Obține 4 Oferte de preț pentru Dezinfectie.

168 Firme de Dezinfectie sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Firme de Dezinfectie

3Deratizare

3Deratizare

Avem o experiență bogată de peste 15 ani și clienți fideli cu care colaborăm încă de la începutul activitatii. Folosim cele mai bune soluții din domeniu chiar dacă uneori sunt puțin mai scumpe. Oferim un preț corect clientului și ne ocupăm până ce problema este rezolvată complet.
Daniela Leolea

Daniela Leolea

Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile. Ai nevoie de un asemenea serviciu? Echipa DeraForceClean iti sare in ajutor, folosind cele mai puternice substante antibacteriale si tehnologii de ultima generatie, te putem ajuta sa scapi in totalitate de daunatori. Oferim servicii pe toata raza orasului Bucure
TOP- CLEANING-DDD

TOP- CLEANING-DDD

TOP-CLEANING ofera servicii profesionale de Dezinsectie,Deratizare si Dezinfectie in toate sectoarele din Bucuresti precum si in toata tara.Oferta de pret este conforma uniu plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.Oferim constatare gratuita.
Kleenol Services

Kleenol Services

Efectuam servicii curatenie si dezinfectie pt firme, asociatii locatari si locuinte, pentru criza Corona virus.
Prevent Team

Prevent Team

Cele mai bune servicii de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție. Dezinfecție COVID-19 cu Nocospray, un dispozitiv de dezinfectare a suprafeței aeriene pentru tratarea încăperilor de la 10 la 1000m3. Spectrul complet dovedit de activitate (bactericid, fungicid, sporicid și virucid) este, de asemenea, eficient pe nCOV – Coronavirus. Personalul calificat și experimentat precum și produsele și echipamentele de ultima generație folosite pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție ne ajuta s
Kundalini Bucharest SRL

Kundalini Bucharest SRL

Dezinfectare si sterilizare cu Ozon (Ozonificare) importiva virusului Covid- SARS CoV + Biocid AOx- Clasa TP (Autorizatie A/.) *Acum cu program NON STOP* . Ozonul este un oxidant % biologic si este cel mai puternic si mai eficient dezinfectant de pe piata. Folosit in foarte multe industrii, de la cea medicala la cea alimentara si inclusiv la terapii si tratamente. Procesul de dezinfectare se face prin generarea de gaz (ozon), folosind echipamente de ultima generatie si este unul extrem d
Deratizescu Srl

Deratizescu Srl

Firma autorizata D.D.D. ( dezinfectie, dezinsectie, deratizare ) oferim servicii profesionale de calitate cu personal certificat in domeniul la preturi oneste . Produsele folosite sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii . Oferim garantia lucrarilor efectuate.
Compania DDD

Compania DDD

Compania DDD® - SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL este o societate cu capital privat 100% romanesc infiintata in 2011. Este prima firma din Romania ce detine singura certificare la nivel European conform CEPA Certified CEN EN 16.636. Prestam servicii DDD la nivel national! Pe langa serviciile standard de dezinsectie, dezinfectie si deratizare ce sunt prestate conform standardului European, Compania DDD presteaza si servicii Bio de combatere a daunatorilor ce se adreseaza atat persoanelor fizic
SC UMAR SRL

SC UMAR SRL

Oferim servicii de DDD (interior exterior) persoanelor fizice si juridice cu preturi corecte calculate in urma descrierii contextului in care se va savarsi lucrarea . Societatea noastra se obliga ca va folosi doar substante avizate de Ministerul Sanatatii si va folosi dozele recomandate de producatorii substantelor in vederea efectuarii serviciilor de dezinsectie in vederea prevenirii coronavirusului SARS-CoV-2.
SC HIGIENA DEPTOX SRL

SC HIGIENA DEPTOX SRL

Higiena este una dintre companiile romanesti cu traditie in domeniul dezinsectiei, dezinfectiei, deratizarii si deparazitarii. Si-a inceput activitatea in 1998 fiind o companie cu capital integral romanesc.
SC OFICIAL BLUE DDD SRL

SC OFICIAL BLUE DDD SRL

Servicii de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare. Personal profesionist , promptitudine , seriozitate.
Dezinsectie Constanta DON Actual

Dezinsectie Constanta DON Actual

Suntem prezenti in toata Dobrogea. Cere oferta pentru locatia ta. Lucram doar cu produse avizate de Ministerul Sanatatii.
DDD Company

DDD Company

Activitatea este organizata in conformitate cu reglementarile legale in vigoare. Coordonarea acestei activitati este asigurata de personal atestat cu experienta in domeniu, conform certificatelor de calificare profesionala eliberate de organele competente. Echipamentele si produsele folosite respecta in totalitate normele impuse de Uniunea Europeana si de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Substante sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt insotite de certificate de calitate si nu dauneaza i
Pbp Company

Pbp Company

Echipa PBP Company vă pun la dispoziție servicii profesionale de dezinfecție în Iași, asigurându-vă un trai sănătos și sigur.
Broclean

Broclean

SERVICII PROFESIONALE DE DEZINFECTIE⚠️ ❗️BROCLEAN ASIGURA SERVICII PROFESIONALE DE DEZINFECTIE CONTRA CORONAVIRUS NUMAI CU DEZINFECTANTI APROBATI DE MINISTERUL SANATATII❗️ • Scari de bloc • Spatii comerciale • Cladiri de birouri • Apartamente • Case/vile • Hale industriale • Spatii cu profil alimentar • Mijloace de transport in comun 0728228953 www.broclean.ro
Comprest Dinamic Serv

Comprest Dinamic Serv

Deratizare – Cod CPV - cf. Regulamentului (CE) nr./ Atat in interiorul obiectivelor, cat si in exteriorul acestora suprafetele luate in calcul sunt: suprafata tuturor constructiilor necesare de tratat (conform expertizei teritoriului; spatiile dintre constructii si o fasie de teren infestata in jurul constructiilor pe o latime de - m zona infestata in afara gardului ce delimiteaza incinta respectiv o banda de teren cu latimea de -m, care trebuie supusa deratizarii. Dezinsectie – Cod CPV - cf.
GyoCleaning

GyoCleaning

Dacă ai probleme de DDD și ai nevoie de o firmă de deratizare, dezinfecție sua dezinsecție în București, cheamă un expert în pest control și curățenie de la GyoCleaning acum. Aceste noi servicii oferite de compania noastră sunt executate la cele mai înalte standarde, și oferă garanția lucrului minuțios și cu efecte pe termen lung. Oferim metode sigure pentru sănătatea ta, a familiei și celor dragi, a vecinilor și trecătorilor involuntari, folosind tehnici și substanțe ecologice.
RelsoDDD

RelsoDDD

Firma noastra va ofera servicii eficiente, sigure si de incredere. Firma noastra este specializata in prestari servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie reusind sa imbine perfect cerintele si nevoile dumneavoastra cu calitatea si eficienta serviciilor oferite de personalul firmei noastre. Scopul nostru este obtinerea unor rezultate eficiente si durabile, astfel incat sa asiguram clientilor nostri confortul dorit.
Deratizarect

Deratizarect

Combatem şi prevenim eficient raspândirea insectelor, rozatoarelor şi germenilor patogeni, surse permanente de boli şi pagube materiale, folosind metode de lucru actuale şi substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative înalte. Materialele si solutiile noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii si conforme cu normele europene, iar personalul este instruit si calificat.
Naptera Solution

Naptera Solution

Ajutam in fiecare luna zeci de gospodarii si intreprinderi din Romania, pentru a scapa de soareci, sobolani, purici, viespi si alti daunatori periculosi care ne pot afecta sanatatea si mediul canic sau cel in care ne desfasuram activitatea. Va oferim solutii pentru combaterea acestor daunatori, inspectii de analiza, sfaturi pentru tratamente si preventie impotriva unei largi varietati de infestari.
Dezyklinn Instect

Dezyklinn Instect

Lucrarile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie se efectueaza in spatii inchise si in spatii deschise, urmarindu-se combaterea pana la disparitia pe suprafetele tratate si a celor din jur prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie a roditoarelor precum si a tuturor speciilor de insecte tortoare si vanatoare, purtatoare de microbii si un bolilor infecto-contagioase (transmisibile) atât la om cat și la animale.
Branto-Dez.ro

Branto-Dez.ro

O companie tânără, în plină dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi clienților noștri servicii de cea mai bună calitate la prețuri rezonabile. Punem accent pe nevoile clienților, pe care le gestionăm cu grijă și responsabilitate. Astfel, acordăm importanță fiecărei lucrări, dispunem de personal calificat, de logistică necesară desfășurării activității și de substanțe avizate de Ministerul Sănătății.
MarionDez

MarionDez

Noi verificam constant daca produsele si servicile oferite sunt la standardele europene si aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Urmarim satisfacerea partenerilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si servicilor cerute de clienti.
S.C. Mercrim D&D SRL

S.C. Mercrim D&D SRL

Totii operatorii DDD ce activeaza in cadrul firmei noastre detin certificate de atestare pentru operatiuni DDD eliberate de Agentia de Sanatate Publica Brasov iar angajatii si colaboratorii firmei noastre detin competenta profesionala si au studiile specifice pentru care au fost selectati (jurist, medic veterinar, contabil, inspector protectia muncii).
EuroGold Oradea

EuroGold Oradea

Oferim servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, adaptate spatiilor interioare si exterioare, ce vizeaza asociatii de locatari, persoane fizice, agenti economici, vile si institutii publice. Dispunem de tehnologii si materiale eficiente pentru combaterea si prevenirea raspandirii insectelor, rozatoarelor și a germenilor patogeni.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Dezinfectie  Înregistrare Pro - Gratuit