Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În București

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

154 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în București.

CERE 3 OFERTE
MARIUSCLEAN SRL

MARIUSCLEAN SRL

Curățenie la Domiciliu · Sector 1, București
Așa cum trebuie. Asta e deviza noastră, pentru că Sc MARIUSCLEAN SRL va aduce o gama de servicii de curatenie generala complete și eficiente. Planificam, alegem echipa iar locatia dumneavoastra se va bucura de un aer nou, curat, memorabil. Pentru mai multe detalii apelati cu incredere nr de telefon: / http://mariusclean.ro/
Realclean

Realclean

Curățenie la Domiciliu · Sector 1, București
Real Clean® oferim solutii, prompte si eficiente – pentru a va mentine curatenia in Bucuresti. Incepand cu anul 2007 ne modelăm programul de lucru în funcţie de activitatea fiecarui client astfel incat prezenta REAL CLEAN să fie simtită doar prin ceea ce am realizat: un mediu optim pentru activitatea dumneavoastră de zi cu zi.
Bloomtechnical Support Srl

Bloomtechnical Support Srl

Curățenie la Domiciliu · Sector 1, București
Bloomtechnical Support firma ce isi doreste sa aduca un plus de seriozitate, tenacitate si foarte multa tehnologie in prestari servicii de curatenie si intr un vast portofoliu. https://www.facebook.com/Bloomtechnical-Support-/?view_public_for
Daniela Leolea

Daniela Leolea

Curățenie la Domiciliu · Sector 2, București
DeraForceClean ofera servicii profesionale de curatenie la domiciuliu in Bucuresti si Ilfov. Angajatii nostri sunt specializati in domeniul curateniei si utilizeaza solutii de calitate, aspiratoare profesionale si metode eficiente de curatenie. Oferim servicii in Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Garantam seriozitate si cel mai mic pret de pe piata.
Viking Facility

Viking Facility

Curățenie la Domiciliu · Sector 5, București
Servici Curatenie Profesinale .executam servici de curatenie ,va asiguram o casa curata impecabila ori de cate ori aveti nevoie,o curatenie la perfectiune,realizate de personalul nostru meticulos si de incredere este garantia nostra.Rezervati acum serviciile nostre de curatenie ale firmei noastre .VIKING.si va trimitem de intdata o echipa prietenosa si profesinista la domiciliul dumnevostra .Pentru ca dumnevostra sa va bucurati de viata ,si de grijile curateniei
Sc Deraforce Dezi Srl

Sc Deraforce Dezi Srl

Curățenie la Domiciliu · Sector 2, București
Servicii de curatenie la domiciuliu in Bucuresti si judetul Ilfov la preturi foarte bune. Servicii profesionale, personal calificat, cu experienta in domeniu. https://www.curatenie-perfecta.ro Tel: Folosim aspiratoare si solutii de curatat profesionale. Curatenie in garsoniera, apartament, casa, vila, birou, asociatii de locatari si spatii comerciale. Prestam servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere sau dupa constructor. Oferim si pachete de tip abonament cu mai mu
Paul Nedelcu

Paul Nedelcu

Curățenie la Domiciliu · Sector 4, București
Servicii profesionale de curatenie generala si/sau intretinere : - Dezinfectarea profesionista a suprafetelor dure -aspiratorul cu aburi Karcher SGV 8/5 - Dezinfectarea profesionista a obiectelor sanitare - aspiratorul Karcher SGV 8/5 - Aspirarea si spalarea canapelelor, mochetelor prin sistemul injectie/extractie - aspiratorul injectie-extractie Karcher Puzzi 100 - Aspirare uscata pe toata suprafata locuintei - Aspirator Karcher NT/30 - Curatarea profesionista a parchetului cu aburi - Mopul
Hofmann Cleaning SRL

Hofmann Cleaning SRL

Curățenie la Domiciliu · Sector 1, București
Tim cât de important este să te simți bine acasă, de aceea personalizăm fiecare serviciu pentru a se potrivi casei, nevoilor și preferințelor tale. Noi la Hofmann Cleaning ne-am specializat pe curățenia la domiciliu, este activitatea noastră principală. Produsele, instrumentele și procesele pe care le folosim sunt în interesul planetei noastre și al fiecărui client a cărui casă o atingem. Folosim cele mai bune soluții și echipamente de la producătorii ILKA-CHEMIE, Buzil, Sano și Numatic. Pute
RazerClean

RazerClean

Curățenie la Domiciliu · Sector 4, București
Intr-un oras precum Bucuresti, timpul inseamna in fiecare zi o resursa tot mai pretioasa. Aceasta ne face pe noi sa alegem oferirea satisfactia unui camin primitor si curat dupa o zi indeluganta, departe de casa. De aceea aveam cele mai mici preturi de pe piata la servicile de curatenie la domiciliu, in complexul dumneavoastra rezidential cu produsele noastre profesionale si o echipa dinamica si tanara. Va asteptam pt programari.
BAN&CRI SERV SRL

BAN&CRI SERV SRL

Curățenie la Domiciliu · Sector 5, București
OFERIM SERVICII DE CURĂȚENIE GENERALA SI INTRETINERE ,ACASA SAU LA BIROU SI IN DIFERITE SPATII COMERCIALE SAU RESTAURANTE IN BUCUREȘTI ȘI ILFOV CU PRODUSELE NOASTRE. AVEM PERSONAL DE INCREDERE SI AMABIL .VA ASTEPTAM .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Doina M.
Curățenie la Domiciliu   05/06/2021

Exceptionale doamnele Mona si Elena! Am avut de facut o curatenie generala intr-un ap. modern, de doua camere. Punctuale, profesioniste, materiale eco profesionale de calitate. Au venit cu tot ce le trebuie, au fost rapide dar si temeinice. Pe langa toate acestea si prezenta placuta. Recomand cu incredere si am sa mai folosesc serviciile lor.

         
Nela P.
Curățenie la Domiciliu   11/05/2021

Se implica foarte mult, totul timpul verifica daca au fost facute lucrurile cum trebuie. Sunt foarte multumita!

         
Iasmina S.
Curățenie la Domiciliu   09/04/2021

Promti si puntuali, si-au dat interesul. Chiar daca a fost mai mult decat si-au inchipuit nu au dat inapoi si si-au facut treaba cu profesionalism.

         
Rodica P.
Curățenie la Domiciliu   04/04/2021

Doamnele au făcut o curățenie exemplară acasă la mine și mă bucur că am ales această firma. Mulțumesc mult și continuam colaborarea! Recomand cu căldura Oxygen Cleaning!

         
Victoria E.
Curățenie la Domiciliu   28/03/2021

Foarte prompti , produse de calitate superioara , mult mai ieftin fata de alte companii de pe piata . recomand cu mare incredere . servicii de calitate la un pret foarte accesibil . cu siguranta voi mai colabora cu cu aceasta firma . va multumim !

         
Valentin P.
Curățenie la Domiciliu   20/03/2021

Organizare logistica ireproșabilă. Materiale bune, au scule. Au rezolvat cu succes tot ceea ce am discutat. La sugestiile mele nu au comentat, nu am sesizat nici măcar un oftat la ceea ce i am rugat să facă ulterior. Își dau silința și le iese!

         
Laura N.
Curățenie la Domiciliu   07/03/2021

Recomand cu incredere servicii de calitate foarte punctuali personal f bun Va multumesc Doamna Melania Costache si dvs si intregi dumneavoastre echipe .

         
Mariana B.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Bună ziua! Apreciez profesionalismul desăvârșit,promptitudinea . Pe viitor îmi doresc o nouă colaborare cu această firmă. Mulțumesc!

Servicii Similare
Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit