Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Prahova

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

14 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Prahova.

CERE 3 OFERTE
Raza De Mai Consult Srl

Raza De Mai Consult Srl

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Suntem o echipa in dezvoltare, dinamica, cu forte proaspete, folosim doar echipamente de calitate (marca Karcher), detergenti biodegradabili, preturi decente si flexibile (in functie de serviciile de curatenie solicitate). Avem un grad mare de mobilitate, acoperind judetele Prahova, Buzau, Ilfov si municipiul Bucuresti.
Green Leaf

Green Leaf

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Domeniul nostru de activitate a crescut împreună cu cerinţele clienţilor noştri şi evoluţia pieţei. În  prezent, compania noastră este un participant important pe piaţa de curăţenie.Suntem mândri de rezultatele noastre, deoarece am construit o companie stabilă. Am demonstrat în segmentele serviciilor noastre, că piaţa recunoaşte calitatea şi corectitudinea. Am creat o echipă orientată pe contact, care încurajează creativitatea.
Florax Cleaning Serv

Florax Cleaning Serv

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Florax ofera in Prahova servicii de curatenie interior cladiri, curatenie interior autovehicule si tapiterie la domiciliu/birou. Florax presteaza servicii de curatenie cu profesionalism si seriozitate si dispune de personal atent instruit si de incredere. Folosim produse ecologice antialergice de calitate superioara astfel incat rezultatul va fi satisfacator. 
Green Star Services

Green Star Services

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Vă putem ajuta să economisiți timp și să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le iubiți și asupra lucrurilor care contează cel mai mult pentru dvs., inclusiv pentru familia și prietenii dvs. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de dificila sarcina de a vă menține casa sau biroul curate. Aveti lucruri mai bune de făcut! 
Curatenie Prahova

Curatenie Prahova

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Fie ca sunteti la serviciu, acasa, la cumparaturi sau la volanul masinii, va simtiti mult mai bine atunci cand mediul in care va aflati este unul curat. Putem spune ca in secolul XXI, intr-o lume moderna in care muncim aproape tot timpul, curatenia a devenit o tinta nu tocmai usor de atins.
Elarom Clean

Elarom Clean

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Noi ne dorim si reusim sa aducem imaginea spatiului tau la nivelul de respect cuvenit. Relatia pe care o construim cu tine este una de durata, bazata pe incredere si intelegere reciproca, relatiile serioase pe termen lung fiind la baza principiilor noastre de afaceri.
Impact Cleaning

Impact Cleaning

Curăţenie la Domiciliu · Brazi, Prahova
Cu o experienta de aproape 10 ani, obiectivul nostru este sa oferim cele mai bune servicii de curatenie, deratizare, dezinfectie si dezinsectie, atat pentru persoane fizice, cat si pentru societati comerciale si institutii publice.
Lamad Services

Lamad Services

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
 Suntem o echipa tanara care in cei 4 ani de cand functionam pe piata de profil am reusit sa oferim satisfactia calitatii serviciilor prestate pentru clienti din cele 2 judete unde ne desfasuram activitatea: Prahova si Buzau
Curatenie Impact

Curatenie Impact

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Echipa noastra de curatenie din Ploiesti vine la locatia dumneavoastra – trebuie doar sa le deschideti usa, iar de restul ne ocupam noi. Alege o firma de curatenie din Ploiesti, cu experienta.
Green Star

Green Star

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Echipa GreenStar Services este dedicată asigurării faptului că tuturor clienților noștri le este oferit cel mai bun serviciu. Suntem organizați, punctuali și extrem de profesioniști.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Curăţenie la Domiciliu   07/02/2020

Multumesc din suflet echipei Kundalini! Sunt profund impresionata de profesionalisionalismul acestei echipe. Meticulozitatea ai caracterizeaza! Am incercat foarte multe echipe pentru prestarea serviciilor de curatenie. Nimeni nu mi-a efectuat servicii servicii de calitate. Sunt foarte multumita de aceasta echipa! Preturile sunt foarte mici pentru serviciile pe care le ofera! Doresc tuturor o astfel de experienta! Pe viitor numai cu aceasta firma voi lucra! Multumesc frumos!

         
Ana-Maria Chișavu
Curăţenie la Domiciliu   05/02/2020

Servicii de curatenie impecabile , echipa foloseste solutii profesionale , echipamente performante care faciliteaza timpul de curatenie si au fost foarte atenti la detalii. Multumesc pentru promptitudine si profesionalism ! Echipa este foarte bine pregatita , sunt amabili , tineri si eficienti ! Cu siguranta voi folosi serviciile Broclean pe viitor si ii recomand cu incredere !

         
Stefan-Dominic Voronca
Curăţenie la Domiciliu   27/01/2020

Flexi Clean: Alexandru si Cristina au petrecut peste 6 ore jumatate curatand general un apartament de 2 camere. Au fost punctuali, au avut la dispozitie toate materialele necesare, inclusiv o scara pentru a curata compartimentul de neoane de pe tavan si au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a lasa apartamentul intr-o stare buna de curatenie. A iesit luna! Nu ii cunosc, i-am gasit prin intermediul acestui site, dar cu siguranta recomand pentru actiuni viitoare de igienizare! Bravo lor!

         
Etelka Ioana Pop
Curăţenie la Domiciliu   20/12/2019

Oameni minunați, foarte profesionisti cu bun simt și foarte harnici, îi recomand cu drag și voi mai apela la serviciile lor. Casa mea este luna în prag de sărbătoare, totul este ireproșabil, sunt foarte,foarte mulțumită!! Își merită banii!!

         
Gabriela Rodica Bogdan
Curăţenie la Domiciliu   19/12/2019

Având în vedere stare deplorabilă în care se află apartamentul echipa de curățenie a facut o treaba excelenta!

         
Dragos Ciucur
Curăţenie la Domiciliu   11/12/2019

Echipa foarte tanara de profesionisti! Recomand cu incredere. Personal exceptional de bine pregatit. Folosesc echipamente si solutii profesionale. Multumesc pentru amabilitate si promptitudine

         
Dana Paunescu
Curăţenie la Domiciliu   07/12/2019

Ireprosabil! O echipa profesionista care, fara nicio gluma, mi-a depasit asteptarile! Recomand cu caldura!

         
Alexandra Dobroiu
Curăţenie la Domiciliu   06/11/2019

O echipa buna, de 3 persoane, foarte amabile. Prompti la ofertare. Au lasat casa perfect curata. Pana acum am mai apelat la alte 3 firme si asta a fost de departe cea mai buna si profesionista. Voi reveni cu siguranta din nou.

Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit