Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Iași

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

46 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Iași.

CERE 3 OFERTE
Curățenie La Domiciliu Iași-cleanserv

Curățenie La Domiciliu Iași-cleanserv

Curățenie la Domiciliu · Ciurea, Iași
Curățenie profesională la domiciliu Iași. Garanția noastră este reprezentată de clienții pe care i-am mulțumit până în prezent.Super oferte în fiecare lună.La fiecare serviciu prestat,geamurile sunt curățate gratuit,covoarele,saltelele, tapițeriile sunt spălate cu aspiratorul performant cu spălare și uscare.
Confort Client

Confort Client

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Oferim o gama larga de servicii de curatenie precum si intretinerea spatiilor verzi aferente cladirii,dispunem de ustensile profesionale. Va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: Mihai 0787100399
Confort Client

Confort Client

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Vă prezentăm un model de pachet de servicii frecvent solicitat de beneficiarii noștrii. ⭕Operațiuni incluse la fiecare ședință lunară : -aspirat și spălat pardoseli ; -curățat mobilier exterior ; -aspirat /curățat scaune, canapele, paturi; -aspirat covoare; -spălat /dezinfectat gresie; -curățat scările interioare ; -curățat pervazuri geamuri ; -curățat parțial uși și tocuri în zonele murdare ; -curățat grupuri sanitare (curățat obiecte sanitare, gresie în totalitate). -curățat bucătărie (gresi
Andreea Mardare

Andreea Mardare

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Persoana fizica,ofer servicii curatenie case,apartamente,birouri . Va multumesc. Mentionez ca aceste servicii le fac extra-job,si in wekeend . Multumesc. Pentru lucrari cu durata mai mare de lucru ,lucrez in echipa de doua persoane. Nu am aparatura deci lucrez cu produsele clientului . Detalii la nr de telefon.
Casa Curată

Casa Curată

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Casa Curată ofera servicii complete de curătenie la cele mai înalte standarde in Iasi si in localitatile invecinate
Gabi Tenta

Gabi Tenta

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Ofer Servicii de curățenie apartamente, birouri, regim hotelier, după constructor etc. Ofer și cer seriozitate.
Andrei S

Andrei S

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Spre deosebire de majoritatea serviciilor de curățenie actuale, EcoCleaningIasi utilizează produse de igienizare cu ingrediente 100% naturale, certificate organic și testate dermatologic combinate cu metode tradiționale de curățenie. Astfel, se obtin avantaje precum: ​1. o stare de prospețime îndelungată; 2. protejarea obiectelor de mobilier; 3. protejarea mediului înconjurător; 4. calitatea aerului este cu mult îmbunătățită; 5. economisirea resurselor și timpului alocat; 6. un mediu de
Nelu Petru

Nelu Petru

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Echipa serioasa și corecta cu experienta în domeniul renovări și restructurări apartamente case etc. Se oferă servicii de mentenanță inst.sanitare electrice. Parchet, izolații termice, hidric, transport, montaj mobilier 0736592026
Răus Cleaning

Răus Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Curățenia înseamnă confort și sănătate. Oferim servicii de curățenie acasă și la birou pentru o viață sigură.
Pbp Company

Pbp Company

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
PBP Company este o firma de curatenie profesionala din IASI, care ofera servicii personalizate, de cea mai inalta calitate, pentru curatenia generala si de intretinere a birourilor, a spatiilor comerciale si industriale. Profesionistii PBP Company lucreaza individual cu fiecare dintre clienti pentru a crea planul personalizat de curatenie profesionala, optim pentru fiecare tip de companie. Garantia calitatii PBP Company : personal calificat si proceduri eficiente. Folosim echipamente profesio
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iuliana R.
Curățenie la Domiciliu   24/03/2021

Profesioniști. Calitate pret - nota 10! Mi-au făcut o oferta mult mai avantajoasă decât alte firme. S-au mișcat repede ținând cont că la mine este mereu dezordine din cauza copilului! La final, am fost foarte mulțumită! Mi-au făcut și o oferta pentru întreținerea curățeniei pe care am acceptat-o.

         
Mihaela N.
Curățenie la Domiciliu   16/03/2021

Sunt foarte mulțumită! Au venit două doamne și au terminat curățenia generală într-un timp relativ scurt. Au muncit serios, conștiincios și au fost atente la detalii. Recomand cu încredere!

         
Elena T.
Curățenie la Domiciliu   15/03/2021

Am apelat la echipa pt a face curatenie dupa constructor, au lucrat cu conștiinciozitate, interes si promptitudine. Recomand!

         
Laura N.
Curățenie la Domiciliu   07/03/2021

Recomand cu incredere servicii de calitate foarte punctuali personal f bun Va multumesc Doamna Melania Costache si dvs si intregi dumneavoastre echipe .

         
Viorica T.
Curățenie la Domiciliu   09/01/2021

Doamnele de la benefic ideal clean au fost punctuale, profesioniste, rapide, au facut lucruri in plus decat am cerut si totul acum straluceste. La propriu. Recomand cu drag!

         
Ioana A.
Curățenie la Domiciliu   27/12/2020

Sunt foarte incantata de serviciile primite. Au lucrat eficient si responsabil. Am fost surprinsa ca au intuit foarte bine locul lucrurilor in casa. Au respectat spatiul personal, fara a deschide frigiderul sau dulapurile (facand asta doar cand am mentionat ca avem nevoie de ordine si in spatiile respective). Sunt foarte multumita si recomand serviciile de curatenie ale doamnelor.

         
George D.
Curățenie la Domiciliu   15/12/2020

Foarte mulțumit de serviciile oferite. Personalul este serios și atent la detalii. Am observat ca folosesc produse de curățenie profesionale.

         
Laura F.
Curățenie la Domiciliu   26/11/2020

Experienta foarte placuta. Doamna Voicu a fost foarte draguta. Sunt multumita si nu am nimic de reprosat.

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit