Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Prahova

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

19 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Prahova.

CERE 3 OFERTE
Raza De Mai Consult Srl

Raza De Mai Consult Srl

Curățenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Suntem o echipa in dezvoltare, dinamica, cu forte proaspete, folosim doar echipamente de calitate (marca Karcher), detergenti biodegradabili, preturi decente si flexibile (in functie de serviciile de curatenie solicitate). Avem un grad mare de mobilitate, acoperind judetele Prahova, Buzau, Ilfov si municipiul Bucuresti.
Mr-clean

Mr-clean

Curățenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Pentru că iubim când e curat, iar pentru asta am adunat cei mai buni specialiști și cele mai inovative tehnici care îți vor face casa sau oficul să strălucească. Lasă-ne pe noi să te ajutăm în lucrul curățenie și economisește-ți timpul. Suntem o echipă tânără, dar foarte responsabili și ambițioși. Testează-ne cu o comandă.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Dan R.
Curățenie la Domiciliu   27/11/2020

Incep cu concluzia, pentru cei care vor sa afle experienta mea: foarte multumit de serviciile oferite, desi eram sceptic in a mai lucra cu firme gasite pe internet dupa experienta mai putin fericita cu 2 zugravi contractati prin metode similare. Echipa a fost punctuala, s-a miscat repede si a facut o treaba foarte buna. M-a surprins placut si faptul ca s-au deplasat 3 persoane pentru o garsoniera de 38mp. Recomand serviciile lor!

         
Ioan O.
Curățenie la Domiciliu   11/11/2020

Vreau sa multumesc echipei pentru lucrul foarte bine facut. Cu siguranta voi contacta din nou serviciile dumneavoastră. Firma serioasa punctuala si calitate.

         
Ana P.
Curățenie la Domiciliu   05/11/2020

Ma bucur ca am apelat la serviciile oferite de aceasta firma de curatenie,Am primit un pret corect si am beneficiat de seriozitate, profesionalism si o lucrare foarte buna. Recomand cu incredere!

         
Ioana M.
Curățenie la Domiciliu   05/11/2020

Echipa de curatenie a venit foarte repede, de azi pe maine, au avut cel mai bun pret la curatenie generala inclusiv curatare tapiserie, geamuri impecabile. Geamul din baie cu calcar a iesit ca nou. Au terminat toata casa in 6 ore. Sunt foarte multumita de rapiditate, calitate si pret.

         
Eduard-sebastian A.
Curățenie la Domiciliu   22/10/2020

Am fost super super multumit si incantat de treaba pe care au facut'o Alexandra , respectiv colega ei, Cristina. Foarte punctuale, au venit chiar mai devreme de ora pe care am stabilit'o initial. 9 ore mai tarziu, apartamentul era impecabil. Parchetul mirosea bine, gresia&faianta straluceau, geamurile erau 'cristal clear', mobila stearsa bine atat pe exterior cat si in interior. Foarte atente la detalii, au lucrat cu mare atentie, nu au zgariat sau deteriorat ceva si au respectat fiecare indicatie. Doua doamne, in adevaratul sens al cuvantului, care merita fiecare banut pt munca pe care au depus-o ,mai ales in contextul in care apartamentul arata cum arata dupa ce au lucrat in el diverse echipe de instalatori, electricieni, montaj mobila, corpuri iluminat etc si ori de cat ori am trecut pe la apartament in timpul curateniei, erau transpirate de la toata munca depusa. Le recomand mai departe cu tot dragul !

         
Roxana U.
Curățenie la Domiciliu   29/09/2020

Excepțional! Niște tineri serioși, educați și foarte profesioniști. A fost o bucurie să văd că încă mai există astfel de echipe. Recomand călduros.

         
Simona D.
Curățenie la Domiciliu   15/09/2020

Curatenie exemplară, punctualitate si seriozitate. Doamna a facut minuni cu baia, si băieții cu restul casei. Foarte mulțumită de serviciile echipei! Multumesc frumos!

         
Silviu M.
Curățenie la Domiciliu   12/08/2020

Foarte multumit de serviciile lor. Echipa profesionista,prompta, curatenie ireprosabila, raport pret calitate excelent!!! Bravo!!

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit