Obține 4 Oferte de preț pentru Sofer.

168 Sofer sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Sofer

Florin Vacaru

Florin Vacaru

Sunt o persoana muncitoare, punctual, serios, cu bun simt gata pregatit pentru a sari in ajutor si a rezolva problemele fiecaruia dintre noi de orice natura fie un transport de marfa, mobila, relocari apartamente/case/birouri etc. Seriozitatea, calitatea oferita prestarilor de servici ne recomanda.
Marian Alexandru Iordache

Marian Alexandru Iordache

Atenție distributivă A avea atenție distributivă înseamnă a fi atent simultan în mai mult de două direcții. Pentru unii oamenii această abilitate este una nativă, în schimb se pot face și anumite exerciții pentru a stimula si antrena atenția distributivă. Abilitatea de a gândi în perspectivă Orice sofer profesionist trebuie să dețină abilitatea de a gândi în perspectivă. Spre exemplu șoferii de TIR trebuie să-ți calculeze fiecare mișcare în avans, exact la șah, deoarece lungimea, lățimea și
Catalin Ciasnog

Catalin Ciasnog

Experienta celor peste 5 milioane de km in trafic intern si international in calitate de sofer pe toate tipurile de autovehicule atat destinate transportului privat de persoane cat si public impreuna cu referintele persoanelor care au calatorit cu mine vor fi garantia alegerii dvs.
Ilie Vasile

Ilie Vasile

Experienta in conducerea autovehiculelor de orice tip ,atent la detalii,atentie distribuitiva,nefumator,detin permis de conducere categoria:B.C,E.
Ionel Mihai Gheorghe

Ionel Mihai Gheorghe

Caut de munca as dori un post ca si sofer am permis de 6 ani cunosc buc.am fost taximetrist si am mai muncit si ca sofer
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Sofer  Înregistrare Pro - Gratuit