Top 10 Instalatori Termice În Cluj

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Termice.

10 Instalatori Termice sunt gata în Cluj.

CERE 3 OFERTE
Bogdan Detesan

Bogdan Detesan

Instalații Termice · Cluj-Napoca, Cluj
Executam lucreari de instalatii de incalzire, sanitare si oferim solutii ingineresti. Lucrarile executate de noi sunt de calitate, se executa cu pasiune, dedicare si prifesionalism. ing. Bogdan Augustin
Attila Halmagyi

Attila Halmagyi

Instalații Termice · Cluj-Napoca, Cluj
Pentru ca nu sunt un simplu instalator, sunt inginer de instalatii, care lucrez in domeniu de mai bine de 20 de ani. Am mai lucrat nu numai in executie/reparatii, ci si proiectare, ofertare si vanzari.
Gabi Moldovan

Gabi Moldovan

Instalații Termice · Cluj-Napoca, Cluj
Sunt inginer in instalatii electrice atestat anre II A+B, termice, sanitare si climatizare. Execut lucrari in orice domeniu indicat mai sus. Ofer calitate si lucru bine facut.
OMY INSTAL

OMY INSTAL

Instalații Termice · Cluj-Napoca, Cluj
Prin noi beneficiați de personal calificat pentru fiecare tip de instalatii termice, sanitare, climatizare, ventilatie si electrice.
Mircea Pustan

Mircea Pustan

Instalații Termice · Cluj-Napoca, Cluj
Instalator autorizat cu experienta execut toata gama de instalatii termice,sanitare si gaz pt case,vile si apartamente.Ofer promptitudine,calitate,garantie lucrari de referinta.Pret neg.Urgente.
Iulian

Iulian

Instalații Termice · Cluj-Napoca, Cluj
Efectuam lucrări de instalații apa-canal, termice si gaz. Oferim garanție pentru serviciile prestate. Efectuam lucrări in tot județul Cluj. Nu ezitați sa ne contactați!
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mircea-iulian C.
Instalații Termice   06/04/2021

Profesionist desăvârșit, punctual, mi-a explicat cât mai detaliat ce am de făcut pentru a îmbunătăți sistemul de încălzire din casa. Rămâne cu siguranță în agenda mea pentru viitoare proiecte și ii mulțumesc pe aceasta cale pentru vizita la apartament și lucrarea efectuata.

         
Eniko F.
Instalații Termice   26/01/2021

Foarte multumita! Pe domnul Mihai l-am contactat pentru reparatie calorifer si montaj termostat pentru centrala. A fost foarte prompt, a venit in aceeasi zi in care am sunat si mai important a facut munca de calitate si foarte rapida. Recomand!

         
Dorina D.
Instalații Termice   08/04/2020

Rapid, eficient, de calitate. Am cautat azi, in jumatate de ora m-a contactat cineva, care nu doar ca a executat serviciul, dar mi-a achizionat si bunurile necesare. Nici nu ma asteptam. Felicitari si multumiri. Succes in continuare. Cand ajung in Constanta, aduc o tuica din Ardeal. Multumesc si la mai mare! Profesionisti de mare clasa! Dorina Dan

Servicii Similare
Instalații Termice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Termice  Înregistrare Pro - Gratuit