Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Brașov

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

43 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Brașov.

CERE 3 OFERTE
Sc Medemy Cleaning Srl

Sc Medemy Cleaning Srl

Curățenie la Domiciliu · Ghimbav, Brașov
Suntem la dispoziția dumneavoastră în orice intervenție, proiect și contract găsind soluții pentru orice necesitate, oferind cunoștință, competență și disponibilitate maximă la preturi avantajoase.
Vidan Business

Vidan Business

Curățenie la Domiciliu · Ghimbav, Brașov
Suntem o firma serioasa,tânăra ,dinamica si plina de voie bună ceea ce ne diferențiază de alte firme de profil. Pe langa faptul că folosim numai produse profesionale suntem foarte rapizi și eficienți.Satisfactia clienților noștri contează cel mai mult pentru noi iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv va punem la dispozitie servicii de curățenie de înaltă calitate,atenție sporită la detalii si preturi avantajoase.
Ostfold Cleaning

Ostfold Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Firma de curatenie BIO ofera servicii profesionale de intretinere, curatare interioara, exterioara la prețuri accesibile.
Joc-sim Coom Srl

Joc-sim Coom Srl

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Clientii care apreciaza calitatea serviciilor la preturi accesibile ar trebui sa aleaga firma noastra si o vor recomanda la rândul lor.
Curățenie La Maximum

Curățenie La Maximum

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul serviciilor profesionale de curățenie, echipa CURĂȚENIE LA MAXIMUM aduce profesioniști în domeniul curățeniei industriale și civile.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Maria P.
Curățenie la Domiciliu   17/12/2020

Sunt foarte multumita.O persoana prompta, constiincioasa, care lucreaza bine si repede. Voi colabora si mai departe cu ea.

         
Dan R.
Curățenie la Domiciliu   27/11/2020

Incep cu concluzia, pentru cei care vor sa afle experienta mea: foarte multumit de serviciile oferite, desi eram sceptic in a mai lucra cu firme gasite pe internet dupa experienta mai putin fericita cu 2 zugravi contractati prin metode similare. Echipa a fost punctuala, s-a miscat repede si a facut o treaba foarte buna. M-a surprins placut si faptul ca s-au deplasat 3 persoane pentru o garsoniera de 38mp. Recomand serviciile lor!

         
Ana P.
Curățenie la Domiciliu   05/11/2020

Ma bucur ca am apelat la serviciile oferite de aceasta firma de curatenie,Am primit un pret corect si am beneficiat de seriozitate, profesionalism si o lucrare foarte buna. Recomand cu incredere!

         
Lorena I.
Curățenie la Domiciliu   03/11/2020

Am fost foarte mulțumită de serviciile prestate, amabilitate, promptitudine și recomand cu toată încrederea aceasta companie.

         
Suzana C.
Curățenie la Domiciliu   06/10/2020

Dupa evaluarea mai multor oferte, am decis impreuna cu soțul meu sa alegem firma Lucendi cleanining divions pentru multiplele avantaje si pretul corect [...] Mulțumim pentru seriozitate și profesionalism

         
George I.
Curățenie la Domiciliu   21/09/2020

Se pare ca incet , incet apar si firme care stiu sa-si faca meseria fara a mai trebui sa stai sa-i urmaresti. Tineti-o tot asa si veti avea doar de castigat Bravo

         
Madalina -.
Curățenie la Domiciliu   05/09/2020

Echipa de baieti seriosi. Au venit la timp, au facut bine curatenie si comunicarea a fost foarte buna. Vom mai colabora cu siguranta. Recomand.

         
Cristian O.
Curățenie la Domiciliu   11/08/2020

Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Sunt seriosi si fosrte determinati in munca depusa. Pana cum este singura echipa pentru care pot da cu incredere o recomandare pozitiva si sunt o persoana pretentioasa in ceea ce priveste curatenia. Sper sa nu va schimbati atitudinea si respectul pentru ceea ce faceti. Va multumesc inca o data si pe aceasta cale!

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit