Top 10 Firme de Mutari Mobila În Dâmbovița

Obține 4 Oferte de preț pentru Mutări Mobila.

10 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Dâmbovița.

CERE 4 OFERTE
Robert Ion

Robert Ion

Mutări Mobila · Targoviste, Dâmbovița
Servicii de Transport NON-STOP cu asigurare de marfa (CMR) pe orice distanta. Mutari de Mobila, relocari, etc.(se asigura si manipulanti la cerere). SERIOZITATE MAXIMA.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iulia T.
Mutări Mobila   16/12/2020

Am sunat intr-o zi de sambata la aceasta firma pentru ca aveam nevoie sa mut 4 corpuri de mobila destul de grele. Intr-o ora au ajuns pentru a se apuca de treaba. Sotul meu (el a fost acasa) a fost impresionat de cat de repede s-au miscat si cat de atent au lucrat. Ii recomand si cu siguranta cand o sa am nevoie de astfel de servicii o sa apelez in continuare la ei.

         
Bogdan M.
Mutări Mobila   17/09/2020

Buna ziua! Foarte multumit de Domnul Nistor având un vedere modul în care am comunicat, seriozitatea de care a dat dovadă si modul de lucru. Cele bune!

         
Maria N.
Mutări Mobila   08/09/2020

Costuri bune, eficiență, promptitudine, și foarte de încredere, deschiși, sociabili. Am plecat împreună cu dânșii din București, dânșii au ajuns la destinație mai devreme, iar când noi am ajuns toate erau deja descărcate și aranjate - am avut foarte multe lucruri, o dubă mare plină. Vom apela tot la dânșii dacă vom mai avea nevoie.

         
Iulia B.
Mutări Mobila   03/09/2020

Cotația a venit foarte repede si la fel s-a efectuat si serviciul. Baietii au fost atenti sa nu loveasca masina de spalat rufe. Un serviciu calitativ.

         
Simona V.
Mutări Mobila   28/08/2020

Am fost extrem de impresionata de seriozitatea, promptitudinea, eficienta si rapiditatea echipei. Mutarea a fost super usoara si fara stres. Recomand cu toata increderea echipa si cu siguranta voi mai apela daca va fi nevoie.

         
Dumitru B.
Mutări Mobila   30/07/2020

O echipa ce merita 10 stele, sunt extrem de multumit de serviciile oferite si de atentia cu care a fost mutata si transportata mobila si sticlăria. Recomand colaborarea cu incredere!

         
Delia B.
Mutări Mobila   28/07/2020

Super profesioniști! Punctuali și foarte rapizi, recomand cu mare placere! 5 stele sunt prea puține :)

         
Carmen D.
Mutări Mobila   24/07/2020

Apreciez foarte mult promtitudinea si seriozitatea acestor domni! Foarte bine organizati , indemanatici, rapizi si de mare ajutor. Mobila si toate obiectele au ajunt in stare perfecta la destinatie. Recomand cu incredere!

Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit