Obține 4 Oferte de preț pentru Life Coach.

154 Life Coach sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Life Coach

Ion Opritescu

Ion Opritescu

În calitate de Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.
Oana Grosu

Oana Grosu

Exista obiective in viata ta pe care iti doresti sa le atingi insa nu găsești niciodată timpul, motivatia necesara, si/sau încrederea în sine pentru a începe? Sunt lucruri pe care la tot amâni si pe ti-ai dori sa le vezi odata îndeplinite? Ai visuri pe care ai vrea sa le transformi in obiective? In cazul in care răspunsul este "da", te astept cu bucurie sa ne cunoaștem și sa lucram impreuna pentru indeplinirea acestora.
Camenita Adriana pfa

Camenita Adriana pfa

Cred că dispun de o capacitatea excelentă de a trata cu clienţii diplomatic şi de a comunica adaptat fiecărui tip de personalitate.
Intuitycoach

Intuitycoach

Experiența mea de a fi 20 de ani dentist și de a lucra cu diferite tipuri de oameni m-a făcut să realizez cum și pe cine vreau să ajut acum în profesia mea de coach. Munca mea este cu oameni care au deschidere spre învățare, dorința de a lucra pe ei înșiși și onestitate pentru a-și da seama unde sunt și unde vor să ajunga. Stilul meu este deschis și flexibil, direct și intuitiv, te fac să vezi lucruri pe care s-ar putea să nu le vezi de unul singur și să-ți spun un feedback sincer obiectiv și
New3tion

New3tion

Sunt nutritionist si life coach si te pot ajuta sa iti imbunatatesti relatia cu mancarea, sa iti atingi obiectivele cu succes si sa constientizezi tiparele de comportament care nu te-au lasat sa iti atingi obiectivele pana acum. Pe tot parcursul procesului beneficiezi de sprijinul meu constant.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Life Coach  Înregistrare Pro - Gratuit