Top 10 Dezinsectie În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Dezinsectie.

13 Dezinsectie sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Eficient Eco DDD SRL

Eficient Eco DDD SRL

Dezinsectie · Sector 3, Bucuresti
Servicii Profesionale de Dezinsectie Deratizare Dezinfectie. Preturi accesibile. Cel mai bun raport calitate - pret.
SC DDD Nord SRL

SC DDD Nord SRL

Dezinsectie · Sector 2, Bucuresti
Din anul 2010, executam lucrari DDD pentru colaboratori din toate domeniile. Oferim servicii pentru persoane fizice si juridice, pe tot teritoriul Romaniei. GARANTAM reusita interventiilor in functie de situatia corect evaluata si de tipul de daunator. Va invitam sa ne contactati pentru o evaluare GRATUITA. Programul nostru de lucru este NON-STOP
Larvet DDD

Larvet DDD

Dezinsectie · Sector 4, Bucuresti
Oferim personal calificat alcatuit din oameni experientati in deratizare si dezinsectie, ce inteleg foarte bine cat de problematice sunt insectele si rozatoarele daca lucrarea nu se executa corespunzator. Personalul nostru a absolvit cursurile de DDD si sunt capabili sa analizeze situatia la fata locului. Toate substantele folosite de noi sunt certificate si probate in timp chiar de noi. Acestea nu miros, nu pateaza, au o remanenta de pana la 90 de zile. Efectele substantelor sunt imediate, la
Tehnodezinsect Clining

Tehnodezinsect Clining

Dezinsectie · Sector 4, Bucuresti
FIrma autorizata, efectuam lucrari in Bucuresti si localitatile limitrofe. Oferim garantia lucrarilor efectuate, in conditiile respectarii numarului lucrarilor si a timpilor de utie. Folosim numai solutii de cea mai buna calitate, in conformitate cu legislatia.
GFC Proservices DezinsectieNonStop.ro

GFC Proservices DezinsectieNonStop.ro

Dezinsectie · Sector 3, Bucuresti
Servicii profesionale de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Non Stop Bucuresti. Contracte DDD in maximum 24h. GFC Proservices
Power Services

Power Services

Dezinsectie · Sector 1, Bucuresti
O companie tanara, in plina dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile. Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei lucrari. Dispunem de personal calificat, de logistica necesara desfasurarii activitatii si de substante avizate de Ministerul Sanatatii.
Evolution Concept Management

Evolution Concept Management

Dezinsectie · Sector 4, Bucuresti
Dacă apelezi la serviciile noastre de curățenie la domiciliu în București, Evolution Concept Management îți trimite acasă o echipă de experți în curățenie. Echipa noastră va începe prin a te asculta, va continua prin a stabili strategia de lucru de comun acord astfel încât calitatea serviciilor de curățenie la domiciliu să fie dublată de eficiență și desigur, se vor ocupa pas cu pas de curățenie.
Larvet

Larvet

Dezinsectie · Sector 5, Bucuresti
Oferim personal calificat alcatuit din oameni cu experienta in deratizare si dezinsectie, ce inteleg foarte bine cat de problematice sunt insectele si rozatoarele daca lucrarea nu se executa corespunzator. Personalul nostru a absolvit cursurile de DDD si sunt capabili sa analizeze situatia la fata locului. Toate substantele folosite de noi sunt certificate si probate in timp chiar de noi. 
Vulpea ucigasa

Vulpea ucigasa

Dezinsectie · Sector 5, Bucuresti
Compania noastra este angajata in satisfacerea celor mai exigente nevoie ale clientilor nostri prin servicii de calitate. Noi ne respectam promisiunile facute, de aceea oferim transparenta deplina in activitatea pe care o desfasuram  intr-un cadru strict reglementat, in concordanta cu cerintele de mediu, de sanatate si de securitate in munca.
Ligriv DDD

Ligriv DDD

Dezinsectie · Sector 5, Bucuresti
Targetul societatii il reprezinta barurile, restaurantele, magazinele, cazinourile, in general unitatile de alimentatie publica care conform legii au obligatia sa execute lunar dezinsectia si trimestrial deratizarea. De aceea am conceput o oferta fixa pentru suprafetele specifice acestui tip de societati.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Dezinsectie după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Dezinsectie  Înregistrare Pro - Gratuit