Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Prahova

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

22 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Prahova.

CERE 3 OFERTE
Raza De Mai Consult Srl

Raza De Mai Consult Srl

Curățenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Suntem o echipa in dezvoltare, dinamica, cu forte proaspete, folosim doar echipamente de calitate (marca Karcher), detergenti biodegradabili, preturi decente si flexibile (in functie de serviciile de curatenie solicitate). Avem un grad mare de mobilitate, acoperind judetele Prahova, Buzau, Ilfov si municipiul Bucuresti.
Mr-clean

Mr-clean

Curățenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Pentru că iubim când e curat, iar pentru asta am adunat cei mai buni specialiști și cele mai inovative tehnici care îți vor face casa sau oficul să strălucească. Lasă-ne pe noi să te ajutăm în lucrul curățenie și economisește-ți timpul. Suntem o echipă tânără, dar foarte responsabili și ambițioși. Testează-ne cu o comandă.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Constantin S.
Curățenie la Domiciliu   27/04/2021

Serioși, au lucrat cu îndemânare, rapid, cu produse de calitate. Recomand. Voi mai apela la serviciile lor.

         
Mihaela D.
Curățenie la Domiciliu   26/04/2021

Eficiente, meticuloase si punctuale. Au aparatura si produse profesionale, Foarte placuta surprinsa si voi mai apela!

         
Alexandra M.
Curățenie la Domiciliu   23/04/2021

Recomand cu încredere pentru serviciile prestate ( curatenie generala ) dar și pentru seriozitatea de care s-a dat dovada. Raportul preț/calitate este unul pe măsură!

         
Iuliana R.
Curățenie la Domiciliu   24/03/2021

Profesioniști. Calitate pret - nota 10! Mi-au făcut o oferta mult mai avantajoasă decât alte firme. S-au mișcat repede ținând cont că la mine este mereu dezordine din cauza copilului! La final, am fost foarte mulțumită! Mi-au făcut și o oferta pentru întreținerea curățeniei pe care am acceptat-o.

         
Diana İ.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Profesionisti desavarsiti, sunt foarte rigurosi, atenti la detalii, ii recomand din suflet. Am avut curatenie dupa constructor, cu siguranta ii voi solicita si pentru intretinere.

         
Dorinel C.
Curățenie la Domiciliu   31/10/2020

Profesionalism la superlativ, o firma serioasă care face treaba cum trebuie, angajații nu au plecat pana când nu au terminat in totalitate. Mă declar mulțumit și voi apela cu încredere ori de câte ori se iubește ocazia. Va Multumesc pentru seriozitate!!

         
Alexandra C.
Curățenie la Domiciliu   10/10/2020

Foarte multumita de serviciile echipei. Fetele sunt profesionale, s-au miscat foarte repede si curatenia a fost impecabila. Multumesc

         
Suzana C.
Curățenie la Domiciliu   06/10/2020

Dupa evaluarea mai multor oferte, am decis impreuna cu soțul meu sa alegem firma Lucendi cleanining divions pentru multiplele avantaje si pretul corect [...] Mulțumim pentru seriozitate și profesionalism

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit