Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Brasov | Home Run

Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Brasov

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

23 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Brasov.

CERE 3 OFERTE
Ioan C.

Ioan C.

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Echipa mobila oferim servicii de curatenie ptr apartamente garsoniere case vile birouri si sedii de firma Curatenie generala Curatenie de întreținere Curatenie după constructor oferim curatenie și în afara braaovului 20-30 km Lucram cu solutii si materiale profesionale Ptr detalii 0746708971
Constantin  R.

Constantin R.

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Servicii de curatenie ptr apartamente case vile si birouri, curatenie generala , curatenie de intretinere sau dupa constructor in brasov si in afara brasovului
Sc rotagroup business srl

Sc rotagroup business srl

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
SC ROTAGROUP BUSINESS SRL BRASOV OFERIM SERVICII DE CURATENIE IN BRASOV SI IMPREJURIMII LA PRETURI AVANTAJOASE UTILIZAM MATERIALE SI SOLUTII PROFESIONALE
Curățenie la maximum

Curățenie la maximum

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul serviciilor profesionale de curățenie, echipa CURĂȚENIE LA MAXIMUM aduce profesioniști în domeniul curățeniei industriale și civile.
Vidan Business

Vidan Business

Curăţenie la Domiciliu · Ghimbav, Brasov
Suntem o firma serioasa,tânăra ,dinamica si plina de voie bună ceea ce ne diferențiază de alte firme de profil. Pe langa faptul că folosim numai produse profesionale suntem foarte rapizi și eficienți.Satisfactia clienților noștri contează cel mai mult pentru noi iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv va punem la dispozitie servicii de curățenie de înaltă calitate,atenție sporită la detalii si preturi avantajoase.
Costi C.

Costi C.

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Servicii profesionale pentru locuinte si sedii de firma, sedii de birouri, curatenia se face cu solutii si materiale profesionale
10 Curat

10 Curat

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Serviciile de curățenie oferite de firma noastră se adresează atât persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Firma noastră folosește produse si soluții profesionale de foarte buna calitate, ce se încadrează in standardele internaționale de calitate, iar echipamentele de curățenie cu care se lucrează sunt noi si de ultima generație. Profesionalismul, promptitudinea, siguranță si flexibilitatea serviciilor de curățenie oferite, sunt câteva dintre atuu-rile care ne caracterizează.
Velstand Cleaning

Velstand Cleaning

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Curăţenia este mai mult decât simplă activitate. Este ştiinţă, este artă, este pasiune. Nu poţi să faci curăţenie doar de dragul de a o face. Este nevoie de mult mai mult decât atât. Este nevoie de dedicare, să aduci şi să menţii locul pe care îl cureţi la un standard ridicat. Este nevoie de atenţie la detalii, să nu îţi scape nici un centimetru pătrat. Este nevoie de o foarte bună organizare, altfel îţi poate ocupa foarte mult timp, energie şi alte resurse.
Alina Choice

Alina Choice

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Oferim servicii de curățenie chiar si in week-end pentru locuințe proprii /case de vacanta /pensiuni /sedii de firma sau birouri (de dimensiuni mici si medii), in Brașov si împrejurimi. Ne ocupam de: curățenie de întreținere, curățenie generala, curățenie după constructor, curățenie înainte/după chiriași, înainte sau după evenimente organizate acasă ori la firma. Preturi negociabile si avantajoase.
New Clean

New Clean

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Suntem o companie specializată în domeniul serviciilor profesionale de curăţenie, cu dorinţa de a reuşi să răspundem celor mai exigente cerinţe în materie de curăţenie. Obiectivul nostru este un client mulţumit, un client care apreciază calitatea serviciilor noastre, un client cu care să formăm o relaţie bazată pe incredere, profesionalism si nu în ultimul rând pe comunicare.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Stefan Dragan
Curăţenie la Domiciliu   10/09/2019

Am negociat prețul să fie pe oră astfel ca valoarea lucrării să depindă de volumul de muncă. A venit cu produsele proprii de curățat și a făcut o treabă bună. PLUS: o persoană cu care poți avea o discuție interesantă.

         
Andra Postolache
Curăţenie la Domiciliu   09/09/2019

Am primit o oferta buna pentru volumul de munca (curatenie dupa constructor). Cristina a fost punctuala, a adus cu ea toate produsele de curatenie de care avea nevoie. A terminat repede treaba. Mi-as fi dorit putin mai multa atentie la detalii (de exemplu, sa curete in interiorul dulapurilor din baie), dar in rest chiar nu am ce-i reprosa.

         
Elena Maria Elisei
Curăţenie la Domiciliu   05/09/2019

Au facut o treaba foarte buna la un apartament cu 4 camere, 2 bai si 2 balcoane, dupa renovarea acestuia. Munca de calitate si personal de incredere.

         
Mircea Tugurel
Curăţenie la Domiciliu   28/08/2019

Punctuali, priceputi, profesionisti, intr-un cuvant: PERFECT. Apelati cu incredere, veti fi mai mult decat incantati si multumiti..

         
Gabriela Toader
Curăţenie la Domiciliu   16/08/2019

Sunt multumita de rezultat, avand in vedere ca a fost vorba de curatenie dupa constructor si ca cele 2 fete care au venit au muncit toata ziua. Totusi, tinand cont de suprafata casei si de urmele de diverse materiale folosite la constructie, consider ca nu este suficienta o zi pentru a curata totul in detaliu si as recomanda planificarea pe 2 zile la o asemenea lucrare sau mai multe persoane care sa faca curatenia.

         
Kati Dinu
Curăţenie la Domiciliu   08/08/2019

Echipa a fost bine organizata, echipata, au lucrat eficient si destul de minutios. Sunt foarte multumita, recomand pentru oricine are nevoie de ajutor.

         
Silviu Capustinschi
Curăţenie la Domiciliu   05/08/2019

Sunt foarte multumit de serviciile prestate. Profesionalism, dedicare si flexibilitate cum rar am intalnit. Recomand!

         
Simona Paun
Curăţenie la Domiciliu   03/08/2019

Serviciul de curatenie a fost excelent. Apartamentul necesita curatenie dupa zugrav, fiind nevoie de foarte multa munca. Dupa 8 ore de munca, rezultatul a fost excelent.

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit