Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Iasi

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

27 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Iasi.

CERE 3 OFERTE
Clean O Clock

Clean O Clock

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Programul prelungit la locul de muncă vă împiedică să păstraţi curăţenia locuinţei? Ştim că timpul este scurt şi aţi prefera să alocaţi mai mult timp familiei decât să faceţi curăţenie. Servicii incluse: - Aspirarea mochetei, covoarelor, parchetului, scaune. - Îndepărtarea pânzelor de păianjen; - Spălarea geamurilor accesibile, a tocăriilor și a pervazurilor; - Ștergerea corpurilor de iluminat (lustre); - Curatarea exterioara a electrocasnicelor - Curățarea aparatelor de aer condiționat;
Ovidiu A.

Ovidiu A.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Sunt o persoana onesta,harnica si fac aceste servicii extra-job. Am preturi mici la curatenie.lucrez in echipa femeie si barbat. Rog seriozitate . Multumesc.
Drm C.

Drm C.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Prestam servicii curățenie in apartamente,case,servicii oferite(curățare gresie,faianță,saltele pat,covoare,canapele,fotolii) Curățare,igienizare interioare auto(scaune,mochete,portbagaj,tratament plastice,curățare scaune piele+tratament) Tel.0755.784.830
Casa Curată

Casa Curată

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Casa Curată ofera servicii complete de curătenie la cele mai înalte standarde in Iasi si in localitatile invecinate
Andreea M.

Andreea M.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Persoana fizica,ofer servicii curatenie case,apartamente,birouri . Va multumesc. Mentionez ca aceste servicii le fac extra-job,si in wekeend . Multumesc. Pentru lucrari cu durata mai mare de lucru ,lucrez in echipa de doua persoane. Nu am aparatura deci lucrez cu produsele clientului . Detalii la nr de telefon.
Nelu P.

Nelu P.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Echipa serioasa și corecta cu experienta în domeniul renovări și restructurări apartamente case etc. Se oferă servicii de mentenanță inst.sanitare electrice. Parchet, izolații termice, hidric, transport, montaj mobilier 0736592026
Gabriela P.

Gabriela P.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Doamna serioasa si harnica Ofer servicii de curatenie (apartamente ,case, birouri,regim hotelier,etc.) la preturi avantajoase .
Ema P.

Ema P.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Ofer servicii de curatenie generala a locuintei. Sunt o persoana seriosa ,de incredere, ordonata si dornica de a castiga un venit in plus.
Curățenie La Domiciliu Iași-cleanserv

Curățenie La Domiciliu Iași-cleanserv

Curăţenie la Domiciliu · Ciurea, Iasi
Curățenie profesională la domiciliu Iași. Garanția noastră este reprezentată de clienții pe care i-am mulțumit până în prezent.Super oferte în fiecare lună.La fiecare serviciu prestat,geamurile sunt curățate gratuit,covoarele,saltelele, tapițeriile sunt spălate cu aspiratorul performant cu spălare și uscare.
Luna Cleaner

Luna Cleaner

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Compania noastră exista pe piața ieșeană din anul 2001 si a reușit sa se impună prin cel mai bun raport preț – calitate, fiind cotata astăzi ca unul dintre cei mai apreciați prestatori in domeniu. Din experiența am învățat sa identificam necesitățile si particularitățile fiecărui client in parte, sa concepem programe de curățenie personalizate si sa cultivam calități esențiale in raport cu clienții noștri: seriozitate, flexibilitate, promptitudine, responsabilitate si profesionalism.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Dana Paunescu
Curăţenie la Domiciliu   07/12/2019

Ireprosabil! O echipa profesionista care, fara nicio gluma, mi-a depasit asteptarile! Recomand cu caldura!

         
Laura Grosu
Curăţenie la Domiciliu   16/11/2019

Servicii impecabile. O echipa de profesionisti cu care as lucra si pe viitor. Ma bucur ca am aflat de existenta acestei platforme si ca am beneficiat de serviciile echipei Broclean.

         
Cristian Miertoiu
Curăţenie la Domiciliu   11/11/2019

Echipa profesionista, punctuala, lucreaza rapid si bine, atenti la detalii. Cu siguranta vom mai colabora pe viitor. Multumim.

         
Sanda Gabor
Curăţenie la Domiciliu   30/10/2019

Casa arata super! Curatenie chiar profi! D-na Simona e o draguta si extrem de eficienta ! Merita banii! Multumesc!

         
ANCA LACATUSU
Curăţenie la Domiciliu   29/10/2019

Am primit un serviciu excelent. Voi avea o relație pe termen lung cu aceasta firma. Mulțumesc Home Run.

         
Doina Popescu
Curăţenie la Domiciliu   18/10/2019

Servicii excelente, profesionalism, promptitudine, am fost foarte multumita! Recomand cu mare incredere, nu veti fi dezamagiti! Felicitari echipei 😘

         
Raluca Marin
Curăţenie la Domiciliu   05/10/2019

Foarte mulțumita. Oameni Drăguți, muncitori, implicați. Cu siguranță le voi mai solicita serviciile.

         
Alina Pogaceanu
Curăţenie la Domiciliu   30/09/2019

O echipa de profesionisti care au prestat servicii de cea mai buna calitate, la un pret corect. Intreaga colaboarare, de la primul telefon, telefonul de confirmare, punctualitatea echipei in ziiua stabilita, totul e decurs foarte bine. Recomand cu caldura.

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit