Top 10 Psihologi În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Psiholog.

CERE 4 OFERTE
Amandi Budai

Amandi Budai

Psiholog · Timisoara, Timiș
Ofer o atmosferă sigură, confidențială și empatică în cadrul căreia aveți posibilitatea de a explora și a găsi soluții pentru diverse probleme emoționale. Pe perioada măsurilor de distanțare socială serviciile de consiliere și psihoterapie sunt disponibile online prin Skype sau Whatsapp. Am studiat la facultăți de Psihologie din Ungaria și România. De asemenea am absolvit masteratul de Psihologie Clinică și Consiliere Psihologică. Am parcurs cu succes formarea în psihoterapie integrativă. Pe
Cabinet Individual de Psihologie Simedru Florentina Corina

Cabinet Individual de Psihologie Simedru Florentina Corina

Psiholog · Timisoara, Timiș
Da, în momentul în care decizi sa mergi la un psiholog, viaţa ta se poate schimba radical. Înveţi să te respecţi, sa te preţuieşti, să te pui pe tine în centrul existentei tale, să ai încredere în tine şi în puterea ta interioară, să îţi trasezi limite şi graniţe clare de interacţiune cu cei din jur. Înveţi cum să nu mai fii dependent, să nu mai cerşeşti iubire şi nimic altceva. Pentru că te ai pe tine şi pe baza iubirii tale de sine iti vei construi viata pe care o meriţi. Calitatea vieţii tal
PSIHOLOG ONLINE DIANA BURCOS

PSIHOLOG ONLINE DIANA BURCOS

Psiholog · Timisoara, Timiș
PSIHOLOG ONLINE TIMISOARA/ ROMANIA Psiholog online vorbitor de limba romana pentru romanii din strainatate. Consultarea unui psiholog online a luat amploare in ultima decada, odata cu dezvoltarea tehnologiilor bazate pe internet si cu accesibilitatea acestora pentru un numar cat mai mare de utilizatori. Este folosita in mediul privat si poti folosi aceasta optiune de oriunde din lume, daca ai acces la internet. La noi, este folosita in special : - de persoanele care locuiesc in strainatate,
Arminda Arsoi

Arminda Arsoi

Psiholog · Timisoara, Timiș
Psihologia este pentru mine una dintre uneltele cu care se construiește drumul devenirii personale. Este un drum ce continuă pe parcursul întregii vieți și că poate fi ”netezit” în funcție de disponiblilitatea noastră de a ne ocupa de el. Și cu cât ne uităm mai atent la conflictele noastre și săpăm pe acest drum după resurse proprii, cu atât câștigăm mai multă libertate și putere interioară. De fapt, tot ce avem nevoie este o doză de curiozitate și una de curaj pentru a privi spre noi înșine.
liliana Cismaru

liliana Cismaru

Psiholog · Timisoara, Timiș
Atunci cand evenimentele de viata (din viata personala, familiala, profesionala, etc) au un grad mare de incarcatura emotionala, creand conditii care depasesc capacitatile de adaptare ale persoanei, pot apare dificultati de abordare si /sau integrare a lor, aducand manifestari ca: disconfort, neliniste, nesiguranta, anxietate, insomnii, tristete, melancolie, sentimentul inutilitatii, neajutorare, etc.
Maria Borsi

Maria Borsi

Psiholog · Timisoara, Timiș
Sunt pasionata de relatiile interumane, am  abilitati in comunicare, ascultare si  intelegere , pentru oamenii in  suferinta si  nu numai. Consider ca  experienta acumulata in timpul studiilor , respectiv  psihologia clinica pe care am ales sa o practic si cea de formare in psihoterapie de cuplu si familie , ma ajuta in  vederea unei  abordari mai bune si interactiuni cu oamenii,  respectiv cuplul si familia.
Carmen Alina Rosu

Carmen Alina Rosu

Psiholog · Timisoara, Timiș
Cabinetul de psihologie e un cadru sigur in care poti sa comunici liber si fara teama de a fi judecat. Tot ce se discuta aici ramane confidential, exceptie facand cazurile in care vrei sa-ti faci rau tie sau altora. Vino cu incredere! Tu esti cel care vine cu o situatie, tu esti cel care fixeaza obiectivele, tu ai resursele. Psihologul te insoteste! Daca citesti deja asta-ai inceput calatoria! Succes!
Lavinia Albescu

Lavinia Albescu

Psiholog · Timisoara, Timiș
Sunt psiholog clinician si psihoterapeut specializat in terapii scurte ericksoniene si hipnoza clinica, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu drept de libera practica. Sunt membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana si psihoterapeut acreditat de Federatia Romana de Psihoterapie.
Nicoleta Iordache

Nicoleta Iordache

Psiholog · Timisoara, Timiș
Problemele din viața ta pot fi variate și complexe și uneori te poți simți atât de copleșit încât simți că nu poți să le faci față. Psihologul te poate ajuta să le conștientizezi, să le înțelegi dar mai ales să identifici soluții la aceste probleme, lucru care este mult mai greu sau aproape imposibil de realizat singur, fără ajutor. 
Corina Neanu

Corina Neanu

Psiholog · Timisoara, Timiș
În viața fiecărui om există momente dificile, perioade mai lungi sau mai scurte de timp în care simțim că ne este foarte greu. Un psiholog nu poate singur să ne rezolve problemele, dar ne poate ajuta să ne privim viața și dintr-o altă perspectivă. De asemenea, psihologul ne poate ajuta să ne cunoaștem mai bine. 
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Delia A.
Psiholog   15/12/2020

Recomand cu mare căldură. Doamna psiholog este un profesionist și reușește să construiască un spațiu sigur, plin de empatie. Am primit înțelegere și un considerabil ajutor pentru a crește și înțelege anumite lucruri despre mine.

         
Luiza I.
Psiholog   07/11/2020

Am simțiți compatibilitate între mine și dna Adina încă de la prima ședință. O voce calda, implicare și profesionalism.

         
Liliana D.
Psiholog   21/10/2020

Voi continua terapia cu Adina. Este terapeulul de care am nevoie in aceasta etapa din viata. Inca de la prima sedenta, Adina a fost profesionista dar si foarte deschisa si empática, am simtit ca pot as am incredere in ea pentru a ma deschide si a o lasa as ma conduca in timpul sedintei si ajute as am o alta perspectiva.

         
Victorita A.
Psiholog   21/10/2020

Mi-a lăsat o impresie bună, este empatica,înțelegătoare și știe să vorbească cu copiii. Vom continua să mergem si o recomand cu drag!

         
Ionut C.
Psiholog   14/10/2020

M-am simțit înțeles , Dna psiholog explica foarte frumos, este răbdătoare, un adevărat profesionist. Voi continua terapia și o recomand celor care vor sa schimbe ceva in viața lor și nu știu de unde sa înceapă.

         
Victor P.
Psiholog   07/10/2020

Aveam nevoie de cineva obiectiv si de un sprijin emotional, ceea ce am simtit ca am primit in cadrul intalnirilor terapeutice cu Doina. Am plecat cu ganduri noi. Intr-un cuvant, m-am simtit inteles!

         
Camelia C.
Psiholog   15/09/2020

Mi-a lasat o impresie foarte buna. Sedinta a decurs foarte bine, Atmosfera primitoare, dansa este foarte amabila. Am fost foarte multumita.

         
Daniela P.
Psiholog   09/09/2020

Am numai cuvinte de lauda. Un om cald, deschis sa te asculte, atent la detalii. Te poti deschide usor in fata dansului.

Psiholog după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Psiholog  Înregistrare Pro - Gratuit