Top 10 Psihologi În Constanța

Obține 4 Oferte de preț pentru Psiholog.

10 Psihologi sunt gata în Constanța.

CERE 4 OFERTE
Cristina Nela Voicu

Cristina Nela Voicu

Psiholog · Constanta, Constanța
Cabinet Individual de psihologie Voicu Cristia Nela este unicul cabinet din Constanta autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania in psihologie judiciara - evaluarea comportamentului simulat prin tehnica Poligraf care va ofera posibilitatea de a va cunoaste angajatii , colaboratorii ; de a face o recrutare cat mai obiectiva a acestora ( de a verifica eventuale tendinte & schimbari comportamentale ) Cabinet Individual de psihologie Voicu Cristia Nela va ofera : Profesionalism , in
Cabinet Individual Psihologie Nedelcu Tatiana Marilena

Cabinet Individual Psihologie Nedelcu Tatiana Marilena

Psiholog · Constanta, Constanța
"Simți că viața ta este în deriva,că numai știi încotro să te îndrepți?Ai probleme și nu găsești nici o cale de a le îndrepta sau îndepărta?La fel că și problemele și soluțiile sant tot la tine,doar că nu ai găsit încă drumul către liniștea și echilibrul tau.Desi drumul către liniștea și echilibrul tau nu este simplu fiind însoțit de situații neplăcute evitate in trecut,amintiri dureroase,totuși rezultatele vor fi pline de satisfacție,de multe ori nebănuite de tine. Prin oferta diversificata î
Ramona Tutuianu

Ramona Tutuianu

Psiholog · Constanta, Constanța
Când trebuie să te programezi la un psiholog?

 -atunci când eşti în dezacord ori în conflict cu tine şi cu cei din jurul tău;
 -atunci când suferi de o boală;
 -atunci când esti suprasolicitat, sau esti nervos şi traversezi o perioadă stresantă;
 -atunci când ai pierdut pe cineva drag;
 -atunci când ai pierdut casa, locul de muncă -atunci când treci printr-o perioadă mai lungă de tristeţe sau depresie; 
-atunci când ai fobii şi temeri existenţiale;
-atunci când te confrunţi cu vicii (consumul
Elena Nedea

Elena Nedea

Psiholog · Constanta, Constanța
Pe parcursul existentei m-am confruntat cu diferite experiente si situatii in care am folosit mecanisme si strategii de actiune pe care le-am dobandit pe parcusul vietii, fie am dezvoltat spontan unele noi, reusind astfel sa inchei experienta cu succes. Bineinteles, s-a intamplat ca aceste strategii sa nu functioneze de fiecare data. Ei bine, atunci m-am aflat in pozitia in care am apelat la un ajutor exterior. poate un parinte, un mentor sau o persoana pe care o investeam cu incredere. Am int
Silvia Munteanu

Silvia Munteanu

Psiholog · Constanta, Constanța
Împreună vom descoperi modalități prin care sa te regăsești pe tine, sa te cunoști mai bine și să te folosești de resursele tale pentru a îți împlini dorințele.
Lenuta Burlacu

Lenuta Burlacu

Psiholog · Constanta, Constanța
Psihoterapia este un proces. Efortul in acest demers este atat al terapeutului cat si al persoanei care solicita aceste sedinte. Impreuna fac o echipa in a descoperi care sunt problemele si modul potrivit fiecaruia de a le gestiona. Psihoterapia pune la dispozitie un set de tehnici si metode care imbinate dupa creativitatea terapeutului au ca scop imbunatatirea sanatatii emotionale, mintale si comportamentale.
ElenaNedea

ElenaNedea

Psiholog · Constanta, Constanța
Stim ca psihoterapia da rezultate atunci cand schimbarea terapeutica este observata de persoana care a apelat la terapie sau de catre persoanele din jur; este pliabila pe obiectivele lansate la inceputul intalnirilor de psihoterapie; apare la o perioada rezonabila de timp de la inceperea terapiei.
Elena Paula Stiubei

Elena Paula Stiubei

Psiholog · Constanta, Constanța
Ce aud, uit. Ce aud si vad, imi amintesc putin. Ce aud, vad, discut si fac, imi insusesc si ma deprind. Ce explic altcuiva, invat. Ceea ce pun in practica, ma transforma. 
Maria-Magdalena Macarenco

Maria-Magdalena Macarenco

Psiholog · Constanta, Constanța
Consiliere psihologica evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei
Aida Popovici

Aida Popovici

Psiholog · Constanta, Constanța
Psihoterapie integrativa. Psihoterapie cognitiv-comportamentala. Psihoterapie prin hipnoza clinica
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Delia A.
Psiholog   15/12/2020

Recomand cu mare căldură. Doamna psiholog este un profesionist și reușește să construiască un spațiu sigur, plin de empatie. Am primit înțelegere și un considerabil ajutor pentru a crește și înțelege anumite lucruri despre mine.

         
Luiza I.
Psiholog   07/11/2020

Am simțiți compatibilitate între mine și dna Adina încă de la prima ședință. O voce calda, implicare și profesionalism.

         
Liliana D.
Psiholog   21/10/2020

Voi continua terapia cu Adina. Este terapeulul de care am nevoie in aceasta etapa din viata. Inca de la prima sedenta, Adina a fost profesionista dar si foarte deschisa si empática, am simtit ca pot as am incredere in ea pentru a ma deschide si a o lasa as ma conduca in timpul sedintei si ajute as am o alta perspectiva.

         
Victorita A.
Psiholog   21/10/2020

Mi-a lăsat o impresie bună, este empatica,înțelegătoare și știe să vorbească cu copiii. Vom continua să mergem si o recomand cu drag!

         
Ionut C.
Psiholog   14/10/2020

M-am simțit înțeles , Dna psiholog explica foarte frumos, este răbdătoare, un adevărat profesionist. Voi continua terapia și o recomand celor care vor sa schimbe ceva in viața lor și nu știu de unde sa înceapă.

         
Victor P.
Psiholog   07/10/2020

Aveam nevoie de cineva obiectiv si de un sprijin emotional, ceea ce am simtit ca am primit in cadrul intalnirilor terapeutice cu Doina. Am plecat cu ganduri noi. Intr-un cuvant, m-am simtit inteles!

         
Camelia C.
Psiholog   15/09/2020

Mi-a lasat o impresie foarte buna. Sedinta a decurs foarte bine, Atmosfera primitoare, dansa este foarte amabila. Am fost foarte multumita.

         
Daniela P.
Psiholog   09/09/2020

Am numai cuvinte de lauda. Un om cald, deschis sa te asculte, atent la detalii. Te poti deschide usor in fata dansului.

Psiholog după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Psiholog  Înregistrare Pro - Gratuit