Top 10 Curățenie la Domiciliu În Sector 6, București

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

29 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Sector 6.

CERE 3 OFERTE
Sc.mariusclean.s

Sc.mariusclean.s

Curățenie la Domiciliu · Sector 1, București
Așa cum trebuie. Asta e deviza noastră, pentru că Sc MARIUSCLEAN SRL va aduce o gama de servicii de curatenie generala complete și eficiente. Planificam, alegem echipa iar locatia dumneavoastra se va bucura de un aer nou, curat, memorabil. Pentru mai multe detalii apelati cu incredere nr de telefon: / http://mariusclean.ro/
Bloomtechnical Support Srl

Bloomtechnical Support Srl

Curățenie la Domiciliu · Sector 1, București
Bloomtechnical Support firma ce isi doreste sa aduca un plus de seriozitate, tenacitate si foarte multa tehnologie in prestari servicii de curatenie si intr un vast portofoliu. https://www.facebook.com/Bloomtechnical-Support-/?view_public_for
Alina Mihaela Cristea

Alina Mihaela Cristea

Curățenie la Domiciliu · Sector 6, București
Am lucrat in regimul hotelier. Sunt o persoana tanara dinamica. Corecta in cea ce tine de timp si curatenie,nu ma plang cea ce vb ramane stabilit.
Sofi office cleaning

Sofi office cleaning

Curățenie la Domiciliu · Sector 6, București
Curatenia birourilor este punctul nostru forte. Am dezvoltat in aceasta directie un proces sigur si eficient de curatenie pentru a asigura incadrarea serviciilor in bugetul dumneavoastra. Serviciile au loc in afara orelor de lucru.
Elena Nicoleta Florescu

Elena Nicoleta Florescu

Curățenie la Domiciliu · Sector 6, București
Cu o vasta experienta in domeniul hotelier,al navelor de croaziera si yachturilor de lux , serviciile de curatenie oferite la in standard de 5 stele asigura siguranta si seriozitatea de care orice client are nevoie.
Realclean

Realclean

Curățenie la Domiciliu · Sector 1, București
Real Clean® oferim solutii, prompte si eficiente – pentru a va mentine curatenia in Bucuresti. Incepand cu anul 2007 ne modelăm programul de lucru în funcţie de activitatea fiecarui client astfel incat prezenta REAL CLEAN să fie simtită doar prin ceea ce am realizat: un mediu optim pentru activitatea dumneavoastră de zi cu zi.
Viking Facility

Viking Facility

Curățenie la Domiciliu · Sector 5, București
Servici Curatenie Profesinale .executam servici de curatenie ,va asiguram o casa curata impecabila ori de cate ori aveti nevoie,o curatenie la perfectiune,realizate de personalul nostru meticulos si de incredere este garantia nostra.Rezervati acum serviciile nostre de curatenie ale firmei noastre .VIKING.si va trimitem de intdata o echipa prietenosa si profesinista la domiciliul dumnevostra .Pentru ca dumnevostra sa va bucurati de viata ,si de grijile curateniei
BAN&CRI SERV SRL

BAN&CRI SERV SRL

Curățenie la Domiciliu · Sector 5, București
OFERIM SERVICII DE CURĂȚENIE GENERALA SI INTRETINERE ,ACASA SAU LA BIROU SI IN DIFERITE SPATII COMERCIALE SAU RESTAURANTE IN BUCUREȘTI ȘI ILFOV CU PRODUSELE NOASTRE. AVEM PERSONAL DE INCREDERE SI AMABIL .VA ASTEPTAM .
Hofmann Cleaning SRL

Hofmann Cleaning SRL

Curățenie la Domiciliu · Sector 1, București
Tim cât de important este să te simți bine acasă, de aceea personalizăm fiecare serviciu pentru a se potrivi casei, nevoilor și preferințelor tale. Noi la Hofmann Cleaning ne-am specializat pe curățenia la domiciliu, este activitatea noastră principală. Produsele, instrumentele și procesele pe care le folosim sunt în interesul planetei noastre și al fiecărui client a cărui casă o atingem. Folosim cele mai bune soluții și echipamente de la producătorii ILKA-CHEMIE, Buzil, Sano și Numatic. Pute
Msc Exclusiv Cleaning

Msc Exclusiv Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Sector 1, București
Suntem o echipa tanara ce folosim cele mai bune solutii de curatare,indepartare si dezifectare a murdariei. Cu noi avem aparatura de ultima generatie si experienta multor provocari.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Constantin S.
Curățenie la Domiciliu   27/04/2021

Serioși, au lucrat cu îndemânare, rapid, cu produse de calitate. Recomand. Voi mai apela la serviciile lor.

         
Mihaela D.
Curățenie la Domiciliu   26/04/2021

Eficiente, meticuloase si punctuale. Au aparatura si produse profesionale, Foarte placuta surprinsa si voi mai apela!

         
Alexandra M.
Curățenie la Domiciliu   23/04/2021

Recomand cu încredere pentru serviciile prestate ( curatenie generala ) dar și pentru seriozitatea de care s-a dat dovada. Raportul preț/calitate este unul pe măsură!

         
Iuliana R.
Curățenie la Domiciliu   24/03/2021

Profesioniști. Calitate pret - nota 10! Mi-au făcut o oferta mult mai avantajoasă decât alte firme. S-au mișcat repede ținând cont că la mine este mereu dezordine din cauza copilului! La final, am fost foarte mulțumită! Mi-au făcut și o oferta pentru întreținerea curățeniei pe care am acceptat-o.

         
Diana İ.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Profesionisti desavarsiti, sunt foarte rigurosi, atenti la detalii, ii recomand din suflet. Am avut curatenie dupa constructor, cu siguranta ii voi solicita si pentru intretinere.

         
Dorinel C.
Curățenie la Domiciliu   31/10/2020

Profesionalism la superlativ, o firma serioasă care face treaba cum trebuie, angajații nu au plecat pana când nu au terminat in totalitate. Mă declar mulțumit și voi apela cu încredere ori de câte ori se iubește ocazia. Va Multumesc pentru seriozitate!!

         
Alexandra C.
Curățenie la Domiciliu   10/10/2020

Foarte multumita de serviciile echipei. Fetele sunt profesionale, s-au miscat foarte repede si curatenia a fost impecabila. Multumesc

         
Suzana C.
Curățenie la Domiciliu   06/10/2020

Dupa evaluarea mai multor oferte, am decis impreuna cu soțul meu sa alegem firma Lucendi cleanining divions pentru multiplele avantaje si pretul corect [...] Mulțumim pentru seriozitate și profesionalism

Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit