Top 10 Firme de Relocare În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Relocare.

133 Firme de Relocare sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
Andy Transimpex

Andy Transimpex

Relocare · Sector 6, București
Transport orice tip de marfa intern si international , relocari , mutari mobila/diverse servicii in functie de nevoile clientului Servicii profesionale Flota camioane 3,5 tone / dube Disponibilitate imediata 24/7 Calitate garantata , personal calificat cu peste 10 ani vechime in transporturi Se ofera factura , CMR ( asigurare marfa )
Robert Aurelian

Robert Aurelian

Relocare · Sector 6, București
Serviciile noastre pot fi ajustate pentru fiecare proiect în parte – vă putem oferi fie acel serviciu unic de care aveți nevoie, fie un pachet personalizat de servicii, construit în funcție de cerințe - de la împachetarea obiectelor prețioase sau fragile, dezasamblarea mobilierului, despachetarea și asamblarea pieselor de mobilier, transportul sau depozitarea acestora; noi vă oferim în plus o evaluare corectă a proiectului, o estimare precisă a costului, ambalaje corespunzătoare obiectelor tran
Fast Project SRL

Fast Project SRL

Relocare · Sector 2, București
Experienta de 7 ani in acest segment de piata al relocarilor nationale, cat si internationale, portofoliul de peste 1200 de clienti din Romania, Austria, Elvetia, Germania, Franta, Spania si Olanda, rata de peste 98% a clientilor ce ne recomanda reprezinta cartea de vizita a Movadore. Evident, Movadore a facut numeroase demersuri interne pentru a dobandi experienta si cunostintele necesare realizarii unei relocari lipsite de stres, griji si timp pierdut. Ne place cu adevarat ceea ce facem, ast
Champions Relocation

Champions Relocation

Relocare · Sector 1, București
Champions Relocation companie de transport mobila, servicii complete de mutari, specializata in mutari locale si nationale, mutari de efecte personale si mobilier atat pentru persoane fizice cat si pentru mari corporatii;Mutari corporate * Mutari rezidentiale * Mutari nationle * Mutari internationale * Servicii de curatenie * Servicii de debarasare. Deservim anual clienti din toata tara, companii multinationale, institutii financiare si ambasade/consulate/diplomati. Oferim clientilor nostri o m
Florian Nicut

Florian Nicut

Relocare · Sector 1, București
Transport Mobila Marfa Bagaje, Canapele,Electrocasnice Frigidere Materiale de constructii în București și în țară, cu sau fara manipulare .Mutări Case apartamente de la o adresa la alta ,pentru Det și pret Sunați ne deplasăm rapid
Alexandru Iordan

Alexandru Iordan

Relocare · Sector 1, București
Activez in domeniu de peste 15 ani . Ofer clientului tot ce am mai bun : Seriozitate, promtitudine, profesionalism si transparenta. Lucrez in mediu curat cu masina intretinuta , ofer servicii la pret decent cu o echipa pregatita sa intervina oricand in ajutorul clinetului. Zile cu soare .
Ilie Alexandru

Ilie Alexandru

Relocare · Sector 1, București
Avand o vasta experiența si solutiile de care am dat dovada in cele mai grele si mari mutari ,implicarea mea în (relocari-mutari) a dus la succesul linistitor a clientilor din orice punct de vedere pe acest domeniu.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Roxana A.
Relocare   16/07/2021

Am avut o experienta foarte buna cu Claudiu si echipa lui, recomand cu caldura oricui ar putea avea nevoie!

         
Ana B.
Relocare   30/06/2021

Serviciul de mutare a fost excelent. Baietii au fost prompti, s-au miscat repede, pachetele au ajuns in stare foarte buna, la destinatie . Ii recomand cu mare drag.

         
Daniel M.
Relocare   30/06/2021

Seriozitate și promptitudine! Serviciu de relocare impecabil. Organizarea și realizarea pachetajului mărfurilor transportate = super! Comunicare excepțională! Raportul dintre calitatea serviciilor și prețul acestora = super OK. Recomand un OM care oferă astfel de servicii! Mulțumesc Marian!

         
Ionut G.
Relocare   18/06/2021

Am fost foarte multumit de serviciul furnizat! Promptitudinea si disponibilitatea sunt punctul lor forte.

         
George S.
Relocare   11/06/2021

Parerea generala: e foarte dificil sa faci lucrurile sa fie simple. Exista si exceptii (fericite), ca in cazul de fata. Parafrazand o expresie celebra, "A venit, a vazut, a facut treaba" foarte bine, la ora convenita, cu calm, fara sa dea rasol. Multumesc lui si lui Zoli! P.S. Dupa livrare, desi era tarziu si trebuia sa plece la Tulcea (drum de vreo 4 ore), a mai ramas 15 min. sa verifice de ce nu functioneaza masina de spalat a unor oameni nevoiasi. E asa de simplu sa ajuti. Totul e sa vrei!

         
Elena G.
Relocare   30/05/2021

Va mulțumesc pentru ajutor! Servicii impecabile și profesionalism 100%. O comunicare ușoară și mult bun simt, am fost foarte relaxata cu felul în care a decurs întreg procesul. Am mutat lucruri de la București, într-un sat de lângă Iași. Spor în toate și drumuri bune!

         
Roxana P.
Relocare   14/05/2021

Seriozitate, politete, serviciu prompt, zambete, rapiditate, manipulare cu grija a bagajelor. A fost peste asteptarile mele legate de transportul bagajelor :) Totul a fost PERFECT! Stiu unde sa apelez urmatoarea data cand va fi nevoie. Multumesc, Dragos & echipei!

         
Mihaela G.
Relocare   12/05/2021

Echipa profesionista. Baietii sunt f politicosi, punctuali, la minut, rapizi. Iar masina e mare, incapatoare. Preturi decente. Ii recomand cu drag

Dacă eşti un profesionist în Relocare  Înregistrare Pro - Gratuit