Top 10 Firme de Relocare În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Relocare.

163 Firme de Relocare sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
SC MANOLO BUSINESS GROUP SRL

SC MANOLO BUSINESS GROUP SRL

Relocare · Sector 6, București
Prestez servici de calitate la un preț accesibil.Marfa sau mobila ajunge către client la timp și in siguranța.
Fast Project SRL

Fast Project SRL

Relocare · Sector 2, București
Experienta de 7 ani in acest segment de piata al relocarilor nationale, cat si internationale, portofoliul de peste 1200 de clienti din Romania, Austria, Elvetia, Germania, Franta, Spania si Olanda, rata de peste 98% a clientilor ce ne recomanda reprezinta cartea de vizita a Movadore. Evident, Movadore a facut numeroase demersuri interne pentru a dobandi experienta si cunostintele necesare realizarii unei relocari lipsite de stres, griji si timp pierdut. Ne place cu adevarat ceea ce facem, ast
Sc dinix storage srl

Sc dinix storage srl

Relocare · Sector 1, București
Suntem o companie cu vechime de peste 5 ani pe piața depozitării de marfă. Locația noastră dispune de pază non-stop (4 agenți de pază), supraveghere video și alarmă, iar prin semnarea contractului oferim o garanție de 500 EURO per boxă închiriată. Fiecare boxă dispune de iluminare cu LED-uri.
Laurentiu Duinu

Laurentiu Duinu

Relocare · Sector 1, București
Realizez aceasta activitate, din pasiune pentru miscare si activitate fizica. Iar aceast apasiune vreau sa fie reflectata in calitatea serviciilor oferite.
Ilie Alexandru

Ilie Alexandru

Relocare · Sector 1, București
Avand o vasta experiența si solutiile de care am dat dovada in cele mai grele si mari mutari ,implicarea mea în (relocari-mutari) a dus la succesul linistitor a clientilor din orice punct de vedere pe acest domeniu.
Florian  Nicut

Florian Nicut

Relocare · Sector 1, București
Transport Mobila Marfa Bagaje, Canapele,Electrocasnice Frigidere Materiale de constructii în București și în țară, cu sau fara manipulare .Mutări Case apartamente de la o adresa la alta ,pentru Det și pret Sunați ne deplasăm rapid
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Oana Z.
Relocare   21/03/2021

Nu exista suficiente cuvinte pentru a mulțumi echipei pentru tot ajutorul acordat. Punctuali, amabili, săritori și corecți. Recomand cu cea mai mare încredere și cu siguranță vom mai apela ori de câte ori este nevoie.

         
Razvan P.
Relocare   20/03/2021

Au fost punctuali si s-au miscat repede. Lucrurile au ajuns in siguranta la noua locatie. Pretul a fost unul just. Ii recomand pentru orice fel de mutare, camionul este foarte incapator.

         
Elisabeta T.
Relocare   09/03/2021

Sunt foarte mulțumita de serviciile prestate, a fost foarte rapid și profesionist. Îi mulțumesc mult, voi apela în continuare la seriile lui. Recomand cu foarte multa căldură. Sper ca am rămas prieteni.

         
Jalba N.
Relocare   06/03/2021

Echipa foarte buna!!! Cel mai bun pret de pe piața, au oferit cutii de împachetare, foarte serioși, comunicativi, prompți și plini de viața!! A fost o plăcere sa ii cunosc! Foarte omenosi!!! Nu ezitați sa ii contactați! Servicii excelente!

         
Radu T.
Relocare   04/03/2021

Foarte multumit, baietii s-au tinut de program, au fost punctuali si au manevrat cu grija obiectele/mobila.

         
Bianca S.
Relocare   28/02/2021

O echipa de profesioniști! Foarte punctuali, harnici si rapizi. Toate bagajele au ajuns în stare perfecta la destinație chiar mai rapid decât ne așteptăm. Mii de mulțumiri domnului Eugen care a transformat mutarea intr-o experienta plăcută! :)

         
Gheorghe P.
Relocare   15/02/2021

Firma este profesionista. Relocarea s-a facut mult mai repede decat m-am asteptat. Cu toate ca mobila a fost voluminoasa si casa scarii ingusta nu au deteriorat nimic. Mobila a ajuns in noua locatie fara zgarieturi. Recomand aceasta firma!

         
Simona N.
Relocare   12/02/2021

Extrem de amabili de bun simt și rapizi . Într-o singura zi au demontat și carat toată mobila unui apartament cu 3 camere . Merita 10 stele.

Dacă eşti un profesionist în Relocare  Înregistrare Pro - Gratuit