Top 10 Psihologi În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Psiholog.

24 Psihologi sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Agota Toth

Agota Toth

Psiholog · Brasov, Brașov
Ofer consiliere individuala pentru adulti si adolesenti, sedinte de terapie pentru cuplu, si familie, sesiuni de life coaching. Lucrez cu inteligenta emotionala, pentru ca modul in care gestionam sentimentele si emotiile ne poate asigura succesul pe care ni-l dorim. Formare profesională:: Licențiat în Sociologie- Psihologie, Universitatea Bucuresti, Psihoterapeut formare în Psihodramă clasică Moreniană, acreditat și recunoscut de Colegiul Psihologilor din România, Life coach NLP-acreditat si re
Doina Dolghier

Doina Dolghier

Psiholog · Brasov, Brașov
Am studii de psihologie (3 ani) + o formare complementara de alti 3 ani cu focusul pe terapia sistemica de cuplu si familie. Sigur ca si experienta in consiliere si psihoterapie . Va pot ajuta in probleme legate de: anxietate, tulburari usoare de somn, tulburari de comportament la adolescenti si adulti, probleme de cuplu, probleme de familie, separari emotionale, adictii.
Cojanu Petrus

Cojanu Petrus

Psiholog · Brasov, Brașov
Experienta, Calitate, Profesionalism. Recomand vizualizarea sitului Cabinetului: www.psihologbrasov.ro
Nicolaie Claudia

Nicolaie Claudia

Psiholog · Brasov, Brașov
Poate te-ai intrebat de ce ai face terapie. Pentru ca ora de psihoterapie este despre tine. Te afli intr-un mediu sigur, te priveşti atent, împărtăşeşti preocupările tale, reflectezi asupra lucrurilor importante, cauţi soluţii. Şi faci toate acestea asistat de un profesionist, iar in perioadele dificile ale vieţii, ajută să fii ghidat de un specialist, care studiază modul în care funcţionează mintea umană şi care cunoaşte metode de intervenţie pentru problemele psihologice. Dificultăţile cu c
R. Incze Cabinet individual de psihologie/psihoterapie/logopedie

R. Incze Cabinet individual de psihologie/psihoterapie/logopedie

Psiholog · Brasov, Brașov
Îmi plac oamenii simpli și sensibili, oameni ce poartă în piept o inimă minunata, oameni ce te ating cu povestea lor. În cei 20 de ani de profesie am ajutat clienții să-și descopere trăirea emoțională într-un mod tangibil și relevant pentru ei. Pe lângă activitatea de psihoterapeut de 20 de ani, am îmbrățișat si practicat terapia tulburărilor de limbaj la copiii sau adulți (logopedie).
Mihaela Alina Torok

Mihaela Alina Torok

Psiholog · Fagaras, Brașov
Cunoștințe bune, ajut clientul sa capete o mai buna încredere in forțele proprii și sa se simtă in siguranța, atitudine pozitivă și respect reciproc.
Cabinet Individual De Psihologie Lucia Matasaru

Cabinet Individual De Psihologie Lucia Matasaru

Psiholog · Brasov, Brașov
- Psihoterapie individuala copil/ adolescent/ adult - Consiliere psihologica - Psihologie clinica - Psihologie educativa - Psihoterapie de cuplu - Consiliere si informare pentru parinti - Evaluare psihologica si psihodiagnostic - Aviz psihologic
Cristian Tararache

Cristian Tararache

Psiholog · Brasov, Brașov
Numele meu este Cristian. Din experienta mea in inceperea procesului terapeutic pasul cel mai mai dificil este acela de a cere ajutor, vad ca acest pas tu l-ai facut prin intermediul acestei platforme si te felicit pentru asta. Acum ramane doar sa alegi un psihoterapeut/psiholog cu care sa simti ca poti lucra. Eu sunt psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, format in gestalt terapie, o forma de psihoterapie care se potriveste perfect lumii acesteia in permanenta miscar
Cabinet Individual De Psihologie Ivașcu Alis Dian

Cabinet Individual De Psihologie Ivașcu Alis Dian

Psiholog · Brasov, Brașov
Servicii de calitate in domeniul psihologiei, terapie si consiliere psihologică cu specific clinic, evaluarea si emiterea documentației pentru comisiile de pensie si handicap. Servicii oferite atat in cadrul unei clinici medicale cat si la domiciliul solicitantului.
Roxana Moıan-dusa

Roxana Moıan-dusa

Psiholog · Brasov, Brașov
Ofer servicii de consiliere psihologica copil-adolescent-adult, consiliere educationala, indrumare parinti
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iulian T.
Psiholog   17/06/2021

O experienta placuta, nu ma asteptam sa fie asa de bine, in special pentru ca nu am mai fost pana acum la psiholog.

         
Andra M.
Psiholog   27/04/2021

Poate sa comunice foarte bine, pe foarte multe subiecte si cu oameni diferiti, Sunt foarte incantata si merg in continuare la dansa.

         
Stewart A.
Psiholog   25/04/2021

Răspuns prompt, primire calda și atenta. Am început terapia cu speranța și continuu cu incredere. Recomand acest terapeut si-i multumesc.

         
Geanina-mihaela M.
Psiholog   23/04/2021

Totul a decurs minunat, încă din primele minute. Am simțit ca pot sa spun tot ce am pe suflet, am fost ascultata cu mult calm și multa blândețe. Recomand cu încredere.

         
Bianca S.
Psiholog   30/03/2021

Sunt foarte multumita. Este o buna ascultatoare, receptiva si vine cu soluții foarte bune. Merg in continuare la dansa.

         
Elena P.
Psiholog   23/03/2021

Consider că am făcut cea mai bună alegere pt mine si partenerul meu când am decis să mergem la Cristina pt terapie de cuplu. Mergem doar de o lună si sfaturile ei ne ajută deja enorm, in plus am descoperit si lucruri noi despre fiecare.O adevărată profesionistă. Mulțumim pt tot

         
Sava D.
Psiholog   18/03/2021

Recomand cu toată încrederea , este o persoana care te asculta și îți da încredere in puterile tale.

         
Bianca S.
Psiholog   07/02/2021

Serviciu de calitate. Adina este foarte receptiva la nevoile clientului si se pliaza foarte bine in functie de personalitatea fiecaruia. Sunt fericita sa lucrez cu ea.

Dacă eşti un profesionist în Psiholog  Înregistrare Pro - Gratuit