Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Iași

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

41 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Iași.

CERE 3 OFERTE
Confort Client

Confort Client

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Oferim o gama larga de servicii de curatenie precum si intretinerea spatiilor verzi aferente cladirii,dispunem de ustensile profesionale. Va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: Mihai 0787100399
Curățenie La Domiciliu Iași-cleanserv

Curățenie La Domiciliu Iași-cleanserv

Curățenie la Domiciliu · Ciurea, Iași
Curățenie profesională la domiciliu Iași. Garanția noastră este reprezentată de clienții pe care i-am mulțumit până în prezent.Super oferte în fiecare lună.La fiecare serviciu prestat,geamurile sunt curățate gratuit,covoarele,saltelele, tapițeriile sunt spălate cu aspiratorul performant cu spălare și uscare.
Pbp Company

Pbp Company

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
PBP Company este o firma de curatenie profesionala din IASI, care ofera servicii personalizate, de cea mai inalta calitate, pentru curatenia generala si de intretinere a birourilor, a spatiilor comerciale si industriale. Profesionistii PBP Company lucreaza individual cu fiecare dintre clienti pentru a crea planul personalizat de curatenie profesionala, optim pentru fiecare tip de companie. Garantia calitatii PBP Company : personal calificat si proceduri eficiente. Folosim echipamente profesio
Casa Curată

Casa Curată

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Casa Curată ofera servicii complete de curătenie la cele mai înalte standarde in Iasi si in localitatile invecinate
Mihaela Onescu

Mihaela Onescu

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Detin Diplomo de curatenie dovedita de Statul Olandez. Am lucrat 11 ani in Sistemul Sanitar la curatenie.
Madalina Căsăndroi

Madalina Căsăndroi

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Sunt nouă în acest domeniu dar am făcut curat în câteva apartamente iar clienții au fost foarte mulțumiți.
Drm Cleaning

Drm Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Prestam servicii curățenie in apartamente,case,servicii oferite(curățare gresie,faianță,saltele pat,covoare,canapele,fotolii) Curățare,igienizare interioare auto(scaune,mochete,portbagaj,tratament plastice,curățare scaune piele+tratament) Tel.0755.784.830
Ovidiu Amariei

Ovidiu Amariei

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Sunt o persoana onesta,harnica si fac aceste servicii extra-job. Am preturi mici la curatenie.lucrez in echipa femeie si barbat. Rog seriozitate . Multumesc.
Andrei S

Andrei S

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Spre deosebire de majoritatea serviciilor de curățenie actuale, EcoCleaningIasi utilizează produse de igienizare cu ingrediente 100% naturale, certificate organic și testate dermatologic combinate cu metode tradiționale de curățenie. Astfel, se obtin avantaje precum: ​1. o stare de prospețime îndelungată; 2. protejarea obiectelor de mobilier; 3. protejarea mediului înconjurător; 4. calitatea aerului este cu mult îmbunătățită; 5. economisirea resurselor și timpului alocat; 6. un mediu de
Gabriela Pop

Gabriela Pop

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Doamna serioasa si harnica Ofer servicii de curatenie (apartamente ,case, birouri,regim hotelier,etc.) la preturi avantajoase .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Irina A.
Curățenie la Domiciliu   09/11/2020

Mulțumită este puțin spus 😊. Olimpia, doamna care deține firma de curățenie se ocupa de partea de relații clienți. Foarte drăguță și înțelegătoare și foarte profi. Noi nu am putut ajunge la locație și s-a întâlnit cu un prieten care i-a facilitat accesul în locație. Am primit poze cu înainte și după, cu o evaluare justa a gradului de mizerie. Prețul negociabil și Olimpia foarte înțelegătoare. Ii mulțumim mult și cu siguranță rămâne în lista noastră de contacte. Am lăsat chiar și cheia de la apartament pana sa o predea prietenului nostru fără probleme. Mulțumim 🤗

         
Dorinel C.
Curățenie la Domiciliu   31/10/2020

Profesionalism la superlativ, o firma serioasă care face treaba cum trebuie, angajații nu au plecat pana când nu au terminat in totalitate. Mă declar mulțumit și voi apela cu încredere ori de câte ori se iubește ocazia. Va Multumesc pentru seriozitate!!

         
Teodora C.
Curățenie la Domiciliu   29/10/2020

Am acceptat oferta d-nei Voicu dupa ce am primit mai multe oferte dar si dupa ce am citit mai multe evaluari pozitive, care nu au fost exagerate cu nimic: echipa a ajuns la ora stabilita, dotata cu echipamente si detergenti de uz profesional, iar dupa ce am discutat cu seful de echipa, insusi unul dintre asociati, toti s-au apucat de treaba.Curatenia a durat 8 ore, timp in care si-au permis doar o scurta pauza de masa, in rest au robotit intr-una, cu sens de raspundere si temeinic.Recomand aceasta firma pentru profesionlism, seriozitate si rezultate: casa sclipeste de curatenie!

         
Alexandra C.
Curățenie la Domiciliu   10/10/2020

Foarte multumita de serviciile echipei. Fetele sunt profesionale, s-au miscat foarte repede si curatenia a fost impecabila. Multumesc

         
Larisa I.
Curățenie la Domiciliu   05/10/2020

Doar cuvinte de lauda pentru Siviu si echipa lui. Profesionisti, meticulosi, organizati. Un suflu nou pentru acest segment. Mai rar sa vezi o echipa de baieti tineri care sa munceasca asa cu drag si spor si care se inteleg atat de bine intre ei. tare frumos sa-i vezi cum se verificau reciproc daca au facut treaba buna.Nu mai vorbesc despre produsele bio cu care au curatat toata casa, astfel incat nu am facut nicio criza de alergie. Acum am putut sa dorm in casa cea nou. Totul curat, perfect! Va multumim tuturor si ramanem conectati. Pe data viitoare!

         
Roxana U.
Curățenie la Domiciliu   29/09/2020

Excepțional! Niște tineri serioși, educați și foarte profesioniști. A fost o bucurie să văd că încă mai există astfel de echipe. Recomand călduros.

         
Cristina T.
Curățenie la Domiciliu   19/09/2020

Totul a fost perfect! Din partea Dlui Ross, am beneficiat de promptitudine , amabilitate , iar echipa de curatenie profesionista. Recomand aceasta firma!

         
Gabriela S.
Curățenie la Domiciliu   03/09/2020

Foarte seriosi si promti, au venit exact la ora stabilita. Au efectuat foarte bine si cu grija curatenia de dupa constructor de care aveam nevoie. Ne-au ajutat cu tot ce a fost nevoie, per total sunt f multumita. De asemenea am primit si un pret mai bun comparativ cu celelalte oferte de pe site. Multumim si va vom recomanda cu drag mai departe!

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit