Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Brasov

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

35 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Brasov.

CERE 3 OFERTE
Sc rotagroup business srl

Sc rotagroup business srl

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
SC ROTAGROUP BUSINESS SRL BRASOV OFERA SERVICII DE CURATENIE PTR APARTAMENTE GARSONIERE CASE VILE BIROURI SI SEDII DE FIRMA OFERIM CURATENIE GENERALA, INTRETINERE SI DUPA CONSTRUCTOR
Xtreme Clean

Xtreme Clean

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Calitate la preturi standard. Cine suntem? Suntem o echipa de tineri simpatici si rapizi. Venim cu o experiența de 5 ani ca supervizori in domeniul curățeniei. De ce noi? Ttinem la calitatea serviciilor pe care le oferim si suntem atenți la nevoile clientilor nostri. Pentru ca scopul nostru este sa menținem si sa dezvoltam relațiile de lunga durata cu partenerii noștri, ne axam pe cerințe si pe nevoi oferind servicii intr-un raport calitate-cost eâcient. Respectam regulile s
Constantin  R.

Constantin R.

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Servicii de curatenie ptr apartamente case vile si birouri, curatenie generala , curatenie de intretinere sau dupa constructor in brasov si in afara brasovului
Ioan C.

Ioan C.

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Echipa mobila oferim servicii de curatenie ptr apartamente garsoniere case vile birouri si sedii de firma Curatenie generala Curatenie de întreținere Curatenie după constructor oferim curatenie și în afara braaovului 20-30 km Lucram cu solutii si materiale profesionale Ptr detalii 0746708971
Sc rotagroup business srl

Sc rotagroup business srl

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
SC ROTAGROUP BUSINESS SRL BRASOV OFERIM SERVICII DE CURATENIE IN BRASOV SI IMPREJURIMII LA PRETURI AVANTAJOASE UTILIZAM MATERIALE SI SOLUTII PROFESIONALE
Curățenie La Maximum

Curățenie La Maximum

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul serviciilor profesionale de curățenie, echipa CURĂȚENIE LA MAXIMUM aduce profesioniști în domeniul curățeniei industriale și civile.
Vidan Business

Vidan Business

Curăţenie la Domiciliu · Ghimbav, Brasov
Suntem o firma serioasa,tânăra ,dinamica si plina de voie bună ceea ce ne diferențiază de alte firme de profil. Pe langa faptul că folosim numai produse profesionale suntem foarte rapizi și eficienți.Satisfactia clienților noștri contează cel mai mult pentru noi iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv va punem la dispozitie servicii de curățenie de înaltă calitate,atenție sporită la detalii si preturi avantajoase.
Costi C.

Costi C.

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Servicii profesionale pentru locuinte si sedii de firma, sedii de birouri, curatenia se face cu solutii si materiale profesionale
10 Curat

10 Curat

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Serviciile de curățenie oferite de firma noastră se adresează atât persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Firma noastră folosește produse si soluții profesionale de foarte buna calitate, ce se încadrează in standardele internaționale de calitate, iar echipamentele de curățenie cu care se lucrează sunt noi si de ultima generație. Profesionalismul, promptitudinea, siguranță si flexibilitatea serviciilor de curățenie oferite, sunt câteva dintre atuu-rile care ne caracterizează.
Velstand Cleaning

Velstand Cleaning

Curăţenie la Domiciliu · Brasov, Brasov
Curăţenia este mai mult decât simplă activitate. Este ştiinţă, este artă, este pasiune. Nu poţi să faci curăţenie doar de dragul de a o face. Este nevoie de mult mai mult decât atât. Este nevoie de dedicare, să aduci şi să menţii locul pe care îl cureţi la un standard ridicat. Este nevoie de atenţie la detalii, să nu îţi scape nici un centimetru pătrat. Este nevoie de o foarte bună organizare, altfel îţi poate ocupa foarte mult timp, energie şi alte resurse.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
İulia Gradila
Curăţenie la Domiciliu   16/02/2020

buna ziua,multumesc in primul rind homerun,pentru promptitudine si interesul de a rezolva cererea mea. Cit priveste firma Deraforce,,cea pe care am ales-o,au dat dovada de profesionalism excelent,receptivitate la toate cererile,rapiditate si intelegere.,avind in vedere conditiile de efectuare a curateniei.. Le multumesc si ii recomand,ii voi recomanda de cite ori voi avea ocazia. Oricum,tot la ei voi apela cind va fi necesar. Multumesc inca o data,Homerun si Deraforce !

         
Ana-Maria Chișavu
Curăţenie la Domiciliu   05/02/2020

Servicii de curatenie impecabile , echipa foloseste solutii profesionale , echipamente performante care faciliteaza timpul de curatenie si au fost foarte atenti la detalii. Multumesc pentru promptitudine si profesionalism ! Echipa este foarte bine pregatita , sunt amabili , tineri si eficienti ! Cu siguranta voi folosi serviciile Broclean pe viitor si ii recomand cu incredere !

         
Stefan-Dominic Voronca
Curăţenie la Domiciliu   27/01/2020

Flexi Clean: Alexandru si Cristina au petrecut peste 6 ore jumatate curatand general un apartament de 2 camere. Au fost punctuali, au avut la dispozitie toate materialele necesare, inclusiv o scara pentru a curata compartimentul de neoane de pe tavan si au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a lasa apartamentul intr-o stare buna de curatenie. A iesit luna! Nu ii cunosc, i-am gasit prin intermediul acestui site, dar cu siguranta recomand pentru actiuni viitoare de igienizare! Bravo lor!

         
Gabriela Rodica Bogdan
Curăţenie la Domiciliu   30/12/2019

Multumesc! Băieții au fost de mare ajutor si au facut o treaba excelenta mai ales la cat de murdar era apartamentul!

         
Gabriela Rodica Bogdan
Curăţenie la Domiciliu   19/12/2019

Având în vedere stare deplorabilă în care se află apartamentul echipa de curățenie a facut o treaba excelenta!

         
Andreea Bârsu
Curăţenie la Domiciliu   04/12/2019

Foarte mulțumita de serviciile oferite. Punctuali și profesioniști. Pentru o casa destul de mare, au făcut fata cu brio într-un timp scurt iar casa arata impecabil. Va mulțumesc și ne revedem curand!

         
Laura Grosu
Curăţenie la Domiciliu   16/11/2019

Servicii impecabile. O echipa de profesionisti cu care as lucra si pe viitor. Ma bucur ca am aflat de existenta acestei platforme si ca am beneficiat de serviciile echipei Broclean.

         
Alexandra Dobroiu
Curăţenie la Domiciliu   06/11/2019

O echipa buna, de 3 persoane, foarte amabile. Prompti la ofertare. Au lasat casa perfect curata. Pana acum am mai apelat la alte 3 firme si asta a fost de departe cea mai buna si profesionista. Voi reveni cu siguranta din nou.

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit