Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Timis

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

31 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Timis.

CERE 3 OFERTE
Alfa Banat Clean Srl

Alfa Banat Clean Srl

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Suntem o firma noua pe piata și oferim servicii de: curatenie generală curatenie de întreținere curatenie după constructor curatenie spații comerciale curatenie birourii curatenie bucătarii profesionale curățare și spălare geamurii Onorăm comenzile in cel mai scurt timp. Lucram cu produse profesionale. Avem grija sa fie foarte mulțumit clientul. Oferim servici de curatenie de cea mai buna calitate. Dupa terminarea curatenie, clientul nostru, verifica și dacă ceva nu e făcut
Servicii Curatenie Timisoara Pro Cleaning

Servicii Curatenie Timisoara Pro Cleaning

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Pro Cleaning este firma ce ofera servicii de curatenie in Timisoara cu experienta in domeniu. Oferim garantia seriozitatii si a calitatii serviciilor si produselor noastre, inclusiv varianta de curatenie profesionala cu produse ECO şi BIO.
Silvia M.

Silvia M.

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Sunt studenta si activez in domeniul curateniei de 4 ani, ma ocup de apartamente in regim hotelier, precum si curățenie de întreținere. Sunt o persoană perseverenta si îmi place să am activitate fizică.
Deliver Kiss

Deliver Kiss

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Imi place sa fac curatenie si sa vad oamenii multumiti de serviciile mele. Rapiditate, profesionalism, devotată muncii pe care o fac😀
Asc Magic Clean Srl

Asc Magic Clean Srl

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Va oferim servicii profesionale de curatenie pentru orice locatie aveti nevoie. Folosim aparatura si solutii de inalta calitate alaturi de un personal ambitios, prietenos si gata sa va ofere cele mai bune servicii in domeniu. Va stam la dispozitie oricand aveti nevoie.
Firma De Curatenie Timisoara

Firma De Curatenie Timisoara

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Suntem o firma relativ noua pe piata dar cu ambitii si o atitudine profesionista. Spre deosebire de alte firme de curatenie din Timisoara, noi inca avem entuziasmul si dorinta de a ne multumi clientii. Firma de curatenie Timisoara ofera garantia ca toate contractele se vor duce la bun sfarsit, la cele mai inalte standarde de calitate si rapiditate pentru ca noi credem ca asta inseamna servicii profesionale de curatenie în Timisoara.
Radu B.

Radu B.

Curăţenie la Domiciliu · Faget, Timis
Sunt talentată an curățenie ami place să ajut an bucătărie sunt pitera ami place să an cât lucruri noi
Cristi D.

Cristi D.

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Oferim servicii de curatenie de calitate, pentru case si birouri, dar si alte servicii facand lucrurile ca pentru noi insine. Suntem o echipa de oameni responsabili si seriosi, calificati, iar firma noastra incearca sa acopere cat mai mult din nevoile de zi cu zi,pe care le au oamenii ocupati. Va oferim servicii performante pe care ne straduim continuu sa le perfectionam, ele se pot executa ocazional, pe baza de comanda sau periodic pe baza unui contract.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Ionut State
Curăţenie la Domiciliu   23/03/2020

Băieții care au venit au fost foarte profesioniști. Au materiale de calitate (nu domestos) și își respecta munca. Numai cuvinte de lauda. Se acomodează după nevoile clientului. Oricine le solicita serviciile va fi mulțumit.

         
Adrian Nicu
Curăţenie la Domiciliu   20/03/2020

Sunt foarte mulțumit de prestarea serviciilor de curățenie, pe care le-am contractat. Seriozitatea, calitatea și rapiditatea realizării serviciilor, sunt punctele forte ale echipei. Pe viitor, voi apela cu încredere, aceeași firmă. Adrian N.

         
Adriana Sîrbu
Curăţenie la Domiciliu   01/03/2020

O firma cu care am colaborat foarte bine! Incepand de la programare, pret si punctualitate pana la calitatea serviciului, precum si a amabilitatii personalului. Bonus: serviciile pot fi prestate si sambata

         
Ana-Maria Chișavu
Curăţenie la Domiciliu   05/02/2020

Servicii de curatenie impecabile , echipa foloseste solutii profesionale , echipamente performante care faciliteaza timpul de curatenie si au fost foarte atenti la detalii. Multumesc pentru promptitudine si profesionalism ! Echipa este foarte bine pregatita , sunt amabili , tineri si eficienti ! Cu siguranta voi folosi serviciile Broclean pe viitor si ii recomand cu incredere !

         
Gabriela Rodica Bogdan
Curăţenie la Domiciliu   30/12/2019

Multumesc! Băieții au fost de mare ajutor si au facut o treaba excelenta mai ales la cat de murdar era apartamentul!

         
Gabriela Rodica Bogdan
Curăţenie la Domiciliu   19/12/2019

Având în vedere stare deplorabilă în care se află apartamentul echipa de curățenie a facut o treaba excelenta!

         
Andreea Bârsu
Curăţenie la Domiciliu   04/12/2019

Foarte mulțumita de serviciile oferite. Punctuali și profesioniști. Pentru o casa destul de mare, au făcut fata cu brio într-un timp scurt iar casa arata impecabil. Va mulțumesc și ne revedem curand!

         
Laura Grosu
Curăţenie la Domiciliu   16/11/2019

Servicii impecabile. O echipa de profesionisti cu care as lucra si pe viitor. Ma bucur ca am aflat de existenta acestei platforme si ca am beneficiat de serviciile echipei Broclean.

Servicii Similare
Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit