Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Bucuresti | Home Run

Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Bucuresti

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

94 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Bucuresti.

CERE 3 OFERTE
Keep It Fresh

Keep It Fresh

Curăţenie la Domiciliu · Sector 3, Bucuresti
KEEP IT FRESH va asigura o casa curatata impecabil ori de cate ori aveti nevoie. O curatenie la perfectiune, realizata de personalul nostru meticulos si de incredere este GARANTIA noastra. Rezervati acum serviciile de curatenie ale firmei KEEP IT FRESH si vom trimite de indata o echipa prietenoasa si profesionista la domiciliu / companie. Pentru ca tu sa te bucuri de viata. Noi te acoperim.
Igienaprest

Igienaprest

Curăţenie la Domiciliu · Sector 1, Bucuresti
Servicii de curatenie cu personal specializat, utilaje moderne, solutii pentru curatat profesionale aveizate de ministerul sanatatii .
Ban & Cri Serv Srl

Ban & Cri Serv Srl

Curăţenie la Domiciliu · Sector 5, Bucuresti
Oferim servicii de curatenie generală ,de întreținere acasă sau la birou ,in București și Ilfov ,cu produse de calitate si personal specializat in curățenia generala ,după constructor .Pt mai multe detalii va asteptam .Avem multe recomandări foarte bune si ne ocupam .
Oana Curatenie Srl

Oana Curatenie Srl

Curăţenie la Domiciliu · Sector 2, Bucuresti
Profesionist: Buna seara in oferta mea aveti produsele incluse in pret si o curatenie cadou de intretinere la disponibilitatea dumneavoastra
Realclean

Realclean

Curăţenie la Domiciliu · Sector 1, Bucuresti
Real Clean® oferim solutii, prompte si eficiente – pentru a va mentine curatenia in Bucuresti. Incepand cu anul 2007 ne modelăm programul de lucru în funcţie de activitatea fiecarui client astfel incat prezenta REAL CLEAN să fie simtită doar prin ceea ce am realizat: un mediu optim pentru activitatea dumneavoastră de zi cu zi.
Nicol Mano Srl

Nicol Mano Srl

Curăţenie la Domiciliu · Sector 6, Bucuresti
Suntem o firma serioasa,cu oameni profesionisti cu experienta,iar nevoile clientilor sunt pe primul loc.Avem preturi avantajoase pentru clientii nostri,ne deplasam la locatiile din Bucuresti si adiacente in cel mai scurt timp.Dispunem de solutii profesionale,antialergice
Sc Adrian Profesional Cleaning Srl

Sc Adrian Profesional Cleaning Srl

Curăţenie la Domiciliu · Sector 2, Bucuresti
O curatenie buna incepe cu oameni buni, iar ADRIAN PROFESIONAL CLEANING va pune la dispozitie acei oameni cu experienta si pregatirea necesare acestui domeniu. Oferim o gama variata de servicii de curatenie Suntem o echipa specializata si bine pregatita in: curatenia birourilor, curatenia tapiteriei, curatenia dupa constructor, curatenia locuintelor, curatenia inainte si dupa petrecere etc. Dispunem de echipamentele necesare si va garantam un serviciu de calitate. Astfel puteti beneficia
Ya-ya Color

Ya-ya Color

Curăţenie la Domiciliu · Sector 6, Bucuresti
Nu este nevoie să sunați pentru a solicita un serviciu. Cu programul nostru de întreținere a casei veți obține prețuri în funcție de nevoile dumneavoastră și noi vom avea grijă de tot. Puteți să vă odihniți, fiind siguri că exteriorul casei dumneavoastră este întreținut profesional și că locuința dumneavoastră este curată pe tot parcursul anului.
Scmariuscleansrl

Scmariuscleansrl

Curăţenie la Domiciliu · Sector 2, Bucuresti
Firma de curatenie infiintata in anul 2017 Prestam servicii de curatenie la domiciliul clientului,spatii comerciale ,birouri,lucrari dupa constructor
SPREANG CLEANING OFFICE AND RESIDENTIAL SRL

SPREANG CLEANING OFFICE AND RESIDENTIAL SRL

Curăţenie la Domiciliu · Sector 4, Bucuresti
Firma de curatenie SPRING CLEANING OFFICE AND RESIDENTIAL are ca obiect de activitate curatenie la domiciliu,birouri,sedii firme,dezinsectii si deratizari la cele mai avantajoase preturi.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Gabriela Toader
Curăţenie la Domiciliu   16/08/2019

Sunt multumita de rezultat, avand in vedere ca a fost vorba de curatenie dupa constructor si ca cele 2 fete care au venit au muncit toata ziua. Totusi, tinand cont de suprafata casei si de urmele de diverse materiale folosite la constructie, consider ca nu este suficienta o zi pentru a curata totul in detaliu si as recomanda planificarea pe 2 zile la o asemenea lucrare sau mai multe persoane care sa faca curatenia.

         
Kati Dinu
Curăţenie la Domiciliu   08/08/2019

Echipa a fost bine organizata, echipata, au lucrat eficient si destul de minutios. Sunt foarte multumita, recomand pentru oricine are nevoie de ajutor.

         
Silviu Capustinschi
Curăţenie la Domiciliu   05/08/2019

Sunt foarte multumit de serviciile prestate. Profesionalism, dedicare si flexibilitate cum rar am intalnit. Recomand!

         
Simona Paun
Curăţenie la Domiciliu   03/08/2019

Serviciul de curatenie a fost excelent. Apartamentul necesita curatenie dupa zugrav, fiind nevoie de foarte multa munca. Dupa 8 ore de munca, rezultatul a fost excelent.

         
Mirela Drăgan
Curăţenie la Domiciliu   01/08/2019

Serviciul de curățenie oferit de către firma Extreme Forest este foarte bun. Au produse de profesionale calitate si personal instruit. Recomandăm cu succes.

         
Marius Constatinescu
Curăţenie la Domiciliu   01/08/2019

recomand cu incredere, firma serioasa, acorda atentie la detalii, personal foarte dragut si receptiv la orice solicitare, au scule profesionale noi, am fost foarte multumit de ei .

         
Florina Dumitrache
Curăţenie la Domiciliu   12/07/2019

Serviciile au fost peste asteptari, au reusit sa curete foarte bine si electrocasnicele (nefiind folosite de ceva timp, au fost imbacsite si destul de dificil de curatat) si geamurile. Recomand!

         
Cristina Grigore
Curăţenie la Domiciliu   10/07/2019

Au răspuns rapid cererii si programarea a fost făcută in ziua următoare. Serviciul a fost de calitate.

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit