Top 10 Psihologi În Iasi

Obține 4 Oferte de preţ pentru Psiholog.

CERE 4 OFERTE
Cabinet Individual de Psihologie Violeta D. Șuvăială

Cabinet Individual de Psihologie Violeta D. Șuvăială

Psiholog · Iasi, Iasi
Iau in calcul unicitatea fiecarei persoane adaptand tehnicile la structura de personalitate, complexitatea blocajului, situatiile particulare de viata. Lucrez sambata si duminica, pe baza de programari, pentru a fi alaturi de cei care lucreaza mult in timpul saptamanii si nu pot ajunge de luni pana vineri. Cabinetul unde profesez este intr-o zona centrala, langa cladirea Amazon Palas fiind usor de ajuns din orice zona a orasului. Acolo unde exista neclaritate privind cauzele aparitiei probl
Cabinet Individual de Psihologie Teleman Alexandra

Cabinet Individual de Psihologie Teleman Alexandra

Psiholog · Iasi, Iasi
Psihoterapeut acreditat în Terapie Ericksoniană și Hipnoză Clinică, membru în Colegiul Psihologilor din România, licențiat în psihologie, dublu masterand în psihologie clinică și psihoterapie cât și relații umane, am experiență în lucrul cu adolescenții cât și cu adulții.Sloganul care mă reprezintă poate fi:,Nu sunt un înger, dar mi-am deschis aripile de atâtea ori.”
Cabinet Individual De Psihologie Romedea Gabriela

Cabinet Individual De Psihologie Romedea Gabriela

Psiholog · Iasi, Iasi
Evaluare psihologică și psihodiagnostic pentru copii, adolescenți, adulți, bătrâni Evaluare și consiliere în carieră Expertiză psihologică clinică în domeniul judiciar Online: Prevenirea, evaluarea și terapia psihologică a tulburărilor de anxietate Online: Evaluarea și psihoterapie depresiei mediată de calculator și livrată prin internet Hipnoză clinică Consiliere și psihoterapie copilului și adolescentului Consiliere și psihoterapie de cuplu si familie Consiliere și psihoterapie i
Lucia B.

Lucia B.

Psiholog · Iasi, Iasi
Psiholog, psihoterapeut, mrd. Consiliere educationala si interventie in orientarea scolara si vocationala
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Florina Postica
Psiholog   26/06/2020

Sedintele sunt foarte utile, mediul foarte placut pentru comunicare. Aceste servicii sunt peste asteptarile pe care le-am avut. Sunt foarte multumita pentru ajutorul primit.

         
Oana Ghita
Psiholog   14/06/2020

Sunt foarte incantata de experienta pe care am avut-o in sedintele de pana acum. Am primit din partea lui Bogdan intelegere si o deschidere sincera, care m-au ajutat sa exprim framantari pe care nu aveam curajul sa le exteriorizez pana acum. Cred ca este foarte importanta conexiunea autentica dintre psihoterapeut si client, iar eu am avut norocul sa o regasesc inca de la prima sedinta. Cu siguranta voi continua aceasta “calatorie” terapeutica, care ma va ajuta sa ma descopar si sa reusesc sa

         
Raluca Serbanescu
Psiholog   12/06/2020

Pot sa spun ca m-am simtit inteleasa, iar asta a contat foarte mult pentru mine. Cumva a fost atent la mine, dar parca a facut totul cu grija si m-a ajutat sa imi dau singura seama de ce aveam eu nevoie. Si este ceea ce cautam. Aveam nevoie de cineva care sa nu imi dea sfaturi, dar sa ma inteleaga. Parca ma accept si eu mai usor, dar am inteles ca terapia este un proces si cum nici o floare nu creste mai repede, ca asa vrem noi, nici terapia nu este ca o pastila de la farmacie. Am invatat sa am rabdare cu mine. Dar parca tot ce spun a fost lucrat atat de...fin, atent lucrat. Va spun ca ma simt mult mai bine cu mine si merg in continuare. Desi asteptarile erau foarte mari la inceput din partea mea, imi dau seama acum cat de nerealiste erau. Am desoperit ca lucrurile nu sunt numai intr-un fel, asa cum le programam ru in minte. Si nu imi pare rau ca am invatat sa am rabdare! Cu mine! Sa imi acord mie timp. Ma ajuta sa ma inteleg. Ma ajuta sa ma descopar. Si sunt atat de bucuroasa!

         
Claudia Sisodiya
Psiholog   02/06/2020

Azi am avut prima sedinta de terapie. A fost tot ce ma asteptam si mult mai mult. Un mediu placut si imbietor, iar dna. psiholog este o persoana calda si ofera comfortul necesar deschiderii sufletesti. M-am simtit inteleasa, si am ajuns din prima la realizari pe care poate ca le-am facut si singura anterior dar am pus punctul pe I impreuna cu dna. psiholog. O recomand cu caldura si e de la sine inteles ca voi continua sa merg la terapie. 😍❤️

         
Sanda Florentina
Psiholog   28/05/2020

Este o persoana foarte calda si placuta, te face sa vorbesti fara sa vrei. Avem o relatie foarte frumoasa si voi continua sedintele cu dansa.

         
Alice Draghici
Psiholog   18/05/2020

O doamna foarte implicata, in ciuda situatiei actuale. Pe mine m-a ajutat foarte mult si am decis sa continui sedintele cu dansa.

         
Rusu Ioana
Psiholog   03/04/2020

O recomand cu multă încredere pe Cristina. Este exact o combinație perfectă între căldură, prietenie și profesionalism. M-a ajutat să evoluez, să îmi recâștig încrederea în mine, m-a ajutat și în cele mai rele momente. M-a susținut în momente cumplite, îți mulțumesc că mă însoțești în drumul regăsirii de sine și vindecării și îți sunt recunoscătoare pentru răbdarea pe care o ai!

         
Elena Manoil
Psiholog   23/02/2020

Am avut doar o primă întâlnire, dar pot să spun deja că serviciul oferit de doamna psiholog este unul calitativ, profesionist și mai ales, centrat pe client. Am apreciat modul în care m-a convins să o aleg anume pe dânsa. Abia aștept și restul întâlnirilor.

Psiholog după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Psiholog  Înregistrare Pro - Gratuit