Top 10 Firme de Relocare În Bucuresti | Home Run

Top 10 Firme de Relocare În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Relocare.

183 Firme de Relocare sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Marius  I.

Marius I.

Relocare · Sector 4, Bucuresti
Buna ziua. Consider ca ar trebui sa fiu ales datorita,profesionalismului,pretului fara concurenta,si seriozitatea de care dau dovada.
Andrei G.

Andrei G.

Relocare · Sector 6, Bucuresti
Transportam marfa, debarasam moluz. Aduc nisip , balast, revuz ciur , pamant. Noi "Relocarea ta" cu o experienta de peste 20 de ani in constructii civile ,hale si in relocari. Va asteptam si pe facebook "Relocarea ta". Va multumim si va asteptam la noi colaborari. Andrei-0786.362.870
Doaga Vasile Andrei întreprindere individuala

Doaga Vasile Andrei întreprindere individuala

Relocare · Sector 1, Bucuresti
Desi piata de transport rutier de marfuri este foarte ofertanta, sunt putine companii de transport care au castigat increderea clientilor, determinandu-i pe acestia sa revina a 2-a oara sau sa-i recomande mai departe. Aproape fiecare dintre dvs. stiti cel putin o persoana care are o masina mai incapatoare cu care puteti transporta sa zicem un corp de mobila sau diverse bunuri. Doar ca, lucrurile nu merg mereu asa cum v-ati astepta, se poate intampla ca masina respectiva sa nu fie suficient de i
NSI Relocation

NSI Relocation

Relocare · Sector 6, Bucuresti
Nsi Relocation ofera servicii de transport mobila,impachetare,arhivarea,izolare si protejare a pieselor de mobilier si a obiectelor personale precum si optiunea de montare-demontare mobilier in vederea transportului. Oferim o mare varietate de servicii: Mutari Mobila Relocariil sedii Firme Mutari Rezidentiale Mutari door-to-door oriunde in tara Transport intern si international. ECHIPA Nsi Relocation este formata din profesionisti specializati in operatiuni de mutari mobilier.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Lavinia Berechet
Relocare   13/05/2019

Flexibil, dl. Catalin a acceptat sa vina cu o ora mai devreme decat stabilisem initial. Totul a fost transportat in siguranta.

Servicii Similare
Relocare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Relocare  Înregistrare Pro - Gratuit