Top 10 Firme de Dezinfectie În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Dezinfectie.

CERE 4 OFERTE
RelsoDDD

RelsoDDD

Dezinfectie · Brasov, Dolj
Firma noastra va ofera servicii eficiente, sigure si de incredere. Firma noastra este specializata in prestari servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie reusind sa imbine perfect cerintele si nevoile dumneavoastra cu calitatea si eficienta serviciilor oferite de personalul firmei noastre. Scopul nostru este obtinerea unor rezultate eficiente si durabile, astfel incat sa asiguram clientilor nostri confortul dorit.
Naptera Solution

Naptera Solution

Dezinfectie · Brasov, Dolj
Ajutam in fiecare luna zeci de gospodarii si intreprinderi din Romania, pentru a scapa de soareci, sobolani, purici, viespi si alti daunatori periculosi care ne pot afecta sanatatea si mediul canic sau cel in care ne desfasuram activitatea. Va oferim solutii pentru combaterea acestor daunatori, inspectii de analiza, sfaturi pentru tratamente si preventie impotriva unei largi varietati de infestari.
Dezyklinn Instect

Dezyklinn Instect

Dezinfectie · Brasov, Dolj
Lucrarile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie se efectueaza in spatii inchise si in spatii deschise, urmarindu-se combaterea pana la disparitia pe suprafetele tratate si a celor din jur prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie a roditoarelor precum si a tuturor speciilor de insecte tortoare si vanatoare, purtatoare de microbii si un bolilor infecto-contagioase (transmisibile) atât la om cat și la animale.
S.C. Mercrim D&D SRL

S.C. Mercrim D&D SRL

Dezinfectie · Brasov, Dolj
Totii operatorii DDD ce activeaza in cadrul firmei noastre detin certificate de atestare pentru operatiuni DDD eliberate de Agentia de Sanatate Publica Brasov iar angajatii si colaboratorii firmei noastre detin competenta profesionala si au studiile specifice pentru care au fost selectati (jurist, medic veterinar, contabil, inspector protectia muncii).
Green Eco

Green Eco

Dezinfectie · Brasov, Dolj
Garantam calitatea lucrarilor – atat profilactice cat si curative executate potrivit termenelor prevazute în documentatia tehnologica a pesticidelor si raticidelor folosite. Detinem certificatele ISO 9001,ISO 14001, OHSAS 18001 precum si personal care raspunde cerintelor celei mai selecte si pretentioase clientele.
HELIX L.S. SRL

HELIX L.S. SRL

Dezinfectie · Brasov, Dolj
Firma infiintata in anul 2017 si este specializata in prestarea serviciilor de Deratizare, Dezinfectie si Dezinsectie. Activitatea noastra se desfasoara in Judetul Brasov si zonele limitrofe.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Dezinfectie după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Dezinfectie  Înregistrare Pro - Gratuit