Top 10 Firme de Dezinsecție În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Dezinsecție.

26 Firme de Dezinsecție sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
Startover SRL

Startover SRL

Dezinsecție · Sector 2, București
Substantele folosite sunt ecologice, nu au miros specific si nu dauneaza oamenilor si mediului inconjurator. Dezinsectia facuta de StartOver SRL este o actiune de prevenire si combatere a insectelor care pot sa transmita diferite boli contagioase si care prin actiunea lor, pot sa provoace disconfort sau pagube economice. Deratizarea este folosita in general pentru a combate si pentru a preveni aparitia razatoarelor daunatoare, precum sobolanul cenusiu sau negru dar si soarecii.
3Deratizare

3Deratizare

Dezinsecție · Sector 3, București
Suntem Firmă autorizată de DSP, DSV și Primăria Capitalei. Folosim doar soluții avizate, de înaltă performanță care nu afectează omul, animalele sau mediul. Avem experiență de peste 15 ani și clienți mulțumiți cu care colaborăm încă de la începutul activității noastre, clienți care nu ar apela la altă firmă datorită încrederii oferite. Oferim garanție serviciilor prestate și nu lăsăm nicio problemă nerezolvată.
Daniela Leolea

Daniela Leolea

Dezinsecție · Sector 2, București
O firma de dezinsectie autorizata, cu experienta, asa cum este si DeraForceClean va folosi intotdeauna substante profesionale ce nu se gasesc pe piata in vederea comercializarii lor la "liber" . Echipa noastra de profesionisti ofera servicii complete de decontaminare in toate sectoarele Bucurestiului si in judetul Ilfov. Nu astepta pana este prea tarziu, contacteaza-ne si profita de o oferta personalizata. Garantam cel mai mic pret de pe piata si servicii de calitate superioara.
TOP- CLEANING-DDD

TOP- CLEANING-DDD

Dezinsecție · Sector 3, București
TOP-CLEANING ofera servicii profesionale de Dezinsectie,Deratizare si Dezinfectie in toate sectoarele din Bucuresti precum si in toata tara.Oferta de pret este conforma uniu plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.Oferim constatare gratuita.
Best Inovations Idea

Best Inovations Idea

Dezinsecție · Sector 1, București
Suntem o firma specializata in prestarea serviciilor de Dezinsectie,Dezinfectie si Deratizare. O companie tanara in plina dezvoltare ,scopul nostru este acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate.Ne adaptam oricaror solicitari si elaboram o strategie specifica fiecarui client,cu solutia perfecta pentru fiecare locatie ,indiferent daca este vorba despre imobil,spatiu de lucru,spatii comerciale ,spatii industriale sau zone verzi.
Prevent Team

Prevent Team

Dezinsecție · Sector 1, București
Cele mai bune servicii de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție. Dezinfecție COVID-19 cu Nocospray, un dispozitiv de dezinfectare a suprafeței aeriene pentru tratarea încăperilor de la 10 la 1000m3. Spectrul complet dovedit de activitate (bactericid, fungicid, sporicid și virucid) este, de asemenea, eficient pe nCOV – Coronavirus. Personalul calificat și experimentat precum și produsele și echipamentele de ultima generație folosite pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție ne ajuta s
Larvet Ddd

Larvet Ddd

Dezinsecție · Sector 4, București
Oferim personal calificat alcatuit din oameni experientati in deratizare si dezinsectie, ce inteleg foarte bine cat de problematice sunt insectele si rozatoarele daca lucrarea nu se executa corespunzator. Personalul nostru a absolvit cursurile de DDD si sunt capabili sa analizeze situatia la fata locului. Toate substantele folosite de noi sunt certificate si probate in timp chiar de noi. Acestea nu miros, nu pateaza, au o remanenta de pana la 90 de zile. Efectele substantelor sunt imediate, la
Sc Deraforce Dezi Srl

Sc Deraforce Dezi Srl

Dezinsecție · Sector 2, București
Dezinsectie si deratizare Bucuresti – Servicii complete dezinsectie, deratizare, eliminare daunatori, gandaci, furnici, paianjeni, plosnite, purici. Oferim servicii dezinsectie si deratizare pe teritoriul Municipiului Bucuresti, in baza autorizatiei Nr. 79/1740198/01.07.2019 emisa de Primaria Municipiului Bucucuresti, folosind solutii avizate de Ministerul Sanatatii. Telefon de contact pentru dezinsectie si deratizare Telefon: 0723.516.975 Site: www.curatenie-perfecta.ro Dezinsectie
SC DDD Nord SRL

SC DDD Nord SRL

Dezinsecție · Sector 2, București
Din anul 2010, executam lucrari DDD pentru colaboratori din toate domeniile. Oferim servicii pentru persoane fizice si juridice, pe tot teritoriul Romaniei. GARANTAM reusita interventiilor in functie de situatia corect evaluata si de tipul de daunator. Va invitam sa ne contactati pentru o evaluare GRATUITA. Programul nostru de lucru este NON-STOP
PestControl-Bucuresti

PestControl-Bucuresti

Dezinsecție · Sector 4, București
PestControl-Bucuresti - Firma DDD autorizata PMB ce ofera servicii de dezinsectie si deratizare in tot Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov. Suntem autorizati PMB, DSP - DSV, utilizam doar substante cu aviz din partea Ministerului Sanatatii, lucram doar cu personal calificat DDD si utilajele si echipamentele sunt de ultima generatie. Eperienta de peste 10 ani in piata DDD din Bucuresti - IF.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Eugen M.
Dezinsecție   25/06/2021

Profesioniști!!! Au efectuat lucrarea plătită și în plus au deratizat casa scării. Servicii de calitate și prețul bun!!

         
Stefan M.
Dezinsecție   10/02/2021

foarte bun, a rezolvat problema. A ajutat și că am apelat din timp la o dezinfecție nu după s-ar fi complicat situația.

         
Aneta P.
Dezinsecție   13/04/2020

Serviciul a fost prestat cu punctualitate, a fost afisat la intrarea in bloc, personal foarte politicos si deschis la cerintele clientului.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Dezinsecție  Înregistrare Pro - Gratuit