Top 10 Firme de Curăţenie Dupa Constructor În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Curățenie Dupa Constructor.

CERE 4 OFERTE
Bloomtechnical Support Srl

Bloomtechnical Support Srl

Curățenie Dupa Constructor · Sector 1, București
Bloomtechnical Support firma ce isi doreste sa aduca un plus de seriozitate, tenacitate si foarte multa tehnologie in servicii de curatenie si intr un vast portofoliu. https://www.facebook.com/Bloomtechnical-Support-/?view_public_for Aparatura care o folosim este de ultima generatie, profesionala; numeroase poze reflecta cele spuse mai sus.
Bertmann Cleaning Technology

Bertmann Cleaning Technology

Curățenie Dupa Constructor · Sector 6, București
Pasiunea pentru frumos,sanatos,curat face din echipa noastra un liant redutabil intre cerintele Dumneavoastra si tehnologia noastra care ne conduc inevitabil catre solutionarea tuturor problemelor sau necesitatilor de orice natura. Motto-ul nostru :"Fara limite in curatenie".
Cleaning Time

Cleaning Time

Curățenie Dupa Constructor · Sector 1, București
Servicii de curățenie cu echipamente și soluții profesionale. Am pus la punct un sistem foarte eficient, cu servicii calitative, bazate pe feedback-ul clienților și angajaților noștri. Am detaliat concret activitățile curățeniei și am transparentizat costurile. Acum este foarte simplu să comanzi pentru că știi cât costă, cât durează și ce activități sunt incluse, dar mai ales poți personaliza ședința de curățenie 100%. Alege serviciile potrivite pentru tine.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Curățenie Dupa Constructor după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie Dupa Constructor  Înregistrare Pro - Gratuit