Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Brașov

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

48 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Brașov.

CERE 3 OFERTE
Adelina Prună

Adelina Prună

Curățenie la Domiciliu · Codlea, Brașov
Oferim cele mai bune servicii de curățenie, într-un timp record și la prețuri pentru toate buzunarele. Nu ezitați sa ne contactați
Happy Cleaner Mo

Happy Cleaner Mo

Curățenie la Domiciliu · Cristian, Brașov
Happy Cleaner Mon vă oferă servicii de curățenie pentru dumneavoastră de la cel mai mic detaliu cu produse profesionale. Servicii:îndepărtarea panzelor de păianjen,ștergerea lustrelor și a lampadarelor,spălarea cu aburi interior -exterior,ștergerea tocurilor de geam și a pervazelor,ștergerea ușilor și a tocurilor,ștergerea exterior a caloriferelor și curățarea caloriferelor în interiorul lor,ștergerea mobilierului și a electronicelor,sanitarizarea faianței ,chiuvetei și a closetului,aspirarea c
AllSteam

AllSteam

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
///Stim ca muncesti din greu intreaga saptamana, asa ca odata ce weekend-ul se apropie, ultimul lucru pe care ti-ai dori sa-l faci este, cu siguranta, curatenia in intreaga casa. Echipa noastra este pregatita sa se deplaseze oriunde in Brasov si in zonele limitrofe pentru a-ti lua de pe umeri sarcinile casnice sau chiar sentimentul de vinovatie pe care il ai atunci cand stii ca ar trebui sa cureti casa, dar nu o faci. ///In plus, putem sa mai facem si: / Curatare canapele, fotolii, scaune și
Kattila Gergely

Kattila Gergely

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Curățenie impecabilă - nu "doar de ochii soacrei".:) Prestăm servicii de curățenie generală si de întreținere la apartamente, case si vile. Lucrăm în echipa ca soț și soție, suntem foarte atenți la detalii (- de ex.lucram pe coduri de culori, pt a evita transmiterea infecțiilor prin lavetele cu care curățăm). La cerere curățăm si dezinfectăm covoare si saltele/canapele cu aparat de abuti sau cu sistem extracție-injecție.
Ostfold Cleaning

Ostfold Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Firma de curatenie BIO ofera servicii profesionale de intretinere, curatare interioara, exterioara la prețuri accesibile.
Joc-sim Coom Srl

Joc-sim Coom Srl

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Clientii care apreciaza calitatea serviciilor la preturi accesibile ar trebui sa aleaga firma noastra si o vor recomanda la rândul lor.
Xtreme Clean

Xtreme Clean

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Calitate la preturi standard. Cine suntem? Suntem o echipa de tineri simpatici si rapizi. Venim cu o experiența de 5 ani ca supervizori in domeniul curățeniei. De ce noi? Ttinem la calitatea serviciilor pe care le oferim si suntem atenți la nevoile clientilor nostri. Pentru ca scopul nostru este sa menținem si sa dezvoltam relațiile de lunga durata cu partenerii noștri, ne axam pe cerințe si pe nevoi oferind servicii intr-un raport calitate-cost eâcient. Respectam regulile s
Sc Medemy Cleaning Srl

Sc Medemy Cleaning Srl

Curățenie la Domiciliu · Ghimbav, Brașov
Suntem la dispoziția dumneavoastră în orice intervenție, proiect și contract găsind soluții pentru orice necesitate, oferind cunoștință, competență și disponibilitate maximă la preturi avantajoase.
Vidan Business

Vidan Business

Curățenie la Domiciliu · Ghimbav, Brașov
Suntem o firma serioasa,tânăra ,dinamica si plina de voie bună ceea ce ne diferențiază de alte firme de profil. Pe langa faptul că folosim numai produse profesionale suntem foarte rapizi și eficienți.Satisfactia clienților noștri contează cel mai mult pentru noi iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv va punem la dispozitie servicii de curățenie de înaltă calitate,atenție sporită la detalii si preturi avantajoase.
Smart Cleaning

Smart Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Fagaras, Brașov
Firma noastră are o echipă tânăra, serioasă și dornică de muncă. Oferim servicii la cele mai înalte standarde de calitate, premiza noastră fiind “Calitatea face diferența”. Venim cu oferte personalizate pentru fiecare client, adaptate pentru nevoile acestuia, mai ales tinand cont de aceasta perioadă de pandemie pe care o traversam, care ne-a afectat atât viața cat și bugetul fiecăruia.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Alina V.
Curățenie la Domiciliu   27/06/2021

la superlativ atat echipa cat si conducerea au efectuat curatenie dupa renovare ,ni s au explicat produsul de decapare al suprafetelor lavabile ,si produdusele prpfesionale multumesc intregi echipe CLEANING MELINA SI DOAMNEI MANAGER CRISTINA CIRSTEA PENTRU IMPLICAREA DVS

         
Stefania B.
Curățenie la Domiciliu   19/06/2021

va multumesc recomand cu incredere au efectuat si curatarea saltelelor prin metooda extractie injectie arata totul impecabil multumesc intregi echipe si Doamnei Cirstea

         
Iulia N.
Curățenie la Domiciliu   15/06/2021

Am avut o colaborare reusita cu echipa TurboBio Clean, echipa este formata din 3 persoane atente și implicate. S-au respectat toate aspectele stabilite inițial, au fost curățate toate spatiile și suprafețele, cu atenție la detalii. Recomand echipa dnei Marina pentru profesionalism și servicii de calitate.

         
Elena M.
Curățenie la Domiciliu   04/06/2021

Recomand tuturor cunoscutilor. Echipa faina tare si profi. Contactati cu incredere. Elena Munteanu Jurnalist

         
Loredana T.
Curățenie la Domiciliu   03/06/2021

Doamna a venit cu 3 colegi, au curatat toate geamurile intr-un ap de 3 camere cu balcon inchis. Mentionez ca toate erau pline de lipici de la benzi dublu adezive si necuratate de minim 3 ani...le-au facut luna! In plus, bucataria cu electrocasnice si dulapuri. Recomand cu incredere; oameni punctuali, muncitori, atenti la detalii!

         
Constantin S.
Curățenie la Domiciliu   27/04/2021

Serioși, au lucrat cu îndemânare, rapid, cu produse de calitate. Recomand. Voi mai apela la serviciile lor.

         
Silvia U.
Curățenie la Domiciliu   12/04/2021

Promti, n-au plecat pana nu au terminat. Doamna chiar a facut un schimb intre programari ca sa ma acomodeze pe mine. Am fost multumita.

         
Rodica P.
Curățenie la Domiciliu   04/04/2021

Doamnele au făcut o curățenie exemplară acasă la mine și mă bucur că am ales această firma. Mulțumesc mult și continuam colaborarea! Recomand cu căldura Oxygen Cleaning!

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit