Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Iași

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

36 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Iași.

CERE 3 OFERTE
Confort Client

Confort Client

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Oferim o gama larga de servicii de curatenie precum si intretinerea spatiilor verzi aferente cladirii,dispunem de ustensile profesionale. Va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: Mihai 0787100399
Curățenie La Domiciliu Iași-cleanserv

Curățenie La Domiciliu Iași-cleanserv

Curățenie la Domiciliu · Ciurea, Iași
Curățenie profesională la domiciliu Iași. Garanția noastră este reprezentată de clienții pe care i-am mulțumit până în prezent.Super oferte în fiecare lună.La fiecare serviciu prestat,geamurile sunt curățate gratuit,covoarele,saltelele, tapițeriile sunt spălate cu aspiratorul performant cu spălare și uscare.
Cleaning After Building

Cleaning After Building

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Oferim servicii de curățenie profesională pentru: 📍scări de bloc 📍vile 📍case 📍spații comerciale 📍cabinete medicale 📍hoteluri/cabane 📍birouri 📍pensiuni 📍Servicii de curățenie profesională ✅🆙🆕🚿🧹🔝
Răus Cleaning

Răus Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Curățenia înseamnă confort și sănătate. Oferim servicii de curățenie acasă și la birou pentru o viață sigură.
Confort Client

Confort Client

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Vă prezentăm un model de pachet de servicii frecvent solicitat de beneficiarii noștrii. ⭕Operațiuni incluse la fiecare ședință lunară : -aspirat și spălat pardoseli ; -curățat mobilier exterior ; -aspirat /curățat scaune, canapele, paturi; -aspirat covoare; -spălat /dezinfectat gresie; -curățat scările interioare ; -curățat pervazuri geamuri ; -curățat parțial uși și tocuri în zonele murdare ; -curățat grupuri sanitare (curățat obiecte sanitare, gresie în totalitate). -curățat bucătărie (gresi
Pbp Company

Pbp Company

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
PBP Company este o firma de curatenie profesionala din IASI, care ofera servicii personalizate, de cea mai inalta calitate, pentru curatenia generala si de intretinere a birourilor, a spatiilor comerciale si industriale. Profesionistii PBP Company lucreaza individual cu fiecare dintre clienti pentru a crea planul personalizat de curatenie profesionala, optim pentru fiecare tip de companie. Garantia calitatii PBP Company : personal calificat si proceduri eficiente. Folosim echipamente profesio
Andrei S

Andrei S

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Spre deosebire de majoritatea serviciilor de curățenie actuale, EcoCleaningIasi utilizează produse de igienizare cu ingrediente 100% naturale, certificate organic și testate dermatologic combinate cu metode tradiționale de curățenie. Astfel, se obtin avantaje precum: ​1. o stare de prospețime îndelungată; 2. protejarea obiectelor de mobilier; 3. protejarea mediului înconjurător; 4. calitatea aerului este cu mult îmbunătățită; 5. economisirea resurselor și timpului alocat; 6. un mediu de
Rainbow Air Clean

Rainbow Air Clean

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Avem toată deschiderea și dorința de a oferi servicii de calitate cu produse și echipamente profesionale baby friendly. Avem echipamente certificate pentru eliminarea factorilor alergeni din casa /biroul dvs.Clientii noștri sunt cei care ne recomanda mai departe , dorim întotdeauna parteneriate Win-Win și in acest sens asiguram și oferte personalizate in funcție de dorințele Dvs.
Gabriela Pop

Gabriela Pop

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Doamna serioasa si harnica Ofer servicii de curatenie (apartamente ,case, birouri,regim hotelier,etc.) la preturi avantajoase .
Casa Curată

Casa Curată

Curățenie la Domiciliu · Iasi, Iași
Casa Curată ofera servicii complete de curătenie la cele mai înalte standarde in Iasi si in localitatile invecinate
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Laurentiu R.
Curățenie la Domiciliu   14/06/2021

super profesioniști o echipă formată din două domne si un domn .am observat ca folosesc produse profesionale multumesc frumos Doamna Cirstea .

         
Elena M.
Curățenie la Domiciliu   04/06/2021

Recomand tuturor cunoscutilor. Echipa faina tare si profi. Contactati cu incredere. Elena Munteanu Jurnalist

         
Emilia V.
Curățenie la Domiciliu   04/06/2021

Buna ziua , am chemat firma de curatenie după o renovare a apartamtului. Am fost f mulțumită de curățenia generala efectuată , mai sunt mici retusuri de făcut dar este normal sa mai apăra praful fin . Au fost f punctuali dimineața și au lucrat 12 ore ! Cu siguranța voi mai apela la dumnealor .

         
Paula T.
Curățenie la Domiciliu   13/05/2021

Am apelat la ei pentru curatat ferestrele dupa constructor si nu imi pare rau. Ferestrele sunt cristal! Multumesc.

         
Victoria E.
Curățenie la Domiciliu   28/03/2021

Foarte prompti , produse de calitate superioara , mult mai ieftin fata de alte companii de pe piata . recomand cu mare incredere . servicii de calitate la un pret foarte accesibil . cu siguranta voi mai colabora cu cu aceasta firma . va multumim !

         
Laura I.
Curățenie la Domiciliu   27/03/2021

Adevarati profesionisti. Au raspuns rapid la solicitare iar rezultatul final a fost nemaipomenit. Zici ca au lasat in urma lor alta casa. O sa mai colaboram cu ei cu siguranta.

         
Viorica T.
Curățenie la Domiciliu   09/01/2021

Doamnele de la benefic ideal clean au fost punctuale, profesioniste, rapide, au facut lucruri in plus decat am cerut si totul acum straluceste. La propriu. Recomand cu drag!

         
Maria P.
Curățenie la Domiciliu   17/12/2020

Sunt foarte multumita.O persoana prompta, constiincioasa, care lucreaza bine si repede. Voi colabora si mai departe cu ea.

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit