Top 10 Firme de Transport Mobila În Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

18 Firme de Transport Mobila sunt gata în Prahova.

CERE 4 OFERTE
Transport-mobila-moloz-ploiesti.ro

Transport-mobila-moloz-ploiesti.ro

Transport Mobilă · Ploiesti, Prahova
Firma Autorizată Oferim -Servicii De Transport -Mutări Mobila -Evacuare Mobila Veche -Debarasari Mobilier -Deținem personal pentru încărcat si Descărcat la orice etaj Casa -Detalii la tel o72785o74o DEȚINEM AUTO MARE DE VOLUM
S.C Priory Courier Services S.R.L

S.C Priory Courier Services S.R.L

Transport Mobilă · Ploiesti, Prahova
Priory Courier services se ocupa cu transportul tuturor tipurilor de marfuei avand o flota activa de 5 dube de dimensiuni mari si medii.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Irina P.
Transport Mobilă   05/01/2021

Foarte multumita. Suoer atenti, rapizi si eficienti. Oameni faini si costuri rezonabile. Voi apela si pe viitor la serviciile lor. Recomand cu incredere.

         
Laura B.
Transport Mobilă   02/11/2020

Flexibilitate (se adapteaza la necesitatile clientului). Plin de solicitudine. Operativitate. Foarte bun management al spatiului masinii, al timpului. Serviciul este de 5 stele.

         
Diana B.
Transport Mobilă   26/10/2020

Recomand cu incredere. Comunicare excelenta, transportul s-a efectuat in siguranta si ne-a ajutat cu manevrarea coletelor.

         
Roxana C.
Transport Mobilă   05/10/2020

Îl recomand pe Dnul Marian cu cea mai mare căldură. Am adus cu el lucruri personale ajunse cu vaporul in port Constanta. Excelent la comunicare, profesional si prompt, amabil. Eu fiind singura am contat pe ajutorul lui la încărcare/descărcare; m-a ajutat foarte mult.Mulțumesc inca odata!

         
İlie C.
Transport Mobilă   15/09/2020

Seriozitate si foarte multa atentie,,,lucrurile mele au ajuns cu mare grija la destinatie..Multumesc domnului Marian,...am fost contactata imediat si ajutata sa mi duc mobila in noua casa,,,mai am de dus si tot cu domnul Marian voi transporta...pretul este foarte,foarte corect si mult ajutor la incarcat si descarcat...multumesc inca o data.

         
Elena H.
Transport Mobilă   11/09/2020

Foarte mulțumiți! Deosebit de serios, punctual, client oriented, atent la manipularea mobilei și atent la nevoile noastre. A lucrat și peste programul inițial stabilit la cererea noastră. Recomand!

         
Lavinia M.
Transport Mobilă   31/08/2020

Livrarea pianinei s-a facutin timp record! Atat eficienti cat si atenti cu manipularea. Recomand din suflet!

         
Bianca D.
Transport Mobilă   25/08/2020

Am fost foarte multuminta de serviciile oferite. O persoana inteligenta, organizata, serioasa. Punctual, atent la detalii si eficient. Disponibilitate in a intelege nevoile clientului si de a se implica.

Transport Mobilă după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit