Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Timiș

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

63 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Timiș.

CERE 3 OFERTE
Alfa Banat Clean Srl

Alfa Banat Clean Srl

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o firma noua pe piata și oferim servicii de: curatenie generală curatenie de întreținere curatenie după constructor curatenie spații comerciale curatenie birourii curatenie bucătarii profesionale curățare și spălare geamurii Onorăm comenzile in cel mai scurt timp. Lucram cu produse profesionale. Avem grija sa fie foarte mulțumit clientul. Oferim servici de curatenie de cea mai buna calitate. Dupa terminarea curatenie, clientul nostru, verifica și dacă ceva nu e făcut bine, f
Family Clean

Family Clean

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Prestăm servicii de curățenie Întreținere, Generală ,Periodică ,după constructori,la Birouri Scări de bloc. Curățăm canapele ,mochete ,scaune ,fotolii ,tapițerii Auto cu soluții și aspirator profesional injecție-extractie care îndepărtează murdăria din materiale fără a fi deteriorate.
DustBusters ProTeam

DustBusters ProTeam

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
In acest domeniu, calitatea serviciilor face diferența. Noi ne angajam sa oferim aceasta calitate clienților noștri prin aparatura performanța, soluții profesionale și personal instruit.
Asc Magic Clean Srl

Asc Magic Clean Srl

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Va oferim servicii profesionale de curatenie pentru orice locatie aveti nevoie. Folosim aparatura si solutii de inalta calitate alaturi de un personal ambitios, prietenos si gata sa va ofere cele mai bune servicii in domeniu. Va stam la dispozitie oricand aveti nevoie.
CR CLEANING SERVICES

CR CLEANING SERVICES

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o companie serioasă cu personal instruit de profesionaliști , cu o experiența de peste 12 ani , oferim seriozitate si profesionalism
Viorica Birau

Viorica Birau

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Sunt o persoana corecta,respect oamenii pentru care lucrez,ofer servicii de calitate si nu abandonez niciodata fara un motiv intemeiat.Nu .-am gandit pana acum sa fac poze la lucrarile efectuate. Curatenia nu este o lucrare ci un aspect. Am ingrijit copii,ar fi trebuit sa le fac pize cum se joaca, cum mananca,cum dorm. Asta nu cred ca este corect si nici legal.
In&out cleaning

In&out cleaning

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Serviciu de calitate oferit de o echipa de profesioniști.Flexibilitate , promptitudine , profesionalism .
Clean Flo&ana S.r.l

Clean Flo&ana S.r.l

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Va oferim cele mai bune servicii de curățenie. Flexibilitatea și seriozitatea sunt cuvintele care ne descrieu.
Homy Curatare Tapiterii

Homy Curatare Tapiterii

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o echipa de oameni responsabili si seriosi, iar firma noastra incearca sa acopere cat mai mult din nevoile de zi cu zi pe care le au oamenii ocupati. Va oferim servicii performante de curatenie si CURATARE TAPITERII ( canapele, scaune, saltele, tapiterii auto.) pe care ne straduim continuu sa le perfectionam, ele se pot executa ocazional, pe baza de comanda sau periodic pe baza unui contract. Homy.ro este cel mai simplu si mai confortabil mod de a va rezolva nevoile zilnice pentru care
Casa cu Ce Ai SRL

Casa cu Ce Ai SRL

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Curățenie deplină, cu produse cât mai blânde și naturale, dar și curățenie după construcții, după deces, boală. Adiacent, servicii de amenajare interioară, amenajări spații verzi, îngrijire vârstnici, cumpărături, gătit. Abonamente avantajoase și reduceri pentru vârstnici și personalul medical în perioada de carantină.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iuliana R.
Curățenie la Domiciliu   24/03/2021

Profesioniști. Calitate pret - nota 10! Mi-au făcut o oferta mult mai avantajoasă decât alte firme. S-au mișcat repede ținând cont că la mine este mereu dezordine din cauza copilului! La final, am fost foarte mulțumită! Mi-au făcut și o oferta pentru întreținerea curățeniei pe care am acceptat-o.

         
Laura N.
Curățenie la Domiciliu   07/03/2021

Recomand cu incredere servicii de calitate foarte punctuali personal f bun Va multumesc Doamna Melania Costache si dvs si intregi dumneavoastre echipe .

         
Andreea T.
Curățenie la Domiciliu   01/02/2021

Recomand, servicii de calitate. Foarte multumita de rezultat (curatenie solicitanta, dupa constructor)

         
Razvan P.
Curățenie la Domiciliu   21/01/2021

Echipa a venit dotata si pregatita pentru tot. Curatenia a fost facuta ca la carte, in maxim 2 ore la o suprafata de 90mp.

         
Viorica T.
Curățenie la Domiciliu   09/01/2021

Doamnele de la benefic ideal clean au fost punctuale, profesioniste, rapide, au facut lucruri in plus decat am cerut si totul acum straluceste. La propriu. Recomand cu drag!

         
Maria P.
Curățenie la Domiciliu   17/12/2020

Sunt foarte multumita.O persoana prompta, constiincioasa, care lucreaza bine si repede. Voi colabora si mai departe cu ea.

         
Ioan O.
Curățenie la Domiciliu   11/11/2020

Vreau sa multumesc echipei pentru lucrul foarte bine facut. Cu siguranta voi contacta din nou serviciile dumneavoastră. Firma serioasa punctuala si calitate.

         
Eduard-sebastian A.
Curățenie la Domiciliu   22/10/2020

Am fost super super multumit si incantat de treaba pe care au facut'o Alexandra , respectiv colega ei, Cristina. Foarte punctuale, au venit chiar mai devreme de ora pe care am stabilit'o initial. 9 ore mai tarziu, apartamentul era impecabil. Parchetul mirosea bine, gresia&faianta straluceau, geamurile erau 'cristal clear', mobila stearsa bine atat pe exterior cat si in interior. Foarte atente la detalii, au lucrat cu mare atentie, nu au zgariat sau deteriorat ceva si au respectat fiecare indicatie. Doua doamne, in adevaratul sens al cuvantului, care merita fiecare banut pt munca pe care au depus-o ,mai ales in contextul in care apartamentul arata cum arata dupa ce au lucrat in el diverse echipe de instalatori, electricieni, montaj mobila, corpuri iluminat etc si ori de cat ori am trecut pe la apartament in timpul curateniei, erau transpirate de la toata munca depusa. Le recomand mai departe cu tot dragul !

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit