Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Bucuresti | Home Run

Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Bucuresti

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

71 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Bucuresti.

CERE 3 OFERTE
Keep It Fresh

Keep It Fresh

Curăţenie la Domiciliu · Sector 3, Bucuresti
KEEP IT FRESH va asigura o casa curatata impecabil ori de cate ori aveti nevoie. O curatenie la perfectiune, realizata de personalul nostru meticulos si de incredere este GARANTIA noastra. Rezervati acum serviciile de curatenie ale firmei KEEP IT FRESH si vom trimite de indata o echipa prietenoasa si profesionista la domiciliu / companie. Pentru ca tu sa te bucuri de viata. Noi te acoperim.
Ban & Cri Serv Srl

Ban & Cri Serv Srl

Curăţenie la Domiciliu · Sector 5, Bucuresti
Oferim servicii de curatenie generală ,de întreținere acasă sau la birou ,in București și Ilfov ,cu produse de calitate si personal specializat in curățenia generala ,după constructor .Pt mai multe detalii va asteptam .Avem multe recomandări foarte bune si ne ocupam .
Realclean

Realclean

Curăţenie la Domiciliu · Sector 1, Bucuresti
Real Clean® oferim solutii, prompte si eficiente – pentru a va mentine curatenia in Bucuresti. Incepand cu anul 2007 ne modelăm programul de lucru în funcţie de activitatea fiecarui client astfel incat prezenta REAL CLEAN să fie simtită doar prin ceea ce am realizat: un mediu optim pentru activitatea dumneavoastră de zi cu zi.
Nicol Mano Srl

Nicol Mano Srl

Curăţenie la Domiciliu · Sector 6, Bucuresti
Suntem o firma serioasa,cu oameni profesionisti cu experienta,iar nevoile clientilor sunt pe primul loc.Avem preturi avantajoase pentru clientii nostri,ne deplasam la locatiile din Bucuresti si adiacente in cel mai scurt timp.Dispunem de solutii profesionale,antialergice
Oana Curatenie Srl

Oana Curatenie Srl

Curăţenie la Domiciliu · Sector 2, Bucuresti
Profesionist: Buna seara in oferta mea aveti produsele incluse in pret si o curatenie cadou de intretinere la disponibilitatea dumneavoastra
Proimpecabil

Proimpecabil

Curăţenie la Domiciliu · Sector 6, Bucuresti
- Oferim servicii pe baza de contract de inalta calitate: curatenie dupa constructor, spatii comerciale, birouri, la domiciliu. --- Lucram exclusiv cu solutii si echipamente profesionale. - Pretul serviciilor oferite de noi este negociabil in functie de complexitatea lucrarilor (suprafata, frecventa si tip: curatenie generala/intretinere). - Ce ne recomanda? Flexibilitatea: ne adaptam oricarei nevoi a clientilor nostrii; Punctualitatea: raspundem prompt solicitarilor; Seriozitatea: ne impli
Silvcos Clean S.r.l

Silvcos Clean S.r.l

Curăţenie la Domiciliu · Sector 1, Bucuresti
S.C SILVCOS CLEAN S.R.L este o firma de curatenie din Ilfov cu o oferta de servicii de curatenie. Ne remarcam prin calitate, onestitate si profesionalism, valori de care am dat dovada de-a lungul timpului si care ne-au adus apreciarea a sute clienti.
Curatampentrutine

Curatampentrutine

Curăţenie la Domiciliu · Sector 3, Bucuresti
Daca cautati servicii de curatenie profesionala de calitate si la un pret corect ,suntem aici pentru dumneavoastra. Echipa noastra de curatenie uta interventiile intr-un mod foarte punctual ,stabilit cu dumneavoastra in prealabil. Pentru un pret cat mai corect fata de dumneavoastra ,fiecare cerere este analizata de catre agentul nostru.
Bd Dinanic Express Srl

Bd Dinanic Express Srl

Curăţenie la Domiciliu · Sector 4, Bucuresti
Casa dumneavoastra este una dintre investitiile cele mai importante. Pastrati-o intr-o forma buna apeland la serviciile oferite de echipa noastra. Vreti sa va bucuati de fiecare weekend? Vreti sa aveti mai mult timp pentru familie si prieteni? Atunci de ce sa irositi timpul dumneavoastra pretios facand curatenie, solutia suntem noi. De ce sa apelati la serviciile noastre? Cu o experienta in domeniul curateniei Oferim servicii profesionale de curatenie atat in Bucuresti cat si in Ilfov ata
Ya-ya Color

Ya-ya Color

Curăţenie la Domiciliu · Sector 6, Bucuresti
Nu este nevoie să sunați pentru a solicita un serviciu. Cu programul nostru de întreținere a casei veți obține prețuri în funcție de nevoile dumneavoastră și noi vom avea grijă de tot. Puteți să vă odihniți, fiind siguri că exteriorul casei dumneavoastră este întreținut profesional și că locuința dumneavoastră este curată pe tot parcursul anului.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Nadejda Sacara
Curăţenie la Domiciliu   21/06/2019

Adevarati profesionisti. Tot praful si murdaria adunata in timp a fost stearsa si din locurile greu accesibile. Recomand cu drag si incredere.

         
Gabriela Stoian
Curăţenie la Domiciliu   05/06/2019

Sunt foarte multumita! Domnul care coordoneaza este un profesionist (atitudine/client service foarte ok), echipa a fost prompta, au facut curatenie impecabila. Ii recomand cu incredere si voi mai colabora cu dansii.

         
Cezar Georgescu
Curăţenie la Domiciliu   01/06/2019

Persoana foarte serioasa, pregatita pentru serviciul in care a fost angajata, cu instrumentele proprii, ambitioasa, buna negociatoare. O recomand si altor persoane interesate de servicii de curatenie. Lucrarea s-a desfasurat doar pe holul care este recent renovat, avea pardoseala patata de vopsea si curatarea a durat aproximativ 4 ore. Ii multumesc si pe aceasta cale pentru colaborare.

         
Catalin Opran
Curăţenie la Domiciliu   05/04/2019

Multumit pe deplin si pot spune ca mi-a depasit asteptarile. Recomand si voi apela la ei cu proxima ocazie. Promptitudinea si comunicarea facila sunt de asemenea atuuri ce-au contat.

         
Dana Gheza
Curăţenie la Domiciliu   12/03/2019

Foarte multumita. Au raspuns prompt la solicitare, echipa a fost disponibila de pe o zi pe alta, au venit la ora stabilita si au lucrat eficient.

         
Steluta Nicolaescu
Curăţenie la Domiciliu   03/03/2019

Buna ziua, am avut o primă experiență cu angajații acestei firme si pot sa spun ca sunt promti si isi fac foarte bine treaba. Multumesc

         
Cristina Petrache
Curăţenie la Domiciliu   21/12/2018

Este prima dată când folosesc o firmă de curățenie. Eram unpic sceptică, dar după ce au ajuns în casa si am inceput sa facem planul pentru ziua de lucru, m-am mai liniștit. Firma Nicol Mano, a fost foarte serioasă, au venit cu produsele lor si au făcut o treabă excelentă! Pretul care a fost afisat in oferta nu s-a modificat. Pot spune ca am fost mulțumită de prestația dumnealor. Au fost serioși și conștiincioși! Sper sa mai colaborăm si pe viitor. Vă mulțumesc!

         
Pena Petre
Curăţenie la Domiciliu   07/09/2018

Sunt foarte mulțumită de serviciile prestate O echipa tânăra ,corecta, muncitoare, care si-a dat interesul pentru a face ca totul sa fie conform cerințelor clientului

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit