Top 25 Psihologi | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Psiholog.

275 Psihologi sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Psihologi

Cabinet Individual De Psihologie Ivașcu Alis Dian

Cabinet Individual De Psihologie Ivașcu Alis Dian

Servicii de calitate in domeniul psihologiei, terapie si consiliere psihologică cu specific clinic, evaluarea si emiterea documentației pentru comisiile de pensie si handicap. Servicii oferite atat in cadrul unei clinici medicale cat si la domiciliul solicitantului.
Cristina  D.

Cristina D.

Psiholog clinician autonom, pot sa ofer un plus de rigoare și profesionalism. Universitatea București - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea București - Psihopedagogie - Modul Nivel I, Asociația de Consiliere și Psihoterapie Psihanalitica - București, Asociația Logopezilor din România, Conferințe și workshopuri, voluntariat.
Mihaela Alina T.

Mihaela Alina T.

Cunoștințe bune, ajut clientul sa capete o mai buna încredere in forțele proprii și sa se simtă in siguranța, atitudine pozitivă și respect reciproc.
Cristina Nela V.

Cristina Nela V.

Cabinet Individual de psihologie Voicu Cristia Nela este unicul cabinet din Constanta autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania in psihologie judiciara - evaluarea comportamentului simulat prin tehnica Poligraf care va ofera posibilitatea de a va cunoaste angajatii , colaboratorii ; de a face o recrutare cat mai obiectiva a acestora ( de a verifica eventuale tendinte & schimbari comportamentale ) Cabinet Individual de psihologie Voicu Cristia Nela va ofera : Profesionalism , in
Monica  C.

Monica C.

Pasiunea mea este să văd că prin activitatea mea, pacienții, copii sau adulți, reușesc să obțină schimbări semnificative care duc la dezvoltare, împlinire și la un nivel mai ridicat de bunăstare mentală, emotională sau spirituală. Servicii:  Consiliere și psihoterapie individuală pentru copii, adolescenți și adulți;  Psihoterapie de cuplu și familie;  Psihoterapie de grup;  Psihodrama individuală și de grup;  Logopedie pentru copii și adulți;  Intervenție în autism;  Evaluare P
Hosu G.

Hosu G.

Sexologie & Psihoterapie & Psihologie Sportiva & Nutritie & Terapii ZEN http://www.sanozen.ro http://www.sexologist.ro http://www.psihological.ro http://www.psihologsportiv.ro TERAPEUT - Gabriel Marcel Hosu - Psiholog & Psihoterapeut SPECIALIST atestat în: - Psihologie Clinică - Consiliere Psihologică - Psihoterapii Cognitive si Comportamentale - Psihologie Sportiva - Tehnica Nutritiei - Psiho-Sexologie - Formator de programe profesionale SanoZen este promotor al "P
Cabinet individual de psihologie

Cabinet individual de psihologie

Or servicii online de consiliere si psihoterapie cognitiv-comportamentala, in situatii in care intampinati dificultati in gestionarea emotiilor, comportamentelor si gandurilor (ingrijorare excesiva, depresie, probleme de comunicare, de relationare, ganduri obsesive).
Cabinet individual de Psihologie Mirita Virginia

Cabinet individual de Psihologie Mirita Virginia

DE CE PSIHOTERAPIE ? PENTRU CA TRECEREA TIMPULUI SI PASTILELE NU VA REZOLVA PROBLEMELE, DOAR VI LE AMANA SAU VI LE AMPLIFICA. Daca sedativele si calmantele prezinta efecte adverse, contraindicatii, au efect limitat si superficial si creeaza dependenta, ajutorul pe care vi-l ofer prin psihoterapie, merge la radacina problemelor si va ajuta sa le rezolvati precis si sigur, avand efect tot restul vietii.
Cabinet Individual de Psihologie

Cabinet Individual de Psihologie

Practic Psihoterapiede cuplu Centrata pe Emotii (EFT), un model nou aparut in Romania care are rezultate foarte bune privind imbunatatirea relatiilor de cuplu si nu numai, model care se bazeaza pe studii indelung cercetate stiintific.
Ana Gauca

Ana Gauca

In cei 10 ani de experienta ca psiholog si psihoterapeut, am insotit in procesul de depasire a dificultatilor persoane care s-au confruntat cu stresul, depresia, anxietatea, atacurile de panica, tulburarile de somatizare, probleme legate de pierderea relatiilor prin divort, separare sau deces, trauma si abuz. De asemeni, multi tineri mi s-au adresat pentru depasirea problemelor legate de insingurare, relatii si comunicare, autocunoastere si incredere in sine.
Radu Bonta

Radu Bonta

Sanatatea mentala se deosebeste de sanatatea trupului. A avea o inima sanatoasa inseamna a avea o tensiune arteriala adecvata, un puls cuprins intre anumite limite si o buna tolerare a efortului fizic. Putem insa vorbi in cazul sanatatii mentale de un om fara probleme? Nu prea. Framantarile sufltetesti sunt dovada faptului ca esti om,  nu ca „ai ceva cu capul”. Necazurile apar atunci cand framantarile devin un labirint din care nu mai reusim sa iesim. Atunci avem nevoie de ajutor.
Chiralian Limota

Chiralian Limota

 Daca ai probleme si crezi ca te pot ajuta, nu ezita sa ma contactezi. Impreuna vom gasi solutia cea mai potrivita pentru tine. Nu ne-am nascut nici fericiti, nici cu un drum clar in viata. Atat fericirea cat si sensul le-am construit pe parcurs si e responsabilitatea noastra sa le intretinem in continuare. Sa ajungem sa fim fericiti si sa ne mentinem, apoi, intr-o stare de fericire rezonabila, indiferent de ce necazuri ne asediaza... aceasta este adevarata provocare si lupta.
Ana-Maria Rotaru

Ana-Maria Rotaru

Aveti un anumit obstacol în viata dumneavoastra pe care încercati sa-l depasiti? Uneori, e mai bine sa cereti ajutorul  unui psiholog licentiat. Ca  psihoterapeut profesionist, bunastarea si forta mentala sunt prioritatea mea numarul unu - si ma bucur sa va ghidez prin toate provocarile vietii. Ofer tuturor clientilor atentia si grija pe care o merita si am toate instrumentele si expertiza necesara pentru a va ajuta sa progresat
Stela Neamt

Stela Neamt

Am incercat mai multe ramuri si rute profesionale, insa in cele din urma m-am aplecat asupra psihologiei, care inainte de a fi o profesie, s-a dovedit a fi o mare pasiune. Manata de asentimentul lui C.G. Jung ca “Omul nu este doar o personalitate in devenire, ci este o persoana ce necesita iubire, libertate si comuniune”, am ales sa imi indrept intreaga atentie spre fiinta atat de complexa si misterioasa care este “omul”.
Marius Pentilie

Marius Pentilie

Ca psiholog in Cluj, am lucrat de-a lungul timpului mai ales cu adulti si adolescenti care se confruntau cu lipsa unui control emotional, lipsa de energie, lipsa de concentrare comportamente nedorite pe care nu se puteau abtine sa le faca, tristete profunda, frici intense, vinovatie, furie, idei suicidare, probleme in relatiile cu ceilalti, probleme de alimentatie. Sau cu o nemultumire generala despre ei, lume sau viata.
Roxana-Raluca Popescu

Roxana-Raluca Popescu

Pe langa specializarea ca si clinician si expert psiholog judiciar, am urmat cateva module de hipnopsihoterapie pe parcursul unui an, in cadrul Asociatiei Romane de Hipnoterapie Ericksoniana. Am studiat si Analiza Tranzactionala, fapt care ma ajuta actualmente sa-i invat pe oameni sa se raporteze la ceilalti dintr-o pozitie corecta. Studiez psihologia energetica, concept ce presupune abordarea fiintei umane ca intreg.
Lenuta Burlacu

Lenuta Burlacu

Psihoterapia este un proces. Efortul in acest demers este atat al terapeutului cat si al persoanei care solicita aceste sedinte. Impreuna fac o echipa in a descoperi care sunt problemele si modul potrivit fiecaruia de a le gestiona. Psihoterapia pune la dispozitie un set de tehnici si metode care imbinate dupa creativitatea terapeutului au ca scop imbunatatirea sanatatii emotionale, mintale si comportamentale.
Ioana valentina Savuli

Ioana valentina Savuli

Uneori poate nu aveți informația necesară, sau chiar dacă o aveți nu știți cum s-o utilizați, iar alteori nu aveți aproape un om de încredere cu care să vorbiți…Cred că împreună putem învinge obstacolele din calea schimbării, iar eu, ca psihoterapeut al dumneavoastră, pot fi un colaborator de nădejde cu care să împărțiți acest drum, care pe alocuri e greu, dar care veți vedea că se va dovedi plin de satisfacții!
liliana Cismaru

liliana Cismaru

Atunci cand evenimentele de viata (din viata personala, familiala, profesionala, etc) au un grad mare de incarcatura emotionala, creand conditii care depasesc capacitatile de adaptare ale persoanei, pot apare dificultati de abordare si /sau integrare a lor, aducand manifestari ca: disconfort, neliniste, nesiguranta, anxietate, insomnii, tristete, melancolie, sentimentul inutilitatii, neajutorare, etc.
Raluca Ioana Gordan

Raluca Ioana Gordan

Serviciile oferite de cabinetul nostru caută să-şi ajute pacienţii să depăşească obstacolele întâlnite pe parcursul procesului de dezvoltare şi transformare. Destinaţia spre care tinde acest proces aflat într-o permanentă desfăşurare o reprezintă auto-cunoaşterea şi auto-împlinirea iar scopul de bază pe care urmărim să-l atingem împreună, este găsirea armoniei interioare.
Bianca Ciurcanu

Bianca Ciurcanu

In viziunea noastră prevenţia și intervenţiile timpurii contribuie la dezvoltarea unei organizaţii stabile și de succes. Activitatea noastră în organizaţii se centrează pe a dezvolta, înţelege și organiza bunul cel mai de preţ: OAMENII. Prin seriozitate, dăruire și servicii de calitate ne propunem să contribuim la bunăstarea, fericirea și liniștea fiecărui client.
ELIDA SI HORIA UNGUREAN

ELIDA SI HORIA UNGUREAN

În activitatea mea aleg mereu să iau individul ca fiind un întreg, diversele sale particularități cognitive, comportamentale sau psihice pliindu-se contextual pe anumite teorii ale psihologiei. Ceea ce știu cu siguranţă sunt teoriile cu care nu am rezonat, nu rezonez şi probabil nu voi rezona niciodată, prima poziţie fiind ocupată irevocabil de către hipnoză.
Magda Moldovan

Magda Moldovan

Sunt psiholog practicant autonom în psihologie clinică şi psihoterapie cognitiv-comportamentală. Activez în cabinetul individual din 2013 şi ofer servicii de diagnostic şi evaluare psihologică, psihoterapie cognitiv-comportamentală pentru probleme psihologice şi psihopatologie, dar şi optimizare, autocunoaştere şi dezvoltare personală.
Simona Retea

Simona Retea

Experinta dobandita pana acum mi-a dovedit impactul puternic pe care il are trauma in viata noastra, indiferent de natura ei. Si cred in puterea binelui si in capacitatea proprie de reechilibrare. Ceea ce traim e unic. Fiecare are sansa de a se descoperi si a-si constientiza universul interior pentru crestere si dezvoltare personala.
Maria Andronache

Maria Andronache

Cabinetul nostru ofera servicii psihologice in domeniul muncii, transporturilor si sigurantei nationale, atat clientilor persoane fizice, cat si institutiilor sau societatilor comerciale, in vederea evaluarii psihologice periodice a angajatilor, a celor care sunt promovati in alte posturi, a personalului ce urmeaza sa fie angajat etc.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Psiholog  Înregistrare Pro - Gratuit