Top 10 Psihologi În Constanța

Obține 4 Oferte de preț pentru Psiholog.

10 Psihologi sunt gata în Constanța.

CERE 4 OFERTE
Cristina Nela Voicu

Cristina Nela Voicu

Psiholog · Constanta, Constanța
Cabinet Individual de psihologie Voicu Cristia Nela este unicul cabinet din Constanta autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania in psihologie judiciara - evaluarea comportamentului simulat prin tehnica Poligraf care va ofera posibilitatea de a va cunoaste angajatii , colaboratorii ; de a face o recrutare cat mai obiectiva a acestora ( de a verifica eventuale tendinte & schimbari comportamentale ) Cabinet Individual de psihologie Voicu Cristia Nela va ofera : Profesionalism , in
Cabinet Individual Psihologie Nedelcu Tatiana Marilena

Cabinet Individual Psihologie Nedelcu Tatiana Marilena

Psiholog · Constanta, Constanța
"Simți că viața ta este în deriva,că numai știi încotro să te îndrepți?Ai probleme și nu găsești nici o cale de a le îndrepta sau îndepărta?La fel că și problemele și soluțiile sant tot la tine,doar că nu ai găsit încă drumul către liniștea și echilibrul tau.Desi drumul către liniștea și echilibrul tau nu este simplu fiind însoțit de situații neplăcute evitate in trecut,amintiri dureroase,totuși rezultatele vor fi pline de satisfacție,de multe ori nebănuite de tine. Prin oferta diversificata î
Ramona Tutuianu

Ramona Tutuianu

Psiholog · Constanta, Constanța
Când trebuie să te programezi la un psiholog?

 -atunci când eşti în dezacord ori în conflict cu tine şi cu cei din jurul tău;
 -atunci când suferi de o boală;
 -atunci când esti suprasolicitat, sau esti nervos şi traversezi o perioadă stresantă;
 -atunci când ai pierdut pe cineva drag;
 -atunci când ai pierdut casa, locul de muncă -atunci când treci printr-o perioadă mai lungă de tristeţe sau depresie; 
-atunci când ai fobii şi temeri existenţiale;
-atunci când te confrunţi cu vicii (consumul
Silvia Munteanu

Silvia Munteanu

Psiholog · Constanta, Constanța
Împreună vom descoperi modalități prin care sa te regăsești pe tine, sa te cunoști mai bine și să te folosești de resursele tale pentru a îți împlini dorințele.
Elena Nedea

Elena Nedea

Psiholog · Constanta, Constanța
Pe parcursul existentei m-am confruntat cu diferite experiente si situatii in care am folosit mecanisme si strategii de actiune pe care le-am dobandit pe parcusul vietii, fie am dezvoltat spontan unele noi, reusind astfel sa inchei experienta cu succes. Bineinteles, s-a intamplat ca aceste strategii sa nu functioneze de fiecare data. Ei bine, atunci m-am aflat in pozitia in care am apelat la un ajutor exterior. poate un parinte, un mentor sau o persoana pe care o investeam cu incredere. Am int
Lenuta Burlacu

Lenuta Burlacu

Psiholog · Constanta, Constanța
Psihoterapia este un proces. Efortul in acest demers este atat al terapeutului cat si al persoanei care solicita aceste sedinte. Impreuna fac o echipa in a descoperi care sunt problemele si modul potrivit fiecaruia de a le gestiona. Psihoterapia pune la dispozitie un set de tehnici si metode care imbinate dupa creativitatea terapeutului au ca scop imbunatatirea sanatatii emotionale, mintale si comportamentale.
ElenaNedea

ElenaNedea

Psiholog · Constanta, Constanța
Stim ca psihoterapia da rezultate atunci cand schimbarea terapeutica este observata de persoana care a apelat la terapie sau de catre persoanele din jur; este pliabila pe obiectivele lansate la inceputul intalnirilor de psihoterapie; apare la o perioada rezonabila de timp de la inceperea terapiei.
Elena Paula Stiubei

Elena Paula Stiubei

Psiholog · Constanta, Constanța
Ce aud, uit. Ce aud si vad, imi amintesc putin. Ce aud, vad, discut si fac, imi insusesc si ma deprind. Ce explic altcuiva, invat. Ceea ce pun in practica, ma transforma. 
Maria-Magdalena Macarenco

Maria-Magdalena Macarenco

Psiholog · Constanta, Constanța
Consiliere psihologica evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei
Aida Popovici

Aida Popovici

Psiholog · Constanta, Constanța
Psihoterapie integrativa. Psihoterapie cognitiv-comportamentala. Psihoterapie prin hipnoza clinica
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Bianca S.
Psiholog   30/03/2021

Sunt foarte multumita. Este o buna ascultatoare, receptiva si vine cu soluții foarte bune. Merg in continuare la dansa.

         
Elena P.
Psiholog   23/03/2021

Consider că am făcut cea mai bună alegere pt mine si partenerul meu când am decis să mergem la Cristina pt terapie de cuplu. Mergem doar de o lună si sfaturile ei ne ajută deja enorm, in plus am descoperit si lucruri noi despre fiecare.O adevărată profesionistă. Mulțumim pt tot

         
Sava D.
Psiholog   18/03/2021

Recomand cu toată încrederea , este o persoana care te asculta și îți da încredere in puterile tale.

         
Bianca S.
Psiholog   07/02/2021

Serviciu de calitate. Adina este foarte receptiva la nevoile clientului si se pliaza foarte bine in functie de personalitatea fiecaruia. Sunt fericita sa lucrez cu ea.

         
George-valentin V.
Psiholog   05/02/2021

Un psihoterapeut foarte bun si calm pe care l-as recomanda tuturor persoanelor ce se confrunta cu diverse probleme de natura anxioasa, respectiv depresiva.

         
Delia A.
Psiholog   15/12/2020

Recomand cu mare căldură. Doamna psiholog este un profesionist și reușește să construiască un spațiu sigur, plin de empatie. Am primit înțelegere și un considerabil ajutor pentru a crește și înțelege anumite lucruri despre mine.

         
Luiza I.
Psiholog   07/11/2020

Am simțiți compatibilitate între mine și dna Adina încă de la prima ședință. O voce calda, implicare și profesionalism.

         
Liliana D.
Psiholog   21/10/2020

Voi continua terapia cu Adina. Este terapeulul de care am nevoie in aceasta etapa din viata. Inca de la prima sedenta, Adina a fost profesionista dar si foarte deschisa si empática, am simtit ca pot as am incredere in ea pentru a ma deschide si a o lasa as ma conduca in timpul sedintei si ajute as am o alta perspectiva.

Psiholog după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Psiholog  Înregistrare Pro - Gratuit