Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Timiș

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

62 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Timiș.

CERE 3 OFERTE
Alfa Banat Clean Srl

Alfa Banat Clean Srl

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o firma noua pe piata și oferim servicii de: curatenie generală curatenie de întreținere curatenie după constructor curatenie spații comerciale curatenie birourii curatenie bucătarii profesionale curățare și spălare geamurii Onorăm comenzile in cel mai scurt timp. Lucram cu produse profesionale. Avem grija sa fie foarte mulțumit clientul. Oferim servici de curatenie de cea mai buna calitate. Dupa terminarea curatenie, clientul nostru, verifica și dacă ceva nu e făcut bine, f
DustBusters ProTeam

DustBusters ProTeam

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
In acest domeniu, calitatea serviciilor face diferența. Noi ne angajam sa oferim aceasta calitate clienților noștri prin aparatura performanța, soluții profesionale și personal instruit.
Casa cu Ce Ai SRL

Casa cu Ce Ai SRL

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Curățenie deplină, cu produse cât mai blânde și naturale, dar și curățenie după construcții, după deces, boală. Adiacent, servicii de amenajare interioară, amenajări spații verzi, îngrijire vârstnici, cumpărături, gătit. Abonamente avantajoase și reduceri pentru vârstnici și personalul medical în perioada de carantină.
CoClean Timisoara

CoClean Timisoara

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o echipa tanara, profesionista, de incredere, incercam sa ne adaptam la dorintele fiecarui client astfel incat rezultatele sa fie ireprosabile. Va multumim
CR CLEANING SERVICES

CR CLEANING SERVICES

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o companie serioasă cu personal instruit de profesionaliști , cu o experiența de peste 12 ani , oferim seriozitate si profesionalism
SC VESNA AVM 2014 SRL

SC VESNA AVM 2014 SRL

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Echipa tanara cu experienta. Solutiile pentru curatenie sunt profesionale si au impact minim asupra oamenilor si animalelor. Suntem flexibili , fiecare client va primii ceea ce a cerut . Rezolvam in cel mai scurt timp orice eventuala nemultumire . Oferta noastra se adreseaza tuturor si este personalizata in functie de ce nevoi are clientul .
Casa Bella

Casa Bella

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în servicii de curățenie, mulțumită de sine pentru că a învățat foarte repede cele mai bune practici din domeniu. Oferim servicii complete de curatenie
In&out cleaning

In&out cleaning

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Serviciu de calitate oferit de o echipa de profesioniști.Flexibilitate , promptitudine , profesionalism .
Viorica Birau

Viorica Birau

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Sunt o persoana corecta,respect oamenii pentru care lucrez,ofer servicii de calitate si nu abandonez niciodata fara un motiv intemeiat.Nu .-am gandit pana acum sa fac poze la lucrarile efectuate. Curatenia nu este o lucrare ci un aspect. Am ingrijit copii,ar fi trebuit sa le fac pize cum se joaca, cum mananca,cum dorm. Asta nu cred ca este corect si nici legal.
Homy Curatare Tapiterii

Homy Curatare Tapiterii

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o echipa de oameni responsabili si seriosi, iar firma noastra incearca sa acopere cat mai mult din nevoile de zi cu zi pe care le au oamenii ocupati. Va oferim servicii performante de curatenie si CURATARE TAPITERII ( canapele, scaune, saltele, tapiterii auto.) pe care ne straduim continuu sa le perfectionam, ele se pot executa ocazional, pe baza de comanda sau periodic pe baza unui contract. Homy.ro este cel mai simplu si mai confortabil mod de a va rezolva nevoile zilnice pentru care
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mariana B.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Bună ziua! Apreciez profesionalismul desăvârșit,promptitudinea . Pe viitor îmi doresc o nouă colaborare cu această firmă. Mulțumesc!

         
Madalina I.
Curățenie la Domiciliu   01/02/2021

Foarte seriosi am contacta personal pentru un abonament bilunar dupa ce am obpservat ca, lucreaza professionalism si produse profesionale toate produsele sunt avizate sanitar, Multumesc intregi echipe Melina Curatenie Mai ales doamnei Melania Costache !recomand cu Încredere .

         
Ioana M.
Curățenie la Domiciliu   05/11/2020

Echipa de curatenie a venit foarte repede, de azi pe maine, au avut cel mai bun pret la curatenie generala inclusiv curatare tapiserie, geamuri impecabile. Geamul din baie cu calcar a iesit ca nou. Au terminat toata casa in 6 ore. Sunt foarte multumita de rapiditate, calitate si pret.

         
Roxana U.
Curățenie la Domiciliu   29/09/2020

Excepțional! Niște tineri serioși, educați și foarte profesioniști. A fost o bucurie să văd că încă mai există astfel de echipe. Recomand călduros.

         
George I.
Curățenie la Domiciliu   21/09/2020

Se pare ca incet , incet apar si firme care stiu sa-si faca meseria fara a mai trebui sa stai sa-i urmaresti. Tineti-o tot asa si veti avea doar de castigat Bravo

         
Vlad C.
Curățenie la Domiciliu   17/07/2020

Doamna Alexandra si colegele au fost extraordinare. Curatenie generala pentru apartament nou renovat (inclusiv curatat pete de chit si vopsea), totul absolut perfect si intr-un timp foarte scurt (2 ore-2 ore jumate). Excelent serviciu, voi mai colabora cu dansa si pentru curateniile viitoare.

         
Daniela A.
Curățenie la Domiciliu   23/06/2020

Sunt foarte mulțumită atât de calitatea serviciilor, cât și de promptitudinea si profesionalismul personalului. Recomand cu incredere aceasta firma!

         
Orhan A.
Curățenie la Domiciliu   17/06/2020

Echipa foarte serioasa,disciplinata.Curatenie fara cusur.Cea mai calitativa curatenie de cand apelez la firme de curatenie.Voi ramane client fidel al acestei firme.Multumesc!

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit