Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Brașov

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

37 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Brașov.

CERE 3 OFERTE
AllSteam

AllSteam

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
///Stim ca muncesti din greu intreaga saptamana, asa ca odata ce weekend-ul se apropie, ultimul lucru pe care ti-ai dori sa-l faci este, cu siguranta, curatenia in intreaga casa. Echipa noastra este pregatita sa se deplaseze oriunde in Brasov si in zonele limitrofe pentru a-ti lua de pe umeri sarcinile casnice sau chiar sentimentul de vinovatie pe care il ai atunci cand stii ca ar trebui sa cureti casa, dar nu o faci. ///In plus, putem sa mai facem si: / Curatare canapele, fotolii, scaune și
Smart Cleaning

Smart Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Fagaras, Brașov
Firma noastră are o echipă tânăra, serioasă și dornică de muncă. Oferim servicii la cele mai înalte standarde de calitate, premiza noastră fiind “Calitatea face diferența”. Venim cu oferte personalizate pentru fiecare client, adaptate pentru nevoile acestuia, mai ales tinand cont de aceasta perioadă de pandemie pe care o traversam, care ne-a afectat atât viața cat și bugetul fiecăruia.
Sc Medemy Cleaning Srl

Sc Medemy Cleaning Srl

Curățenie la Domiciliu · Ghimbav, Brașov
Suntem la dispoziția dumneavoastră în orice intervenție, proiect și contract găsind soluții pentru orice necesitate, oferind cunoștință, competență și disponibilitate maximă la preturi avantajoase.
Vidan Business

Vidan Business

Curățenie la Domiciliu · Ghimbav, Brașov
Suntem o firma serioasa,tânăra ,dinamica si plina de voie bună ceea ce ne diferențiază de alte firme de profil. Pe langa faptul că folosim numai produse profesionale suntem foarte rapizi și eficienți.Satisfactia clienților noștri contează cel mai mult pentru noi iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv va punem la dispozitie servicii de curățenie de înaltă calitate,atenție sporită la detalii si preturi avantajoase.
Curatenie-brasov.ro

Curatenie-brasov.ro

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Oferim servicii de curatenie la domiciliu. Suntem o echipa dinamica si dornica de a va face dumneavoastra viata mai frumoasa.Prin serviciile care le oferim economisiti timp si aveti garantia ca locuiti intr un spatiu curat,dezinfectat si igienizat. -Servicii de curatenie generala sau de intretinere - Curatenie apartamente,garsoniere,vile, case - Curatenie in birouri - Curatenie canapele si covoare - Curatenie dupa constructori.
Ostfold Cleaning

Ostfold Cleaning

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Firma de curatenie BIO ofera servicii profesionale de intretinere, curatare interioara, exterioara la prețuri accesibile.
Joc-sim Coom Srl

Joc-sim Coom Srl

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Clientii care apreciaza calitatea serviciilor la preturi accesibile ar trebui sa aleaga firma noastra si o vor recomanda la rândul lor.
Xtreme Clean

Xtreme Clean

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Calitate la preturi standard. Cine suntem? Suntem o echipa de tineri simpatici si rapizi. Venim cu o experiența de 5 ani ca supervizori in domeniul curățeniei. De ce noi? Ttinem la calitatea serviciilor pe care le oferim si suntem atenți la nevoile clientilor nostri. Pentru ca scopul nostru este sa menținem si sa dezvoltam relațiile de lunga durata cu partenerii noștri, ne axam pe cerințe si pe nevoi oferind servicii intr-un raport calitate-cost eâcient. Respectam regulile s
Curățenie La Maximum

Curățenie La Maximum

Curățenie la Domiciliu · Brasov, Brașov
Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul serviciilor profesionale de curățenie, echipa CURĂȚENIE LA MAXIMUM aduce profesioniști în domeniul curățeniei industriale și civile.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ralu G.
Curățenie la Domiciliu   27/03/2021

Echipa de la Benefic Ideal Clean a răspuns prompt cererii mele de curățenie, au fost punctuali și foarte respectuoși. S-au mișcat repede, Au folosit produse profesionale și ptr prima dată nu s-a folosit ceva cu clor în casa mea. Am fost f.încântată de soluțiile ptr mobilă și parchet , totul strălucește cu adevărat. Am avut și o canapea pe care vroiam să o arunc, însă au spălat-o și a ieșit ca nouă. Sunt foarte mulțumită și o să mai apelez cu drag la serviciile lor.

         
Ioana S.
Curățenie la Domiciliu   22/03/2021

Au fost foarte prompți, echipa a făcut o treabă foarte bună în urma unor lucrări de renovare care au umplut întreaga locuință de praf și resturi. Au executat în timpul stabilit, au fost punctuali și curățenia a fost foarte ok.

         
Horatiu C.
Curățenie la Domiciliu   16/03/2021

Am fost foarte impresionat de modul de lucru al companiei Lunox cleaning, sunt foarte prompti, curatenie a fost facuta temeinic inclusiv un "follow up" facut de management, post curatenie.

         
Mariana B.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Bună ziua! Apreciez profesionalismul desăvârșit,promptitudinea . Pe viitor îmi doresc o nouă colaborare cu această firmă. Mulțumesc!

         
Andreea P.
Curățenie la Domiciliu   24/02/2021

O firma de curatenie foarte serioasa. Ne-au curatat casa dupa constructor si am fost multumiti, motiv pentru care o recomandam si prietenilor!

         
Cristina T.
Curățenie la Domiciliu   12/01/2021

Serviciile prestate au fost peste asteptari.Curatenie profesionala, seriozitate si promptitudine.Recomand cu incredere Real Clean

         
Viorica T.
Curățenie la Domiciliu   09/01/2021

Doamnele de la benefic ideal clean au fost punctuale, profesioniste, rapide, au facut lucruri in plus decat am cerut si totul acum straluceste. La propriu. Recomand cu drag!

         
Irina A.
Curățenie la Domiciliu   09/11/2020

Mulțumită este puțin spus 😊. Olimpia, doamna care deține firma de curățenie se ocupa de partea de relații clienți. Foarte drăguță și înțelegătoare și foarte profi. Noi nu am putut ajunge la locație și s-a întâlnit cu un prieten care i-a facilitat accesul în locație. Am primit poze cu înainte și după, cu o evaluare justa a gradului de mizerie. Prețul negociabil și Olimpia foarte înțelegătoare. Ii mulțumim mult și cu siguranță rămâne în lista noastră de contacte. Am lăsat chiar și cheia de la apartament pana sa o predea prietenului nostru fără probleme. Mulțumim 🤗

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit