Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Timis

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

34 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Timis.

CERE 3 OFERTE
Alfa Banat Clean Srl

Alfa Banat Clean Srl

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Suntem o firma noua pe piata și oferim servici de curatenie de cea mai buna calitate,la un pret foarte avantajos. Alfa Banat Clean curatenie deplin.
Firma De Curatenie Timisoara

Firma De Curatenie Timisoara

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Suntem o firma relativ noua pe piata dar cu ambitii si o atitudine profesionista. Spre deosebire de alte firme de curatenie din Timisoara, noi inca avem entuziasmul si dorinta de a ne multumi clientii. Firma de curatenie Timisoara ofera garantia ca toate contractele se vor duce la bun sfarsit, la cele mai inalte standarde de calitate si rapiditate pentru ca noi credem ca asta inseamna servicii profesionale de curatenie în Timisoara.
Deliver Kiss

Deliver Kiss

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Imi place sa fac curatenie si sa vad oamenii multumiti de serviciile mele. Rapiditate, profesionalism, devotată muncii pe care o fac😀
Radu B.

Radu B.

Curăţenie la Domiciliu · Faget, Timis
Sunt talentată an curățenie ami place să ajut an bucătărie sunt pitera ami place să an cât lucruri noi
Cristi D.

Cristi D.

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Oferim servicii de curatenie de calitate, pentru case si birouri, dar si alte servicii facand lucrurile ca pentru noi insine. Suntem o echipa de oameni responsabili si seriosi, calificati, iar firma noastra incearca sa acopere cat mai mult din nevoile de zi cu zi,pe care le au oamenii ocupati. Va oferim servicii performante pe care ne straduim continuu sa le perfectionam, ele se pot executa ocazional, pe baza de comanda sau periodic pe baza unui contract.
Servicii Curatenie Timisoara Pro Cleaning

Servicii Curatenie Timisoara Pro Cleaning

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Pro Cleaning este firma ce ofera servicii de curatenie in Timisoara cu experienta in domeniu. Oferim garantia seriozitatii si a calitatii serviciilor si produselor noastre, inclusiv varianta de curatenie profesionala cu produse ECO şi BIO.
MIHALUX RAPID

MIHALUX RAPID

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Oferim cele mai bune servicii,cu solutii si aparaturi profesionale, la cele mai avantajoase preturi .
EXCLUSIV MADISON SRL

EXCLUSIV MADISON SRL

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Nu te simti mai bine intr-un mediu curat, indiferent ca este acasa sau la serviciu? Curatenia te ajuta sa ai o atitudine pozitiva, te ajuta sa te odihnesti mai bine, sa fii mai productiv atunci cand sarcinile de serviciu si termenele limita impun acest lucru. Curatenia inseamna sanatate, un mediu curat este un mediu sanatos, igienic, nealterat de bacterii, microbi si de praful care favorizeaza declansarea unor probleme de sanatate grave.
Ionut

Ionut

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Firma noastră va oferă un serviciu performant de curățenie generala bazat pe echipamente moderne si o echipa cu experiență Curățenie pentru birouri in Timișoara. Curățenie pentru clădiri in Timișoara Curățenie pentru apartamente in Timișoara. Curățenie pentru vile in Timișoara. Curățenie pentru hale in Timișoara. Curățenie după constructor in Timișoara. Curățenie întreținere in Timișoara. Curățenie scări de bloc.
Cactus Cleaning

Cactus Cleaning

Curăţenie la Domiciliu · Timisoara, Timis
Cactus Cleaning este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru companii, birouri, cabinete, locuinte, magazine, hoteluri, banci, institutii, hale etc. Printre serviciile pe care le ofera se numara: curatenie de intretinere, generala, dupa constructor, industriala, curatat covoare, mochete, jaluzele verticale, tapiterie piele sau textila (inclusiv auto), intretinere pardoseli.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Dragos Ciucur
Curăţenie la Domiciliu   11/12/2019

Echipa foarte tanara de profesionisti! Recomand cu incredere. Personal exceptional de bine pregatit. Folosesc echipamente si solutii profesionale. Multumesc pentru amabilitate si promptitudine

         
Dana Paunescu
Curăţenie la Domiciliu   07/12/2019

Ireprosabil! O echipa profesionista care, fara nicio gluma, mi-a depasit asteptarile! Recomand cu caldura!

         
Andreea Bârsu
Curăţenie la Domiciliu   04/12/2019

Foarte mulțumita de serviciile oferite. Punctuali și profesioniști. Pentru o casa destul de mare, au făcut fata cu brio într-un timp scurt iar casa arata impecabil. Va mulțumesc și ne revedem curand!

         
Laura Grosu
Curăţenie la Domiciliu   16/11/2019

Servicii impecabile. O echipa de profesionisti cu care as lucra si pe viitor. Ma bucur ca am aflat de existenta acestei platforme si ca am beneficiat de serviciile echipei Broclean.

         
Cristian Miertoiu
Curăţenie la Domiciliu   11/11/2019

Echipa profesionista, punctuala, lucreaza rapid si bine, atenti la detalii. Cu siguranta vom mai colabora pe viitor. Multumim.

         
Sanda Gabor
Curăţenie la Domiciliu   30/10/2019

Casa arata super! Curatenie chiar profi! D-na Simona e o draguta si extrem de eficienta ! Merita banii! Multumesc!

         
Doina Popescu
Curăţenie la Domiciliu   18/10/2019

Servicii excelente, profesionalism, promptitudine, am fost foarte multumita! Recomand cu mare incredere, nu veti fi dezamagiti! Felicitari echipei 😘

         
Camelia Moraru
Curăţenie la Domiciliu   08/10/2019

Super echipa, rapiditate , eficenta, organizare si detin materiale profesionale. D.na Cristina are un personal calificat,experienta si sugestii bine punctate. Fiul meu cand a ajuns acasa a crezut ca a gresit apartamentul... Recomand aceasta echipa , multumesc ca exista o astfel de echipa de exceptie

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit