Bianca Patrascu

Psiholog · înregistrat cu 11 lună(i) în urmă
Bucuresti Sector 4
Cere Oferte >

comentarii client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

verificările de securitate

Număr de telefon corect

fondat în/ data începerii

2009
Psihoterapeut Autonom cu Drept de Libera Practica
Cod personal: 1065 COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania)
Specialitate: Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala

Domenii de competenta:
• Psihoterapie Cognitiv Comportamentala
• Hipnoza Eriksoniana
• Psihologia Nutritiei
• Psiho-Sexologie si Terapia de Cuplu
• Life Coaching

Ca si terapeut iubesc sa ajut oamenii in a transforma raspunsul la intrebari, in solutii concrete si reale. Nu exista o singura metoda care poate trata fiecare client in toate situatiile. Fiecare persoana trebuie privita ca un intreg, iar eu ajustez tehnicile terapeutice conform nevoilor individuale si circumstantelor personale.

Privesc terapia ca o metoda de colaborare intre mine si clientii mei.

Prin intelegerea unor perspective si accesarea unor multiplele aspecte ale vietii emotionale si mentale (ganduri, sentimente, comportamente si relatii) doresc sa imi ajut clientii sa distruga barierele interne și externe care ii impiedica sa dezvolte adevaratul potential si sa traiasca o viata plina si satisfacatoare.
Cred ca scopul psihoterapiei este in a face fiecare client sa isi creasca constiinta, sa inteleaga responsabilitatea si acceptarea, sa se decopere.
Am mai mult de 10 ani de experienta in lucrul cu clienti din intreaga lume in limba engleza si romana, in programele mele de psihoterapie, psiho-nutritie si dezvoltare personala, ajutand barbati si femei sa rezolve provocarile cu care se confrunta, in timp ce isi imbunatatesc viata personala si profesionala.
Practica mea isi propune sa ajute oamenii sa faca schimbari pozitive prin facilitarea cunoasterii personale si explorarea emotiilor si a gandurilor din prezent, aici si acum.
Imi adaptez empatic abordarea fata de particularitatile si nevoile clientilor mei. Domeniile mele de expertiza includ dificultati in relatii, provocari de viata, schimbari majore, depresie, comunicare, anxietate, stima de sine, dezvoltare personala si profesionala, imagine de sine, psihologia
Cere o ofertă >
Cere 4 oferte pentru Psiholog.