Instalator Domnesti Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Tiberiu Z.
Instalator   26/05/2022

Am apelat la serviciile Dlui. Radu Frumusanu in cateva randuri si de fiecare data totul a decurs impecabil, de la respectarea orei stabilite pana la maxima grija pentru detalii si acuratetea executiei lucrarilor. Recomand cu incredere, in mod sigur voi apela si in viitor la serviciile lui!

         
Diana P.
Instalator   10/05/2022

Domnul a ajuns la ora stabilita, a lucrat foarte curat si ordonat - fara conversatii inutile si intrebari personale. A venit cu tot echipamentul necesar - suntem foarte mulțumiți!

         
Gabriel L.
Instalator   18/02/2022

A dat dovada de promptitudine si seriozitate, a respectat programarile facute, apreciez profesionalismul si receptivitatea la solicitarile mele. Recomand!!!!!!!!

         
Carmen P.
Instalator   10/02/2022

Serviciile oferite de dl Frumusanu au fost la cel mai inalt nivel profesional. Foarte serios, punctual, politicos, atent la detalii, perfectionist, reusind cu succes sa rezolve problemele aparute pe parcursul lucrarii. Se ridica la cele mai inalte standarde profesionale. Apelati cu incredere la serviciile d-lui Frumusanu si nu veti mai dori sa colaborati cu altcineva!

         
Andra D.
Instalator   28/12/2021

Lucrarea a fost indeplinita cu profesionalism. Un mare plus si pentru punctualitate. O sa apelez la domnul instalator si in viitor.

         
Oana B.
Instalator   03/12/2021

Foarte prompt! Un profesionist si mai ales un om corect, cu bun simt. Noi am avut nevoie de o reparatie minora la niste tevi din bucatarie, dar o sa mai apelez la serviciile d-lui Robert si ale echipei sale si pt ceva mai amplu. Un meserias adevarat nu e usor de gasit, dar e de apreciat cand il gasesti! Foarte buna si aplicatia Homerun, foarte utila!

         
Beatrice M.
Instalator   20/11/2021

Il recomand cu incredere pe dl Robert si va ofer si cateva detalii despre serviciile pe care mi le-a prestat: 1) a fost foarte prompt (a ajuns in 30 de minute la adresa) 2) a instalat totul foarte bine desi nu a avut la dispozitie cel mai bine gandit spatiu 3) m-a ajutat si cu instalarea unei plite cu inductie la o priza cu probleme desi nu acesta a fost serviciul pentru care l-am contact 4) atitudine profesionala si un om de nota 10. Voi mai colabora cu el pe viitor.

         
Ionut A.
Instalator   17/11/2021

Foarte serios si punctual, a executat lucrarea conform cerintelor. Un om cu bun simt care stie sa isi faca meseria, recomand cu incredere.


Instalator Prețuri Lângă Domnesti
 
Clinceni Dragomiresti-Vale Chiajna Bragadiru Cornetu Bolintin-Deal Joita Mihailesti Sector 6 Magurele
Instalator Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit