Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Bistrita-Nasaud

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

CERE 4 OFERTE
Gelu C.

Gelu C.

Instalații Electrice · Bistrita, Bistrita-Nasaud
ELECTRICIAN AUTORIZAT.LUCREZ LA ELECTRICA SA.COMPETENTÃ ÎN INSTALATII ELECTRICE (INTERIOR SAU EXTERIOR),;si INSTALATII SAITARE SI DE ÎNCÃLZIRE(CENTRALE PE GAZ SAU LEMN).
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
IULIAN OLARU
Instalații Electrice   03/08/2020

Lucrarea a fost proiectata si executata cu incadrarea in termenul stabilit si parametrii profesionali de exceptie.Au fost respectate normele de executie conforme cu legislatia in vigoare in ceea ce priveste modul de executatre a instalatiilor electrice.Sunt placut suprins si incantat ca mai sunt oameni de un inalt nivel profesional .Îl recomand cu intreaga convingere viitorilor beneficiari ! Succes !

         
Laurentiu Meleca
Instalații Electrice   21/07/2020

Am nu mai laude pentru domnul Zorila.Puncual,foarte priceput.Pentru lucrarea executata ii dau nota 10.

         
Andrei Negrea
Instalații Electrice   18/07/2020

Am colaborat super ok pentru refacerea instalatiei electrice pe cupru la un ap cu 3 camere, 2 bai, bucatarie si balcon. A venit si cu unele idei noi de amenajare a apartamentului si a realizat unele lucrari extra fara probleme. Recomand.

         
Corina Ionel
Instalații Electrice   16/07/2020

Profesionist, punctual, a rezolvat problema repede si voi apela cu siguranta din nou la el daca am nevoie.

         
Gabi Socea
Instalații Electrice   14/07/2020

Serviciu de realizare instalație electrică ireproșabil. Raport calitate/preț foarte avantajos. Proiect modern, soluții ingenioase. Recomand 100%.

         
Adrian Sava
Instalații Electrice   13/07/2020

Echipa de electricieni a dat dovada de incredere, profesionalism si promptitudine. Serviciul oferit a fost la un nivel ridicat, echipa a facut fata cu brio provocarilor dpdv electric.

         
Adrian Ruj
Instalații Electrice   10/07/2020

o lucrare care s-a finalizat cu 15 circuite electrice, 5 de coaxial si 7 de net, aprox 75 prize, 10 intrerupatoare. s-a lucrat mult dar bine. Concluzia: Recomand si altora: DA L-as solicita pentru alte lucrari: DA

         
Vlad Calu
Instalații Electrice   06/07/2020

Perfect! Am facut cererea Duminica la ora 18:00 si Luni dimineata la 10:00 erau deja la locatie. Comunicarea a fost excelenta si lucrarea de asemeni. Sper sa tina. Voi mai apela la serviciile dansilor si pe viitor.

Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit