Top 10 Zugrăveli Interioare În Bolintin-Vale, Giurgiu

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

20 Zugravi sunt gata în Bolintin-Vale.

CERE 4 OFERTE
Ionut C.

Ionut C.

Zugrăveli Interioare · Bolintin-Vale, Giurgiu
Zugraveli interioare, placare gips-carton, parchet laminat, tot ce tine de un interior bine definit .
Vasile  D.

Vasile D.

Zugrăveli Interioare · Floresti-Stoenesti, Giurgiu
Seriozitate și profesionalism,experiența 25 de ani în domeniu, 10 ani în străinătate inclusiv Germania
Viorel S.

Viorel S.

Zugrăveli Interioare · Joita, Giurgiu
Lucram de calitate suntem o echipa de tineri care stim si cunoastem ce trebuie facut pentru a va place si fi multumit atat dumneavoastra cat si noi . Va oferim calitate garantata . Va multumim
Florin  P.

Florin P.

Zugrăveli Interioare · Ciorogarla, Ilfov
Îmi place meseria pe care o practic, ma pricep în ceea ce fac iar, lucrez rapid și îmi place sa mulțumesc "clienții" mei
Liber Profesionist

Liber Profesionist

Zugrăveli Interioare · Sector 6, Bucuresti
Buna ziua, noi facem doar gleturi si vinarom,de peste 15 ani,avem tot ce ne trebui pt orce client, pt faiant,gresie,parchet,etc, va putem recomanda baieti profesionisti si de incredere.
Marius P.

Marius P.

Zugrăveli Interioare · Sector 6, Bucuresti
Avem o experiență de cel puțin 10 ani in utări lucrări la cheie.suntem o echipa serioasa și de calitate.
Marian M.

Marian M.

Zugrăveli Interioare · Sector 6, Bucuresti
Buna ziua. Executam lucrari de renovare interioara cat si exterioara la cele mai accesibile preturi de pe piata.
Agni Bi Trading

Agni Bi Trading

Zugrăveli Interioare · Sector 6, Bucuresti
Suntem o companie cu experienta in domeniul constructiilor civile si industriale si amenajari interioare-exterioare. De asemenea, putem oferi consultanta in domeniu. Angajatii nostri sunt adevarati profesionisti in domeniul in care activeaza. Compania noastra se angajeaza sa finalizeze proiecte la cele mai inalte standarde. Suntem dedicati furnizarii celor mai inalte niveluri de servicii si avem un angajament ferm fata de clientii, angajatii si partenerii nostri de afaceri. Suntem pasionati
Marius B.

Marius B.

Zugrăveli Interioare · Domnesti, Ilfov
Sunt bine pregatit pentru orice fel de constructie si finisaj. Imi place sa fac funisade de calitate pentru a fi recomandat.
Kunst Dp Invest

Kunst Dp Invest

Zugrăveli Interioare · Sector 1, Bucuresti
M25 ani în domeniu, am lucrat în Spania, Belgia, Olanda, Luxemburg și Germania. Avem scule profesionale de șlefuit, aspirator etc.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
George Platon
Zugrav   30/06/2020

M-am inteles bine cu el. Este corect in cumpararea materialelor, a lucrat curat si de calitate. O supriza foarte placuta!

         
Popa Florentina
Zugrav   22/06/2020

A lucrat foarte bine, este foarte serios, a venit zi de zi si a terminat exact cand a spus. Sunt foarte multumita.

         
Laurentiu Ghenciu
Zugrav   05/06/2020

Am avut o lucrare de zugravit, igienizat (curat gresia), facut o scafa, debarasat mobila veche si gunoi. Am primit o oferta corecta, rapida, cu totul inclus, deci nu a fost nevoie sa imi bat capul cu nimic. S-a lucrat corect si curat, discret (fara plangeri de la vecini). A fost a o placere colaborarea cu domnul Franiuc, care este amabil, serios si de cuvant.

         
Vali Ionescu
Zugrav   28/05/2020

Am apelat la serviciile domnului Costel pentru zugravirea unui apartament si sunt foarte multumita. Serios, punctual, eficient, rapid, cu bun simt, intr-un cuvant un adevarat profesionist. Se ocupa de tot: achizitie de materiale, lucrul propriu zis, curatenie in urma. Recomand cu mare incredere!

         
Carmen Burchi
Zugrav   22/05/2020

Am solicitat o oferta pentru zugravirea unui apartament. Lucrarea presupunea si cateva reparatii. Ne-am bucurat sa primim foarte prompt oferta firmei Kunst Invest , dupa ce reprezentantii acesteia au venit sa evalueze ce ar trebui facut si sa inteleaga care sunt asteptarile noastre. Proiectul s-a desfasurat in conditii foarte bune, a fost finalizat intr-un timp mai scurt decat estimarea initiala si cu toate acestea nu s-a facut nici un fel de rabat de la calitate, toate lucrarile au fost executate cu mult profesionalism. In final suntem foarte multumiti de rezultat si avem toate argumentele sa recomandam firma Kunst Invest si altor potentiali clienti.

         
Catalin Mer
Zugrav   16/05/2020

Sunt multumit, Valentin Dinu este o persoana de incredere, munceste rapid si bine. I-am lasat cheile si dansul a cumparat materialele si a facut lucrarea, nu am avut neplaceri.

         
Andras Kis-Kallo
Zugrav   15/05/2020

O echipa de incredere condusa de Alex, care ofera profesionalism, punctualitate, promtitudine la un pret accesibil. Recomand cu drag

         
MARINESCU DOINA
Zugrav   07/04/2020

O experienta foarte placuta pentru ca am avut sansa sa lucrez cu o echipă de profesionisti si foarte seriosi . Au finalizat terminat lucrarea

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit