Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Prahova

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

23 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Prahova.

CERE 3 OFERTE
Raza De Mai Consult Srl

Raza De Mai Consult Srl

Curățenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Suntem o echipa in dezvoltare, dinamica, cu forte proaspete, folosim doar echipamente de calitate (marca Karcher), detergenti biodegradabili, preturi decente si flexibile (in functie de serviciile de curatenie solicitate). Avem un grad mare de mobilitate, acoperind judetele Prahova, Buzau, Ilfov si municipiul Bucuresti.
Mr-clean

Mr-clean

Curățenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Pentru că iubim când e curat, iar pentru asta am adunat cei mai buni specialiști și cele mai inovative tehnici care îți vor face casa sau oficul să strălucească. Lasă-ne pe noi să te ajutăm în lucrul curățenie și economisește-ți timpul. Suntem o echipă tânără, dar foarte responsabili și ambițioși. Testează-ne cu o comandă.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mariana B.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Bună ziua! Apreciez profesionalismul desăvârșit,promptitudinea . Pe viitor îmi doresc o nouă colaborare cu această firmă. Mulțumesc!

         
George D.
Curățenie la Domiciliu   15/12/2020

Foarte mulțumit de serviciile oferite. Personalul este serios și atent la detalii. Am observat ca folosesc produse de curățenie profesionale.

         
Ana P.
Curățenie la Domiciliu   05/11/2020

Ma bucur ca am apelat la serviciile oferite de aceasta firma de curatenie,Am primit un pret corect si am beneficiat de seriozitate, profesionalism si o lucrare foarte buna. Recomand cu incredere!

         
Giorgiana C.
Curățenie la Domiciliu   18/09/2020

Un serviciu excelent!Au fost 3 persoane care m-au ajutat sa scap de murdaria generata de lucrarile de renovare.Totul a decurs ok, conform celor agreate initial.Recomand!

         
Simona D.
Curățenie la Domiciliu   15/09/2020

Curatenie exemplară, punctualitate si seriozitate. Doamna a facut minuni cu baia, si băieții cu restul casei. Foarte mulțumită de serviciile echipei! Multumesc frumos!

         
Madalina -.
Curățenie la Domiciliu   05/09/2020

Echipa de baieti seriosi. Au venit la timp, au facut bine curatenie si comunicarea a fost foarte buna. Vom mai colabora cu siguranta. Recomand.

         
Dana M.
Curățenie la Domiciliu   27/08/2020

Au stat pana au terminat. Mult bun simt fata de obiecte si client. As recomanda procurarea de aparatura profesionala.

         
Cătălin R.
Curățenie la Domiciliu   21/08/2020

Foarte mulțumit de servicii. Echipa a ajuns la ora stabilita, echipament adecvat pentru lucrare. 3 ore mai târziu garsoniera este schimbata, geamurile sunt lacrimă, faianța pătată de grăsime este imaculata, lemnaria este curata. Recomand cu încredere.

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit