Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Iasi

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

30 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Iasi.

CERE 3 OFERTE
Clean O Clock

Clean O Clock

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Programul prelungit la locul de muncă vă împiedică să păstraţi curăţenia locuinţei? Ştim că timpul este scurt şi aţi prefera să alocaţi mai mult timp familiei decât să faceţi curăţenie. Servicii incluse: - Aspirarea mochetei, covoarelor, parchetului, scaune. - Îndepărtarea pânzelor de păianjen; - Spălarea geamurilor accesibile, a tocăriilor și a pervazurilor; - Ștergerea corpurilor de iluminat (lustre); - Curatarea exterioara a electrocasnicelor - Curățarea aparatelor de aer condiționat;
Rainbow Air Clean

Rainbow Air Clean

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Avem toată deschiderea și dorința de a oferi servicii de calitate cu produse și echipamente profesionale baby friendly. Avem echipamente certificate pentru eliminarea factorilor alergeni din casa /biroul dvs.Clientii noștri sunt cei care ne recomanda mai departe , dorim întotdeauna parteneriate Win-Win și in acest sens asiguram și oferte personalizate in funcție de dorințele Dvs.
Drm C.

Drm C.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Prestam servicii curățenie in apartamente,case,servicii oferite(curățare gresie,faianță,saltele pat,covoare,canapele,fotolii) Curățare,igienizare interioare auto(scaune,mochete,portbagaj,tratament plastice,curățare scaune piele+tratament) Tel.0755.784.830
Ovidiu A.

Ovidiu A.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Sunt o persoana onesta,harnica si fac aceste servicii extra-job. Am preturi mici la curatenie.lucrez in echipa femeie si barbat. Rog seriozitate . Multumesc.
Gabriela P.

Gabriela P.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Doamna serioasa si harnica Ofer servicii de curatenie (apartamente ,case, birouri,regim hotelier,etc.) la preturi avantajoase .
Andrei S.

Andrei S.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Spre deosebire de majoritatea serviciilor de curățenie actuale, EcoCleaningIasi utilizează produse de igienizare cu ingrediente 100% naturale, certificate organic și testate dermatologic combinate cu metode tradiționale de curățenie. Astfel, se obtin avantaje precum: ​1. o stare de prospețime îndelungată; 2. protejarea obiectelor de mobilier; 3. protejarea mediului înconjurător; 4. calitatea aerului este cu mult îmbunătățită; 5. economisirea resurselor și timpului alocat; 6. un mediu de
Curățenie La Domiciliu Iași-cleanserv

Curățenie La Domiciliu Iași-cleanserv

Curăţenie la Domiciliu · Ciurea, Iasi
Curățenie profesională la domiciliu Iași. Garanția noastră este reprezentată de clienții pe care i-am mulțumit până în prezent.Super oferte în fiecare lună.La fiecare serviciu prestat,geamurile sunt curățate gratuit,covoarele,saltelele, tapițeriile sunt spălate cu aspiratorul performant cu spălare și uscare.
Viorel  J.

Viorel J.

Curăţenie la Domiciliu · Miroslava, Iasi
Prestam servicii curățenie in apartamente,case,servicii etc. Avem toată dorința de a oferi servicii de calitate cu produse și echipamente profesionale.
Casa Curată

Casa Curată

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Casa Curată ofera servicii complete de curătenie la cele mai înalte standarde in Iasi si in localitatile invecinate
Nelu P.

Nelu P.

Curăţenie la Domiciliu · Iasi, Iasi
Echipa serioasa și corecta cu experienta în domeniul renovări și restructurări apartamente case etc. Se oferă servicii de mentenanță inst.sanitare electrice. Parchet, izolații termice, hidric, transport, montaj mobilier 0736592026
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Curăţenie la Domiciliu   07/02/2020

Multumesc din suflet echipei Kundalini! Sunt profund impresionata de profesionalisionalismul acestei echipe. Meticulozitatea ai caracterizeaza! Am incercat foarte multe echipe pentru prestarea serviciilor de curatenie. Nimeni nu mi-a efectuat servicii servicii de calitate. Sunt foarte multumita de aceasta echipa! Preturile sunt foarte mici pentru serviciile pe care le ofera! Doresc tuturor o astfel de experienta! Pe viitor numai cu aceasta firma voi lucra! Multumesc frumos!

         
Ana-Maria Chișavu
Curăţenie la Domiciliu   05/02/2020

Servicii de curatenie impecabile , echipa foloseste solutii profesionale , echipamente performante care faciliteaza timpul de curatenie si au fost foarte atenti la detalii. Multumesc pentru promptitudine si profesionalism ! Echipa este foarte bine pregatita , sunt amabili , tineri si eficienti ! Cu siguranta voi folosi serviciile Broclean pe viitor si ii recomand cu incredere !

         
Etelka Ioana Pop
Curăţenie la Domiciliu   20/12/2019

Oameni minunați, foarte profesionisti cu bun simt și foarte harnici, îi recomand cu drag și voi mai apela la serviciile lor. Casa mea este luna în prag de sărbătoare, totul este ireproșabil, sunt foarte,foarte mulțumită!! Își merită banii!!

         
Andreea Bârsu
Curăţenie la Domiciliu   04/12/2019

Foarte mulțumita de serviciile oferite. Punctuali și profesioniști. Pentru o casa destul de mare, au făcut fata cu brio într-un timp scurt iar casa arata impecabil. Va mulțumesc și ne revedem curand!

         
Cristian Miertoiu
Curăţenie la Domiciliu   11/11/2019

Echipa profesionista, punctuala, lucreaza rapid si bine, atenti la detalii. Cu siguranta vom mai colabora pe viitor. Multumim.

         
Sanda Gabor
Curăţenie la Domiciliu   30/10/2019

Casa arata super! Curatenie chiar profi! D-na Simona e o draguta si extrem de eficienta ! Merita banii! Multumesc!

         
ANCA LACATUSU
Curăţenie la Domiciliu   29/10/2019

Am primit un serviciu excelent. Voi avea o relație pe termen lung cu aceasta firma. Mulțumesc Home Run.

         
Raluca Marin
Curăţenie la Domiciliu   05/10/2019

Foarte mulțumita. Oameni Drăguți, muncitori, implicați. Cu siguranță le voi mai solicita serviciile.

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit