Top 10 servicii de Curăţenie la Domiciliu În Ploiesti - Home Run

Top 10 Curăţenie la Domiciliu În Ploiesti, Prahova

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

CERE 3 OFERTE
Raza De Mai Consult Srl

Raza De Mai Consult Srl

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Suntem o echipa in dezvoltare, dinamica, cu forte proaspete, folosim doar echipamente de calitate (marca Karcher), detergenti biodegradabili, preturi decente si flexibile (in functie de serviciile de curatenie solicitate). Avem un grad mare de mobilitate, acoperind judetele Prahova, Buzau, Ilfov si municipiul Bucuresti.
Green Leaf

Green Leaf

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Domeniul nostru de activitate a crescut împreună cu cerinţele clienţilor noştri şi evoluţia pieţei. În  prezent, compania noastră este un participant important pe piaţa de curăţenie.Suntem mândri de rezultatele noastre, deoarece am construit o companie stabilă. Am demonstrat în segmentele serviciilor noastre, că piaţa recunoaşte calitatea şi corectitudinea. Am creat o echipă orientată pe contact, care încurajează creativitatea.
Florax Cleaning Serv

Florax Cleaning Serv

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Florax ofera in Prahova servicii de curatenie interior cladiri, curatenie interior autovehicule si tapiterie la domiciliu/birou. Florax presteaza servicii de curatenie cu profesionalism si seriozitate si dispune de personal atent instruit si de incredere. Folosim produse ecologice antialergice de calitate superioara astfel incat rezultatul va fi satisfacator. 
Elarom Clean

Elarom Clean

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Noi ne dorim si reusim sa aducem imaginea spatiului tau la nivelul de respect cuvenit. Relatia pe care o construim cu tine este una de durata, bazata pe incredere si intelegere reciproca, relatiile serioase pe termen lung fiind la baza principiilor noastre de afaceri.
Somadet Serv

Somadet Serv

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Suntem o firma cu vasta experienta in UE, avem personal calificat si verificat medical, oferim servicii profesionale si de calitate pentru persoane fizice, juridice, asociatii, partide, cluburi, gradinite, fundatii etc.
Lamad Services

Lamad Services

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
 Suntem o echipa tanara care in cei 4 ani de cand functionam pe piata de profil am reusit sa oferim satisfactia calitatii serviciilor prestate pentru clienti din cele 2 judete unde ne desfasuram activitatea: Prahova si Buzau
Curatenie Impact

Curatenie Impact

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Echipa noastra de curatenie din Ploiesti vine la locatia dumneavoastra – trebuie doar sa le deschideti usa, iar de restul ne ocupam noi. Alege o firma de curatenie din Ploiesti, cu experienta.
Green Star

Green Star

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Echipa GreenStar Services este dedicată asigurării faptului că tuturor clienților noștri le este oferit cel mai bun serviciu. Suntem organizați, punctuali și extrem de profesioniști.
Curatenie Prahova

Curatenie Prahova

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Prin  pregatirea permanenta a personalului si flexibilitatea de care dispunem  suntem pregatiti sa oferim o gama variata de servicii precum si o calitate superioara a acestora.
Stefa Invest

Stefa Invest

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Stefa Invest presteaza o gama variata de servicii de curatenie in locuinte, spatii comerciale si birouri, curatenie dupa constructor, etc. 
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Catalin Opran
Curăţenie la Domiciliu   05/04/2019

Multumit pe deplin si pot spune ca mi-a depasit asteptarile. Recomand si voi apela la ei cu proxima ocazie. Promptitudinea si comunicarea facila sunt de asemenea atuuri ce-au contat.

         
Dana Gheza
Curăţenie la Domiciliu   12/03/2019

Foarte multumita. Au raspuns prompt la solicitare, echipa a fost disponibila de pe o zi pe alta, au venit la ora stabilita si au lucrat eficient.

         
Steluta Nicolaescu
Curăţenie la Domiciliu   03/03/2019

Buna ziua, am avut o primă experiență cu angajații acestei firme si pot sa spun ca sunt promti si isi fac foarte bine treaba. Multumesc

         
Cristina Petrache
Curăţenie la Domiciliu   21/12/2018

Este prima dată când folosesc o firmă de curățenie. Eram unpic sceptică, dar după ce au ajuns în casa si am inceput sa facem planul pentru ziua de lucru, m-am mai liniștit. Firma Nicol Mano, a fost foarte serioasă, au venit cu produsele lor si au făcut o treabă excelentă! Pretul care a fost afisat in oferta nu s-a modificat. Pot spune ca am fost mulțumită de prestația dumnealor. Au fost serioși și conștiincioși! Sper sa mai colaborăm si pe viitor. Vă mulțumesc!

         
Pena Petre
Curăţenie la Domiciliu   07/09/2018

Sunt foarte mulțumită de serviciile prestate O echipa tânăra ,corecta, muncitoare, care si-a dat interesul pentru a face ca totul sa fie conform cerințelor clientului

         
Monica Petcu
Curăţenie la Domiciliu   16/08/2018

Nicol Mano au raspuns prompt cererii, au venit la timp si au lucrat bine. Sunt multumita de serviciile acestei echipe.

         
Alexandru Stanescu
Curăţenie la Domiciliu   03/08/2018

Foarte multumit de serviciile prestate. Echipa s-a mobilizat foarte bine si profesionalismul se observa din rezultate. Recomand!

         
Stancu Nicoleta
Curăţenie la Domiciliu   26/04/2018

Eu sunt foarte mulțumita de aceasta firma , sunt profesionisti și de încredere. Cu siguranță,am sa mai apelez la ei.!

Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit