Obține 4 Oferte de preț pentru Dezinfectie.

172 Firme de Dezinfectie sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Firme de Dezinfectie

3Deratizare

3Deratizare

Avem o experiență bogată de peste 15 ani și clienți fideli cu care colaborăm încă de la începutul activitatii. Folosim cele mai bune soluții din domeniu chiar dacă uneori sunt puțin mai scumpe. Oferim un preț corect clientului și ne ocupăm până ce problema este rezolvată complet.
Paul  Nedelcu

Paul Nedelcu

Dezinfectie profesionista cu aspiratorul de aburi Karcher SGV 8/5. Datorita performantelor aspiratorului se asigura 99% eliminarea tuturor bacteriilor inclusiv Covid.
Daniela Leolea

Daniela Leolea

Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile. Ai nevoie de un asemenea serviciu? Echipa DeraForceClean iti sare in ajutor, folosind cele mai puternice substante antibacteriale si tehnologii de ultima generatie, te putem ajuta sa scapi in totalitate de daunatori. Oferim servicii pe toata raza orasului Bucure
Kleenol Services

Kleenol Services

Efectuam servicii curatenie si dezinfectie pt firme, asociatii locatari si locuinte, pentru criza Corona virus.
TOP- CLEANING-DDD

TOP- CLEANING-DDD

TOP-CLEANING ofera servicii profesionale de Dezinsectie,Deratizare si Dezinfectie in toate sectoarele din Bucuresti precum si in toata tara.Oferta de pret este conforma uniu plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.Oferim constatare gratuita.
Prevent Team

Prevent Team

Cele mai bune servicii de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție. Dezinfecție COVID-19 cu Nocospray, un dispozitiv de dezinfectare a suprafeței aeriene pentru tratarea încăperilor de la 10 la 1000m3. Spectrul complet dovedit de activitate (bactericid, fungicid, sporicid și virucid) este, de asemenea, eficient pe nCOV – Coronavirus. Personalul calificat și experimentat precum și produsele și echipamentele de ultima generație folosite pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție ne ajuta s
IGIENA SERVCOM SRL

IGIENA SERVCOM SRL

Calitate profesionalism si siguranta din 1996 si pana acum, am ramas pe piata datorita acestor considerente . Oferim servicii de Deratizare, Dezinsectie , Dezinfectie atat peroanelor fizice cat si juridice ."
Deratizescu Srl

Deratizescu Srl

Firma autorizata D.D.D. ( dezinfectie, dezinsectie, deratizare ) oferim servicii profesionale de calitate cu personal certificat in domeniul la preturi oneste . Produsele folosite sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii . Oferim garantia lucrarilor efectuate.
Broclean

Broclean

SERVICII PROFESIONALE DE DEZINFECTIE⚠️ ❗️BROCLEAN ASIGURA SERVICII PROFESIONALE DE DEZINFECTIE CONTRA CORONAVIRUS NUMAI CU DEZINFECTANTI APROBATI DE MINISTERUL SANATATII❗️ • Scari de bloc • Spatii comerciale • Cladiri de birouri • Apartamente • Case/vile • Hale industriale • Spatii cu profil alimentar • Mijloace de transport in comun 0728228953 www.broclean.ro
SC UMAR SRL

SC UMAR SRL

Oferim servicii de DDD (interior exterior) persoanelor fizice si juridice cu preturi corecte calculate in urma descrierii contextului in care se va savarsi lucrarea . Societatea noastra se obliga ca va folosi doar substante avizate de Ministerul Sanatatii si va folosi dozele recomandate de producatorii substantelor in vederea efectuarii serviciilor de dezinsectie in vederea prevenirii coronavirusului SARS-CoV-2.
Compania DDD

Compania DDD

Compania DDD® - SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL este o societate cu capital privat 100% romanesc infiintata in 2011. Este prima firma din Romania ce detine singura certificare la nivel European conform CEPA Certified CEN EN 16.636. Prestam servicii DDD la nivel national. Pe langa serviciile standard de dezinsectie, dezinfectie si deratizare ce sunt prestate conform standardului European, Compania DDD presteaza si servicii Bio de combatere a daunatorilor ce se adreseaza atat persoanelor fizic
3D Profesional

3D Profesional

Avem cea mai mare flota de nebulizatoare din Romania. Putem executa dezinfectia unor spatii mari intr-un timp foarte scurt. De asemenea dezinfectia halelor industriale, depozitelor, magazinelor mari, salilor de spectacole si de sport sunt posibile la parametrii medicali intr-un timp foarte scurt. Aceste nebulizatoare sunt automate, programabile si pot fi verificate de fiecare client daca se disperseza cantitatea de biocid prevazuta in protocolul de dezinfectie. Dezinfectam spatii de pana la 60.
Papa in drum srl

Papa in drum srl

Servicii profesionale de dezinfecție dezinsecție și deratizare , avize DSVA și DSP , substanțe avizate de Ministerul Sănătății
DDD Company

DDD Company

Activitatea este organizata in conformitate cu reglementarile legale in vigoare. Coordonarea acestei activitati este asigurata de personal atestat cu experienta in domeniu, conform certificatelor de calificare profesionala eliberate de organele competente. Echipamentele si produsele folosite respecta in totalitate normele impuse de Uniunea Europeana si de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Substante sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt insotite de certificate de calitate si nu dauneaza i
SC HIGIENA DEPTOX SRL

SC HIGIENA DEPTOX SRL

Higiena este una dintre companiile romanesti cu traditie in domeniul dezinsectiei, dezinfectiei, deratizarii si deparazitarii. Si-a inceput activitatea in 1998 fiind o companie cu capital integral romanesc.
Sc Deratifarm Srl

Sc Deratifarm Srl

Deratifarm este o companie activa in domeniul DDD din anul 2000. Vasta experienta acumulata in anii de activitate se poate exprima și prin numărul mare de clienți multumiți. Pentru a avea grija de nevoile clienților noștri avem in dotare echipamente profesionale și utilizam doar produse avizate de cea mai înaltă calitate.
Dezinsectie Constanta DON Actual

Dezinsectie Constanta DON Actual

Suntem prezenti in toata Dobrogea. Cere oferta pentru locatia ta. Lucram doar cu produse avizate de Ministerul Sanatatii.
SC OFICIAL BLUE DDD SRL

SC OFICIAL BLUE DDD SRL

Servicii de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare. Personal profesionist , promptitudine , seriozitate.
SC MERCRIM D&D

SC MERCRIM D&D

Totii operatorii DDD ce activeaza in cadrul firmei noastre detin certificate de atestare pentru operatiuni DDD eliberate de Agentia de Sanatate Publica Bucuresti. Toti angajatii si colaboratorii firmei noastre detin competenta profesionala si au studiile specifice pentru care au fost selectati (jurist, medic veterinar, contabil, inspector protectia muncii). Pentru a garanta servicii de calitate, atat in spatii deschise cu mari suprafete cat si in spatii inchise, societatea noastra utilizeaza
Comprest Dinamic Serv

Comprest Dinamic Serv

Deratizare – Cod CPV - cf. Regulamentului (CE) nr./ Atat in interiorul obiectivelor, cat si in exteriorul acestora suprafetele luate in calcul sunt: suprafata tuturor constructiilor necesare de tratat (conform expertizei teritoriului; spatiile dintre constructii si o fasie de teren infestata in jurul constructiilor pe o latime de - m zona infestata in afara gardului ce delimiteaza incinta respectiv o banda de teren cu latimea de -m, care trebuie supusa deratizarii. Dezinsectie – Cod CPV - cf.
Pbp Company

Pbp Company

Echipa PBP Company vă pun la dispoziție servicii profesionale de dezinfecție în Iași, asigurându-vă un trai sănătos și sigur.
Kundalini Bucharest SRL

Kundalini Bucharest SRL

Dezinfectare si sterilizare cu Ozon (Ozonificare) importiva virusului Covid- SARS CoV + Biocid AOx- Clasa TP (Autorizatie A/.) *Acum cu program NON STOP* . Ozonul este un oxidant % biologic si este cel mai puternic si mai eficient dezinfectant de pe piata. Folosit in foarte multe industrii, de la cea medicala la cea alimentara si inclusiv la terapii si tratamente. Procesul de dezinfectare se face prin generarea de gaz (ozon), folosind echipamente de ultima generatie si este unul extrem d
GyoCleaning

GyoCleaning

Dacă ai probleme de DDD și ai nevoie de o firmă de deratizare, dezinfecție sua dezinsecție în București, cheamă un expert în pest control și curățenie de la GyoCleaning acum. Aceste noi servicii oferite de compania noastră sunt executate la cele mai înalte standarde, și oferă garanția lucrului minuțios și cu efecte pe termen lung. Oferim metode sigure pentru sănătatea ta, a familiei și celor dragi, a vecinilor și trecătorilor involuntari, folosind tehnici și substanțe ecologice.
RelsoDDD

RelsoDDD

Firma noastra va ofera servicii eficiente, sigure si de incredere. Firma noastra este specializata in prestari servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie reusind sa imbine perfect cerintele si nevoile dumneavoastra cu calitatea si eficienta serviciilor oferite de personalul firmei noastre. Scopul nostru este obtinerea unor rezultate eficiente si durabile, astfel incat sa asiguram clientilor nostri confortul dorit.
Deratizarect

Deratizarect

Combatem şi prevenim eficient raspândirea insectelor, rozatoarelor şi germenilor patogeni, surse permanente de boli şi pagube materiale, folosind metode de lucru actuale şi substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative înalte. Materialele si solutiile noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii si conforme cu normele europene, iar personalul este instruit si calificat.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Dezinfectie  Înregistrare Pro - Gratuit