Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Mureș

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

13 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Mureș.

CERE 3 OFERTE
Mirela Murar Asla Clean

Mirela Murar Asla Clean

Curățenie la Domiciliu · Targu Mures, Mureș
Fiind ONG motivația noastră este ca profitul realizat să fie învestit in "bunicii noștri" prin activități cu caracter social. Viziunea noastră este conturata in jurul conceptului de autofinanțare. Astfel partea economică se împletește armonios cu activitățile sociale. Misiunea noastră este de a menține un standard ridicat a serviciilor Asociației noastre( sociale si economice).
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iuliana R.
Curățenie la Domiciliu   24/03/2021

Profesioniști. Calitate pret - nota 10! Mi-au făcut o oferta mult mai avantajoasă decât alte firme. S-au mișcat repede ținând cont că la mine este mereu dezordine din cauza copilului! La final, am fost foarte mulțumită! Mi-au făcut și o oferta pentru întreținerea curățeniei pe care am acceptat-o.

         
Laura N.
Curățenie la Domiciliu   07/03/2021

Recomand cu incredere servicii de calitate foarte punctuali personal f bun Va multumesc Doamna Melania Costache si dvs si intregi dumneavoastre echipe .

         
Andreea T.
Curățenie la Domiciliu   01/02/2021

Recomand, servicii de calitate. Foarte multumita de rezultat (curatenie solicitanta, dupa constructor)

         
Razvan P.
Curățenie la Domiciliu   21/01/2021

Echipa a venit dotata si pregatita pentru tot. Curatenia a fost facuta ca la carte, in maxim 2 ore la o suprafata de 90mp.

         
Viorica T.
Curățenie la Domiciliu   09/01/2021

Doamnele de la benefic ideal clean au fost punctuale, profesioniste, rapide, au facut lucruri in plus decat am cerut si totul acum straluceste. La propriu. Recomand cu drag!

         
Maria P.
Curățenie la Domiciliu   17/12/2020

Sunt foarte multumita.O persoana prompta, constiincioasa, care lucreaza bine si repede. Voi colabora si mai departe cu ea.

         
Ioan O.
Curățenie la Domiciliu   11/11/2020

Vreau sa multumesc echipei pentru lucrul foarte bine facut. Cu siguranta voi contacta din nou serviciile dumneavoastră. Firma serioasa punctuala si calitate.

         
Eduard-sebastian A.
Curățenie la Domiciliu   22/10/2020

Am fost super super multumit si incantat de treaba pe care au facut'o Alexandra , respectiv colega ei, Cristina. Foarte punctuale, au venit chiar mai devreme de ora pe care am stabilit'o initial. 9 ore mai tarziu, apartamentul era impecabil. Parchetul mirosea bine, gresia&faianta straluceau, geamurile erau 'cristal clear', mobila stearsa bine atat pe exterior cat si in interior. Foarte atente la detalii, au lucrat cu mare atentie, nu au zgariat sau deteriorat ceva si au respectat fiecare indicatie. Doua doamne, in adevaratul sens al cuvantului, care merita fiecare banut pt munca pe care au depus-o ,mai ales in contextul in care apartamentul arata cum arata dupa ce au lucrat in el diverse echipe de instalatori, electricieni, montaj mobila, corpuri iluminat etc si ori de cat ori am trecut pe la apartament in timpul curateniei, erau transpirate de la toata munca depusa. Le recomand mai departe cu tot dragul !

Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit