Top 10 Curățenie la Domiciliu În Dumbravita, Timiș

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

CERE 3 OFERTE
Alfa Banat Clean Srl

Alfa Banat Clean Srl

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o firma noua pe piata și oferim servicii de: curatenie generală curatenie de întreținere curatenie după constructor curatenie spații comerciale curatenie birourii curatenie bucătarii profesionale curățare și spălare geamurii Onorăm comenzile in cel mai scurt timp. Lucram cu produse profesionale. Avem grija sa fie foarte mulțumit clientul. Oferim servici de curatenie de cea mai buna calitate. Dupa terminarea curatenie, clientul nostru, verifica și dacă ceva nu e făcut bine, f
Ofrim Ovidiu

Ofrim Ovidiu

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Prestăm servicii de curățenie Întreținere, Generală ,Periodică ,după constructori,la Birouri Scări de bloc. Curățăm canapele ,mochete ,scaune ,fotolii ,tapițerii Auto cu soluții și aspirator profesional injecție-extractie care îndepărtează murdăria din materiale fără a fi deteriorate.
DustBusters ProTeam

DustBusters ProTeam

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
In acest domeniu, calitatea serviciilor face diferența. Noi ne angajam sa oferim aceasta calitate clienților noștri prin aparatura performanța, soluții profesionale și personal instruit.
Asc Magic Clean Srl

Asc Magic Clean Srl

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Va oferim servicii profesionale de curatenie pentru orice locatie aveti nevoie. Folosim aparatura si solutii de inalta calitate alaturi de un personal ambitios, prietenos si gata sa va ofere cele mai bune servicii in domeniu. Va stam la dispozitie oricand aveti nevoie.
Solivet Real Logistic Srl

Solivet Real Logistic Srl

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
CURATENIE INDUSTRIALA CURATENIE DE INTRETINERE CURATENIE SCARI DE BLOC CURATENIE HYPERMARKETURI, MALL-URI, BENZINĂRII
Step by step cleaning

Step by step cleaning

Curățenie la Domiciliu · Dumbravita, Timiș
Suntem noi pe piața din Dumbrăvița, dar cu experienta in domeniul hotelier si domestic atat in tara cat si in afara tarii. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a va putea îndeplini si cele mai exigente cereri.
Casa Bella

Casa Bella

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în servicii de curățenie, mulțumită de sine pentru că a învățat foarte repede cele mai bune practici din domeniu. Oferim servicii complete de curatenie
In&out cleaning

In&out cleaning

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Serviciu de calitate oferit de o echipa de profesioniști.Flexibilitate , promptitudine , profesionalism .
Viorica Birau

Viorica Birau

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Sunt o persoana corecta,respect oamenii pentru care lucrez,ofer servicii de calitate si nu abandonez niciodata fara un motiv intemeiat.Nu .-am gandit pana acum sa fac poze la lucrarile efectuate. Curatenia nu este o lucrare ci un aspect. Am ingrijit copii,ar fi trebuit sa le fac pize cum se joaca, cum mananca,cum dorm. Asta nu cred ca este corect si nici legal.
Clean Flo&ana S.r.l

Clean Flo&ana S.r.l

Curățenie la Domiciliu · Timisoara, Timiș
Va oferim cele mai bune servicii de curățenie. Flexibilitatea și seriozitatea sunt cuvintele care ne descrieu.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Alina V.
Curățenie la Domiciliu   27/06/2021

la superlativ atat echipa cat si conducerea au efectuat curatenie dupa renovare ,ni s au explicat produsul de decapare al suprafetelor lavabile ,si produdusele prpfesionale multumesc intregi echipe CLEANING MELINA SI DOAMNEI MANAGER CRISTINA CIRSTEA PENTRU IMPLICAREA DVS

         
Stefania B.
Curățenie la Domiciliu   19/06/2021

va multumesc recomand cu incredere au efectuat si curatarea saltelelor prin metooda extractie injectie arata totul impecabil multumesc intregi echipe si Doamnei Cirstea

         
Iulia N.
Curățenie la Domiciliu   15/06/2021

Am avut o colaborare reusita cu echipa TurboBio Clean, echipa este formata din 3 persoane atente și implicate. S-au respectat toate aspectele stabilite inițial, au fost curățate toate spatiile și suprafețele, cu atenție la detalii. Recomand echipa dnei Marina pentru profesionalism și servicii de calitate.

         
Elena M.
Curățenie la Domiciliu   04/06/2021

Recomand tuturor cunoscutilor. Echipa faina tare si profi. Contactati cu incredere. Elena Munteanu Jurnalist

         
Loredana T.
Curățenie la Domiciliu   03/06/2021

Doamna a venit cu 3 colegi, au curatat toate geamurile intr-un ap de 3 camere cu balcon inchis. Mentionez ca toate erau pline de lipici de la benzi dublu adezive si necuratate de minim 3 ani...le-au facut luna! In plus, bucataria cu electrocasnice si dulapuri. Recomand cu incredere; oameni punctuali, muncitori, atenti la detalii!

         
Constantin S.
Curățenie la Domiciliu   27/04/2021

Serioși, au lucrat cu îndemânare, rapid, cu produse de calitate. Recomand. Voi mai apela la serviciile lor.

         
Silvia U.
Curățenie la Domiciliu   12/04/2021

Promti, n-au plecat pana nu au terminat. Doamna chiar a facut un schimb intre programari ca sa ma acomodeze pe mine. Am fost multumita.

         
Rodica P.
Curățenie la Domiciliu   04/04/2021

Doamnele au făcut o curățenie exemplară acasă la mine și mă bucur că am ales această firma. Mulțumesc mult și continuam colaborarea! Recomand cu căldura Oxygen Cleaning!

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit