Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Mures

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

CERE 3 OFERTE
TESOK

TESOK

Curăţenie la Domiciliu · Targu Mures, Mures
Suntem o societate dinamică, mereu în căutarea îmbunătăţirii serviciilor oferite clienţilor noştri. Angajaţii noştri sunt instruiţi pentru a pune în practică toate dorinţele Dvs. şi pentru a vă satisface toate cererile. Anumite operaţiuni de curăţenie nici nu sunt la îndemâna oricui, de exemplu spălatul exterior al geamurilor şi faţadelor, curăţirea profesională a mochetelor etc.
Curatenie Mures

Curatenie Mures

Curăţenie la Domiciliu · Targu Mures, Mures
Fiind mai degraba necesara, curatenia nu este o problema de gust, curatenia este o necesitate, indiferent de spatiul la care ne raportam, la locul de munca sau acasa. Puteti beneficia de serviciile noastre de curatenie profesionala atat in judetul Mures cat si in alte judete.
Markas

Markas

Curăţenie la Domiciliu · Targu Mures, Mures
Deşi nevoile pot fi deosebit de variate, rezultatele noastre rămân mereu excelente : de la săli de operaţii şi până la birouri administrative, Markas oferă medii de lucru curate şi sigure din punct de vedere igienic.
ACIS

ACIS

Curăţenie la Domiciliu · Targu Mures, Mures
Firma noastra activeaza in domeniul serviciilor, fiind specializata in servicii profesionale de curatenie, intretinere pentru cladiri de birouri, hale industriale, spatii comerciale si consultanta.
3D COM Serv

3D COM Serv

Curăţenie la Domiciliu · Targu Mures, Mures
Obiectivul nostru principal este reprezentat de satisfacerea nevoilor clientilor nostri cu maxima eficienta, promptitudine, profesionalism si responsabilitate. 
Nemrom

Nemrom

Curăţenie la Domiciliu · Targu Mures, Mures
Curatenie generala si de intretinere spatii comerciale, birouri, locuinte, hale industriale. 
tHELP

tHELP

Curăţenie la Domiciliu · Targu Mures, Mures
Telul nostru este sa va oferim mai mult timp ca sa va bucurati de viata! 
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Andreea Bârsu
Curăţenie la Domiciliu   04/12/2019

Foarte mulțumita de serviciile oferite. Punctuali și profesioniști. Pentru o casa destul de mare, au făcut fata cu brio într-un timp scurt iar casa arata impecabil. Va mulțumesc și ne revedem curand!

         
Laura Grosu
Curăţenie la Domiciliu   16/11/2019

Servicii impecabile. O echipa de profesionisti cu care as lucra si pe viitor. Ma bucur ca am aflat de existenta acestei platforme si ca am beneficiat de serviciile echipei Broclean.

         
Cristian Miertoiu
Curăţenie la Domiciliu   11/11/2019

Echipa profesionista, punctuala, lucreaza rapid si bine, atenti la detalii. Cu siguranta vom mai colabora pe viitor. Multumim.

         
ANCA LACATUSU
Curăţenie la Domiciliu   29/10/2019

Am primit un serviciu excelent. Voi avea o relație pe termen lung cu aceasta firma. Mulțumesc Home Run.

         
Doina Popescu
Curăţenie la Domiciliu   18/10/2019

Servicii excelente, profesionalism, promptitudine, am fost foarte multumita! Recomand cu mare incredere, nu veti fi dezamagiti! Felicitari echipei 😘

         
Camelia Moraru
Curăţenie la Domiciliu   08/10/2019

Super echipa, rapiditate , eficenta, organizare si detin materiale profesionale. D.na Cristina are un personal calificat,experienta si sugestii bine punctate. Fiul meu cand a ajuns acasa a crezut ca a gresit apartamentul... Recomand aceasta echipa , multumesc ca exista o astfel de echipa de exceptie

         
Raluca Marin
Curăţenie la Domiciliu   05/10/2019

Foarte mulțumita. Oameni Drăguți, muncitori, implicați. Cu siguranță le voi mai solicita serviciile.

         
Alina Pogaceanu
Curăţenie la Domiciliu   30/09/2019

O echipa de profesionisti care au prestat servicii de cea mai buna calitate, la un pret corect. Intreaga colaboarare, de la primul telefon, telefonul de confirmare, punctualitatea echipei in ziiua stabilita, totul e decurs foarte bine. Recomand cu caldura.

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit