Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Timiș

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

56 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Timiș.

CERE 3 OFERTE
Alfa Banat Clean Srl

Alfa Banat Clean Srl

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o firma noua pe piata și oferim servicii de: curatenie generală curatenie de întreținere curatenie după constructor curatenie spații comerciale curatenie birourii curatenie bucătarii profesionale curățare și spălare geamurii Onorăm comenzile in cel mai scurt timp. Lucram cu produse profesionale. Avem grija sa fie foarte mulțumit clientul. Oferim servici de curatenie de cea mai buna calitate. Dupa terminarea curatenie, clientul nostru, verifica și dacă ceva nu e făcut bine, f
Asc Magic Clean Srl

Asc Magic Clean Srl

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Va oferim servicii profesionale de curatenie pentru orice locatie aveti nevoie. Folosim aparatura si solutii de inalta calitate alaturi de un personal ambitios, prietenos si gata sa va ofere cele mai bune servicii in domeniu. Va stam la dispozitie oricand aveti nevoie.
DustBusters ProTeam

DustBusters ProTeam

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
In acest domeniu, calitatea serviciilor face diferența. Noi ne angajam sa oferim aceasta calitate clienților noștri prin aparatura performanța, soluții profesionale și personal instruit.
Radu Bianca

Radu Bianca

Curățenie la Domiciliu · Faget, Timiș
Sunt talentată an curățenie ami place să ajut an bucătărie sunt pitera ami place să an cât lucruri noi
CR CLEANING SERVICES

CR CLEANING SERVICES

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o companie serioasă cu personal instruit de profesionaliști , cu o experiența de peste 12 ani , oferim seriozitate si profesionalism
SC VESNA AVM 2014 SRL

SC VESNA AVM 2014 SRL

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Echipa tanara cu experienta. Solutiile pentru curatenie sunt profesionale si au impact minim asupra oamenilor si animalelor. Suntem flexibili , fiecare client va primii ceea ce a cerut . Rezolvam in cel mai scurt timp orice eventuala nemultumire . Oferta noastra se adreseaza tuturor si este personalizata in functie de ce nevoi are clientul .
Casa Bella

Casa Bella

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în servicii de curățenie, mulțumită de sine pentru că a învățat foarte repede cele mai bune practici din domeniu. Oferim servicii complete de curatenie
Viorica Birau

Viorica Birau

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Sunt o persoana corecta,respect oamenii pentru care lucrez,ofer servicii de calitate si nu abandonez niciodata fara un motiv intemeiat.Nu .-am gandit pana acum sa fac poze la lucrarile efectuate. Curatenia nu este o lucrare ci un aspect. Am ingrijit copii,ar fi trebuit sa le fac pize cum se joaca, cum mananca,cum dorm. Asta nu cred ca este corect si nici legal.
Homy Curatare Tapiterii

Homy Curatare Tapiterii

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o echipa de oameni responsabili si seriosi, iar firma noastra incearca sa acopere cat mai mult din nevoile de zi cu zi pe care le au oamenii ocupati. Va oferim servicii performante de curatenie si CURATARE TAPITERII ( canapele, scaune, saltele, tapiterii auto.) pe care ne straduim continuu sa le perfectionam, ele se pot executa ocazional, pe baza de comanda sau periodic pe baza unui contract. Homy.ro este cel mai simplu si mai confortabil mod de a va rezolva nevoile zilnice pentru care
Silvia Matei

Silvia Matei

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Sunt studenta si activez in domeniul curateniei de 4 ani, ma ocup de apartamente in regim hotelier, precum si curățenie de întreținere. Sunt o persoană perseverenta si îmi place să am activitate fizică.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Dan R.
Curățenie la Domiciliu   27/11/2020

Incep cu concluzia, pentru cei care vor sa afle experienta mea: foarte multumit de serviciile oferite, desi eram sceptic in a mai lucra cu firme gasite pe internet dupa experienta mai putin fericita cu 2 zugravi contractati prin metode similare. Echipa a fost punctuala, s-a miscat repede si a facut o treaba foarte buna. M-a surprins placut si faptul ca s-au deplasat 3 persoane pentru o garsoniera de 38mp. Recomand serviciile lor!

         
Roxana V.
Curățenie la Domiciliu   12/11/2020

Adevărați profesioniști, au lucrat cu mult suflet, au aranjat apartamentul cu gust, ca niște adevărați designeri. Voi mai apela la serviciile lor. Mulțumesc echipei. Recomand cu încredere.

         
Irina A.
Curățenie la Domiciliu   09/11/2020

Mulțumită este puțin spus 😊. Olimpia, doamna care deține firma de curățenie se ocupa de partea de relații clienți. Foarte drăguță și înțelegătoare și foarte profi. Noi nu am putut ajunge la locație și s-a întâlnit cu un prieten care i-a facilitat accesul în locație. Am primit poze cu înainte și după, cu o evaluare justa a gradului de mizerie. Prețul negociabil și Olimpia foarte înțelegătoare. Ii mulțumim mult și cu siguranță rămâne în lista noastră de contacte. Am lăsat chiar și cheia de la apartament pana sa o predea prietenului nostru fără probleme. Mulțumim 🤗

         
Mircea T.
Curățenie la Domiciliu   02/11/2020

Foarte multumit de serviciile prestate. Echipa lucreaza cu simt de raspundere. Recomand cu incredere!

         
Rebeca P.
Curățenie la Domiciliu   15/10/2020

Sunteți o echipă serioasă! Lucrați ca la carte Deși eu sunt în București, zilele trecute v-am rugat să mergeți la mama în vârstă de 75 ani să faceți curat într - un apartament cu 2 camere. A ieșit totul la superlativ. Vă mulțumesc anticipat, D-na Florentina Melinte, pentru coordonarea activității și a echipei. De aceea am revenit din nou la dvs, pentru un apartament ce de curând l-am achiziționat. Bunul Dumnezeu să vă ocrotească!

         
Cristina T.
Curățenie la Domiciliu   19/09/2020

Totul a fost perfect! Din partea Dlui Ross, am beneficiat de promptitudine , amabilitate , iar echipa de curatenie profesionista. Recomand aceasta firma!

         
Mirela S.
Curățenie la Domiciliu   14/09/2020

Doamnele de la Alfa Banat Clean SRL au făcut o curatenie exemplara in casa mea. S-au implicat, au fost drăguțe si eficiente și am primit sfaturi legate de întreținerea spatiilor din locuinta mea. Recomand aceasta firma și voi continua colaborarea cu ei.

         
Madalina -.
Curățenie la Domiciliu   05/09/2020

Echipa de baieti seriosi. Au venit la timp, au facut bine curatenie si comunicarea a fost foarte buna. Vom mai colabora cu siguranta. Recomand.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit