Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Iasi | Home Run

Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Iasi

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

27 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Iasi.

CERE 3 OFERTE
Gabriela P.

Gabriela P.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Doamna serioasa si harnica Ofer servicii de curatenie (apartamente ,case, birouri,regim hotelier,etc.) la preturi avantajoase .
Clean O Clock Srl

Clean O Clock Srl

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Clean o`Clock vine în Iași cu un nou concept în servicii profesionale de curățenie atât pentru segmentul rezidențial – case, vile, apartamente, grădini, cât şi pentru cel comercial - birouri, spaţii comerciale, cabinete medicale. Folosim doar soluții profesionale de cea mai înaltă calitate. Toată aparatura folosită este profesională.
Drm C.

Drm C.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Prestam servicii curățenie in apartamente,case,servicii oferite(curățare gresie,faianță,saltele pat,covoare,canapele,fotolii) Curățare,igienizare interioare auto(scaune,mochete,portbagaj,tratament plastice,curățare scaune piele+tratament) Tel.0755.784.830
Curățenie la domiciliu Iași-Cleanserv

Curățenie la domiciliu Iași-Cleanserv

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Curățenie profesională la domiciliu Iași. Garanția noastră este reprezentată de clienții pe care i-am mulțumit până în prezent.Super oferte în fiecare lună.La fiecare serviciu prestat,geamurile sunt curățate gratuit,covoarele,saltelele, tapițeriile sunt spălate cu aspiratorul performant cu spălare și uscare.
Ovidiu A.

Ovidiu A.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Sunt o persoana onesta,harnica si fac aceste servicii extra-job. Am preturi mici la curatenie.lucrez in echipa femeie si barbat. Rog seriozitate . Multumesc.
Casa Curată

Casa Curată

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Casa Curată ofera servicii complete de curătenie la cele mai înalte standarde in Iasi si in localitatile invecinate
Andreea M.

Andreea M.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Persoana fizica,ofer servicii curatenie case,apartamente,birouri . Va multumesc. Mentionez ca aceste servicii le fac extra-job,si in wekeend . Multumesc. Pentru lucrari cu durata mai mare de lucru ,lucrez in echipa de doua persoane. Nu am aparatura deci lucrez cu produsele clientului . Detalii la nr de telefon.
Nelu P.

Nelu P.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Echipa serioasa și corecta cu experienta în domeniul renovări și restructurări apartamente case etc. Se oferă servicii de mentenanță inst.sanitare electrice. Parchet, izolații termice, hidric, transport, montaj mobilier 0736592026
Ema P.

Ema P.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Ofer servicii de curatenie generala a locuintei. Sunt o persoana seriosa ,de incredere, ordonata si dornica de a castiga un venit in plus.
Luna Cleaner

Luna Cleaner

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Compania noastră exista pe piața ieșeană din anul 2001 si a reușit sa se impună prin cel mai bun raport preț – calitate, fiind cotata astăzi ca unul dintre cei mai apreciați prestatori in domeniu. Din experiența am învățat sa identificam necesitățile si particularitățile fiecărui client in parte, sa concepem programe de curățenie personalizate si sa cultivam calități esențiale in raport cu clienții noștri: seriozitate, flexibilitate, promptitudine, responsabilitate si profesionalism.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Doina Popescu
Curăţenie la Domiciliu   18/10/2019

Servicii excelente, profesionalism, promptitudine, am fost foarte multumita! Recomand cu mare incredere, nu veti fi dezamagiti! Felicitari echipei 😘

         
Camelia Moraru
Curăţenie la Domiciliu   08/10/2019

Super echipa, rapiditate , eficenta, organizare si detin materiale profesionale. D.na Cristina are un personal calificat,experienta si sugestii bine punctate. Fiul meu cand a ajuns acasa a crezut ca a gresit apartamentul... Recomand aceasta echipa , multumesc ca exista o astfel de echipa de exceptie

         
Raluca Marin
Curăţenie la Domiciliu   05/10/2019

Foarte mulțumita. Oameni Drăguți, muncitori, implicați. Cu siguranță le voi mai solicita serviciile.

         
Alina Pogaceanu
Curăţenie la Domiciliu   30/09/2019

O echipa de profesionisti care au prestat servicii de cea mai buna calitate, la un pret corect. Intreaga colaboarare, de la primul telefon, telefonul de confirmare, punctualitatea echipei in ziiua stabilita, totul e decurs foarte bine. Recomand cu caldura.

         
Stefan Dragan
Curăţenie la Domiciliu   10/09/2019

Am negociat prețul să fie pe oră astfel ca valoarea lucrării să depindă de volumul de muncă. A venit cu produsele proprii de curățat și a făcut o treabă bună. PLUS: o persoană cu care poți avea o discuție interesantă.

         
Andra Postolache
Curăţenie la Domiciliu   09/09/2019

Am primit o oferta buna pentru volumul de munca (curatenie dupa constructor). Cristina a fost punctuala, a adus cu ea toate produsele de curatenie de care avea nevoie. A terminat repede treaba. Mi-as fi dorit putin mai multa atentie la detalii (de exemplu, sa curete in interiorul dulapurilor din baie), dar in rest chiar nu am ce-i reprosa.

         
Elena Maria Elisei
Curăţenie la Domiciliu   05/09/2019

Au facut o treaba foarte buna la un apartament cu 4 camere, 2 bai si 2 balcoane, dupa renovarea acestuia. Munca de calitate si personal de incredere.

         
Mircea Tugurel
Curăţenie la Domiciliu   28/08/2019

Punctuali, priceputi, profesionisti, intr-un cuvant: PERFECT. Apelati cu incredere, veti fi mai mult decat incantati si multumiti..

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit