Top 10 Firme de Transport Mobila În Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

26 Firme de Transport Mobila sunt gata în Prahova.

CERE 4 OFERTE
SC DUM KLA SPEED SRL

SC DUM KLA SPEED SRL

Transport Mobilă · Ploiesti, Prahova
Dacă vrei să te muți repede, usor si fara griji DUM KLA SPEED este solutia. Apelează cu incredere la serviciile noastre.
S.C Priory Courier Services S.R.L

S.C Priory Courier Services S.R.L

Transport Mobilă · Ploiesti, Prahova
Priory Courier services se ocupa cu transportul tuturor tipurilor de marfuei avand o flota activa de 5 dube de dimensiuni mari si medii.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Andreea V.
Transport Mobilă   16/07/2021

Sorin este foarte profesional și serios. Totul a decurs așa cum am stabilit, a fost punctual la locatie, a condus prudent si M-a ajutat enorm la descărcat. Recomand cu încredere, un serviciu peste așteptări!

         
Mariano C.
Transport Mobilă   11/06/2021

O echipa de profesioniști, eficienți si cu atitudine pozitiva. Autoutilitara buna si spațioasă, a fost o alegere foarte potrivita. Recomand cu incredere 100 la 100. Am făcut traseu Jimbolia - Bucuresti. Va mulțumim!

         
Avin A.
Transport Mobilă   31/05/2021

Profesionisti. Au ajuns la timp, au avut grija de toate obiectele. Transportul s-a realizat fara incidente neplacute, vom mai apela la aceasta echipa. Recomand.

         
Alina M.
Transport Mobilă   07/05/2021

Am lucrat in Aprilie cu echipa si pot sa spun ca am beneficiat de o oferta foarte buna, echipa este foarte prompta si serioasa si nu am avut nici un fel de neplaceri. Ii recomand pentru orice serviciu de transport, mai ales ca am inteles ca ei activeaza si in alte orase decat Bucuresti :)

         
Cristina S.
Transport Mobilă   26/04/2021

Am fost incantata de promptitudine, punctualitate, eficienta si maniera excelenta in care au fost manipulate piesele de mobilier si bagajele! Recomand cu drag!

         
Elena P.
Transport Mobilă   03/04/2021

Cea mai înțeleaptă decizie în selectarea unei persoane pentru transport, montaj și nu numai. Risc ridicat de bunădispoziție, intuiție, umor și totodată liniște dată de siguranța execuției - de care ai nevoie atunci când hotărăști să faci schimbări în viața ta. 5 stele sunt prea puține! Îți mulțumesc!

         
Ioana N.
Transport Mobilă   15/03/2021

Un prestatie de nota 10. Seriozitate, punctualitate, grija fata de bunurile transportate si mult bun simt! Sincer, am fost uimita!

         
Madalina P.
Transport Mobilă   24/02/2021

Totul a decurs fara probleme. M-au intrebat la fiecare obiect unde sa il puna exact. cu siguranta voi mai apela la serviciile lor daca voi mai avea nevoie.

Servicii Similare
Transport Mobilă după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit