Top 10 Zugraveli Interioare În Fetesti, Ialomita

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

CERE 4 OFERTE
Gheorghe I.

Gheorghe I.

Zugraveli Interioare · Fetesti, Ialomita
Salut ma numesc ioniță caut urgent de munca in domeniul constructi efectuez glet interior exterior lavabil interior exterior parchet etc placari polistiren interior exterior decorativă interior exterior lucrez la cel mai mic pret astept sa ma contactati
Gheorghe I.

Gheorghe I.

Zugraveli Interioare · Fetesti, Ialomita
Salut ma numesc ionita lucrez de aproximativ 12 ani in constructi lucrez la cea mai bună calitate a constructi interioare partea cea mai bună este prețurile mele sunt cele mai mici pentru toți oameni de rand sunt baiat serios nu consum băuturi alcoolice și astept sa ma contactați va multumesc anticipat
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Christine Kropf
Zugrav   30/03/2020

Sunt multumita de serviciile oferite. Am comunicat foarte bine, lucrarea a fost rapida (o saptamana) si calitativa.

         
Diana David-Rus
Zugrav   02/03/2020

Lucrarea a fost efectuata impecabil, in intervalul de timp discutat cu extrem profesionalism. Voi apela la dinsul din nou! Al recomand cu caldura pe Dl Valentin Dinu.

         
Maricica Halaicu
Zugrav   28/02/2020

Domnul Dinu Valentin a dat dovada de profesionalism, a lucrat curat, repede si la un preț convenabil. Recomand tuturor care au nevoie de un meseriaș...

         
Raluca Diaconeasa
Zugrav   28/02/2020

Am colaborat cu dnul Costel pentru zugravit 2 dormitoare, hol si bucatarie. A terminat treaba in cateva ore, a lucrat impecabil si a lasat foarte curat dupa ce a terminat. Recomand cu incredere!

         
Dan Burga
Zugrav   14/02/2020

Domnul Costel este un adevarat profesionist. A lucrat cu multa grija si a fost atent la detalii. Il recomand cu incredere!

         
Adriana Dumitrescu
Zugrav   11/02/2020

Colaborarea a decurs bine, meșterul este serios, punctual și de încredere, in urma lucrarii a făcut curățenie și a aranjat mobila pe pozitie cum a găsit-o. Recomand cu încredere, pe viitor voi mai apela la ajutorul dansului.

         
Catalina Tudor
Zugrav   03/02/2020

Firma de incredere care lucreaza rapid si ordonat. Iar tot Ce au facut a fost de calitate. Recomand cu ceva mai mare placere.

         
Florentina Sevacov
Zugrav   18/12/2019

Profesionist, serios, punctual, a lucrat cu mare atentie si nu a lăsat urme de lavabila in jur. Recomand!

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit