Top 10 Curăţenie la Domiciliu În Ploiesti, Prahova

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

12 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Ploiesti.

CERE 3 OFERTE
Raza De Mai Consult Srl

Raza De Mai Consult Srl

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Suntem o echipa in dezvoltare, dinamica, cu forte proaspete, folosim doar echipamente de calitate (marca Karcher), detergenti biodegradabili, preturi decente si flexibile (in functie de serviciile de curatenie solicitate). Avem un grad mare de mobilitate, acoperind judetele Prahova, Buzau, Ilfov si municipiul Bucuresti.
Green Leaf

Green Leaf

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Domeniul nostru de activitate a crescut împreună cu cerinţele clienţilor noştri şi evoluţia pieţei. În  prezent, compania noastră este un participant important pe piaţa de curăţenie.Suntem mândri de rezultatele noastre, deoarece am construit o companie stabilă. Am demonstrat în segmentele serviciilor noastre, că piaţa recunoaşte calitatea şi corectitudinea. Am creat o echipă orientată pe contact, care încurajează creativitatea.
Florax Cleaning Serv

Florax Cleaning Serv

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Florax ofera in Prahova servicii de curatenie interior cladiri, curatenie interior autovehicule si tapiterie la domiciliu/birou. Florax presteaza servicii de curatenie cu profesionalism si seriozitate si dispune de personal atent instruit si de incredere. Folosim produse ecologice antialergice de calitate superioara astfel incat rezultatul va fi satisfacator. 
Green Star Services

Green Star Services

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Vă putem ajuta să economisiți timp și să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le iubiți și asupra lucrurilor care contează cel mai mult pentru dvs., inclusiv pentru familia și prietenii dvs. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de dificila sarcina de a vă menține casa sau biroul curate. Aveti lucruri mai bune de făcut! 
Curatenie Prahova

Curatenie Prahova

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Fie ca sunteti la serviciu, acasa, la cumparaturi sau la volanul masinii, va simtiti mult mai bine atunci cand mediul in care va aflati este unul curat. Putem spune ca in secolul XXI, intr-o lume moderna in care muncim aproape tot timpul, curatenia a devenit o tinta nu tocmai usor de atins.
Elarom Clean

Elarom Clean

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Noi ne dorim si reusim sa aducem imaginea spatiului tau la nivelul de respect cuvenit. Relatia pe care o construim cu tine este una de durata, bazata pe incredere si intelegere reciproca, relatiile serioase pe termen lung fiind la baza principiilor noastre de afaceri.
Lamad Services

Lamad Services

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
 Suntem o echipa tanara care in cei 4 ani de cand functionam pe piata de profil am reusit sa oferim satisfactia calitatii serviciilor prestate pentru clienti din cele 2 judete unde ne desfasuram activitatea: Prahova si Buzau
Curatenie Impact

Curatenie Impact

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Echipa noastra de curatenie din Ploiesti vine la locatia dumneavoastra – trebuie doar sa le deschideti usa, iar de restul ne ocupam noi. Alege o firma de curatenie din Ploiesti, cu experienta.
Green Star

Green Star

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Echipa GreenStar Services este dedicată asigurării faptului că tuturor clienților noștri le este oferit cel mai bun serviciu. Suntem organizați, punctuali și extrem de profesioniști.
Curatenie Prahova

Curatenie Prahova

Curăţenie la Domiciliu · Ploiesti, Prahova
Prin  pregatirea permanenta a personalului si flexibilitatea de care dispunem  suntem pregatiti sa oferim o gama variata de servicii precum si o calitate superioara a acestora.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Andreea Bârsu
Curăţenie la Domiciliu   04/12/2019

Foarte mulțumita de serviciile oferite. Punctuali și profesioniști. Pentru o casa destul de mare, au făcut fata cu brio într-un timp scurt iar casa arata impecabil. Va mulțumesc și ne revedem curand!

         
Alexandra Dobroiu
Curăţenie la Domiciliu   06/11/2019

O echipa buna, de 3 persoane, foarte amabile. Prompti la ofertare. Au lasat casa perfect curata. Pana acum am mai apelat la alte 3 firme si asta a fost de departe cea mai buna si profesionista. Voi reveni cu siguranta din nou.

         
Sanda Gabor
Curăţenie la Domiciliu   30/10/2019

Casa arata super! Curatenie chiar profi! D-na Simona e o draguta si extrem de eficienta ! Merita banii! Multumesc!

         
ANCA LACATUSU
Curăţenie la Domiciliu   29/10/2019

Am primit un serviciu excelent. Voi avea o relație pe termen lung cu aceasta firma. Mulțumesc Home Run.

         
Doina Popescu
Curăţenie la Domiciliu   18/10/2019

Servicii excelente, profesionalism, promptitudine, am fost foarte multumita! Recomand cu mare incredere, nu veti fi dezamagiti! Felicitari echipei 😘

         
Raluca Marin
Curăţenie la Domiciliu   05/10/2019

Foarte mulțumita. Oameni Drăguți, muncitori, implicați. Cu siguranță le voi mai solicita serviciile.

         
Stefan Dragan
Curăţenie la Domiciliu   10/09/2019

Am negociat prețul să fie pe oră astfel ca valoarea lucrării să depindă de volumul de muncă. A venit cu produsele proprii de curățat și a făcut o treabă bună. PLUS: o persoană cu care poți avea o discuție interesantă.

         
Andra Postolache
Curăţenie la Domiciliu   09/09/2019

Am primit o oferta buna pentru volumul de munca (curatenie dupa constructor). Cristina a fost punctuala, a adus cu ea toate produsele de curatenie de care avea nevoie. A terminat repede treaba. Mi-as fi dorit putin mai multa atentie la detalii (de exemplu, sa curete in interiorul dulapurilor din baie), dar in rest chiar nu am ce-i reprosa.

Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit