Top 25 Dezinsectie | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Dezinsectie.

205 profesionişti în Dezinsectie sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Dezinsectie

Evolution Concept Management Srl-d

Evolution Concept Management Srl-d

Evolution Concept Management asigură efectuarea serviciilor profesionale de dezinsecție, deratizare și dezinfecție conform standardelor impuse de normele legale în vigoare. La efectuarea serviciilor echipa noastră apelează la aparatură și substanțe specializate profesionale, care garantează eficiență sporită lucrărilor efectuate. Noi suntem soluția dumneavoastră în combaterea dăunătorilor fie că este vorba de rozătoare, insecte târâtoare, insecte zburătoare, bacterii sau a sporilor
GFC Proservices DezinsectieNonStop.ro

GFC Proservices DezinsectieNonStop.ro

Servicii profesionale de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Non Stop Bucuresti. Contracte DDD in maximum 24h. GFC Proservices
Larvet DDD

Larvet DDD

Oferim personal calificat alcatuit din oameni experientati in deratizare si dezinsectie, ce inteleg foarte bine cat de problematice sunt insectele si rozatoarele daca lucrarea nu se executa corespunzator. Personalul nostru a absolvit cursurile de DDD si sunt capabili sa analizeze situatia la fata locului. Toate substantele folosite de noi sunt certificate si probate in timp chiar de noi. Acestea nu miros, nu pateaza, au o remanenta de pana la 90 de zile. Efectele substantelor sunt imediate, la
Power Services

Power Services

O companie tanara, in plina dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile. Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei lucrari. Dispunem de personal calificat, de logistica necesara desfasurarii activitatii si de substante avizate de Ministerul Sanatatii.
Evolution Concept Management

Evolution Concept Management

Dacă apelezi la serviciile noastre de curățenie la domiciliu în București, Evolution Concept Management îți trimite acasă o echipă de experți în curățenie. Echipa noastră va începe prin a te asculta, va continua prin a stabili strategia de lucru de comun acord astfel încât calitatea serviciilor de curățenie la domiciliu să fie dublată de eficiență și desigur, se vor ocupa pas cu pas de curățenie.
Larvet

Larvet

Oferim personal calificat alcatuit din oameni cu experienta in deratizare si dezinsectie, ce inteleg foarte bine cat de problematice sunt insectele si rozatoarele daca lucrarea nu se executa corespunzator. Personalul nostru a absolvit cursurile de DDD si sunt capabili sa analizeze situatia la fata locului. Toate substantele folosite de noi sunt certificate si probate in timp chiar de noi. 
Vulpea ucigasa

Vulpea ucigasa

Compania noastra este angajata in satisfacerea celor mai exigente nevoie ale clientilor nostri prin servicii de calitate. Noi ne respectam promisiunile facute, de aceea oferim transparenta deplina in activitatea pe care o desfasuram  intr-un cadru strict reglementat, in concordanta cu cerintele de mediu, de sanatate si de securitate in munca.
Ligriv DDD

Ligriv DDD

Targetul societatii il reprezinta barurile, restaurantele, magazinele, cazinourile, in general unitatile de alimentatie publica care conform legii au obligatia sa execute lunar dezinsectia si trimestrial deratizarea. De aceea am conceput o oferta fixa pentru suprafetele specifice acestui tip de societati.
ActVet Control

ActVet Control

Clienții noștri ne încredințează rezolvarea unor probleme dificile într-o manieră sigură și confidențială de la primul nostru contact cu aceștia. Încrederea este primul atribut pe care clienții noștri îl recunosc când discutăm soluții mai degrabă decât probleme.
Paflora

Paflora

Ne-am fixat ca obiective prestarea unor servicii de cât mai buna calitate, in conditiile asigurarii si mentinerii conditiilor de mediu, sanatate si securitate ocupationala in toate locurile de munca, pentru toti angajatii si colaboratorii nostri.
3D Cleaning

3D Cleaning

Noi avem propriile standarde la lucrarile pe care le facem. Acestea sunt mult mai exigente decat cele solicitate de legislatia in vigoare iar executia lucrarilor noastre sunt facute la un nivel inalt de performanta. 
3D Bucuresti

3D Bucuresti

Servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la tine acasa. Specialistii nostri vor gasi solutia potrivita pentru ca tu si familia ta sa nu mai fiti deranjati de prezenta daunatorilor.
DDD Nord

DDD Nord

Daca sunteti in cautarea unor servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie sau daca doriti sa aflati mai multe informatii despre infestarea cu soareci, sobolani, atunci ati ajuns unde trebuie! 
Eco Pest Control

Eco Pest Control

Oferim calitate la preturi reduse prin personal calificat, utilaje specifice si substante de minima toxicitate. Program de lucru: NON-STOP
Best Solution

Best Solution

Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. 
Igiena Construct

Igiena Construct

Oferim servicii Deratizare pentru locuinta DVS. sau industriale complete pentru afacerea dumneavoastra.
PestControl Bucuresti

PestControl Bucuresti

Compania se adreseaza clientilor din sectorul rezidential si comercial industrial.
Terminatorii

Terminatorii

Promptitudinea, respectul, calitatea și profesionalismul ne caracterizează.
Compania DDD

Compania DDD

Responsabilitate. Grija. Loialitate. Leadership. Respect.
GFC Proservices

GFC Proservices

ORIUNDE , ORICAND ….DAR NU ORICUM !
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Dezinsectie  Înregistrare Pro - Gratuit