Curățenie la Domiciliu Jilava Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

CERE 3 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Elena M.
Curățenie la Domiciliu   08/04/2022

O echipa prompta care lasă in urma sa o curățenie impecabila. Încă de la inceput, depun eforturile necesare ca totul sa iasă cât mai bine. Apelati cu încredere la serviciile acestei firme de curățenie și nu veți fi dezamăgiti. Mulțumesc!

         
Mihai C.
Curățenie la Domiciliu   04/03/2022

Super de treaba!Recomand Pretul a fost putin diferit de ceilalti dar sincer a Meritat! Vorba romanului,dai un ban si stai deoparte!

         
Iulia P.
Curățenie la Domiciliu   19/02/2022

Baietii au facut o treaba foarte faina si in liniste. E prima data cand colaboram si voi sti pe viitor unde sa ii rog sa insiste. Pentru curatenie de intretinere sunt minunati! Specificati-le concret ce va doriti. Noi vom mai apela la ei cu siguranta!

         
Corina T.
Curățenie la Domiciliu   13/08/2021

Au facut treaba condorm cerintelor si la timp. Punctuali si corecti. Produse de curatenie bune. Recomand!

         
Iulia N.
Curățenie la Domiciliu   15/06/2021

Am avut o colaborare reusita cu echipa TurboBio Clean, echipa este formata din 3 persoane atente și implicate. S-au respectat toate aspectele stabilite inițial, au fost curățate toate spatiile și suprafețele, cu atenție la detalii. Recomand echipa dnei Marina pentru profesionalism și servicii de calitate.

         
Iuliana R.
Curățenie la Domiciliu   24/03/2021

Profesioniști. Calitate pret - nota 10! Mi-au făcut o oferta mult mai avantajoasă decât alte firme. S-au mișcat repede ținând cont că la mine este mereu dezordine din cauza copilului! La final, am fost foarte mulțumită! Mi-au făcut și o oferta pentru întreținerea curățeniei pe care am acceptat-o.

         
Mihaela N.
Curățenie la Domiciliu   16/03/2021

Sunt foarte mulțumită! Au venit două doamne și au terminat curățenia generală într-un timp relativ scurt. Au muncit serios, conștiincios și au fost atente la detalii. Recomand cu încredere!

         
Mariana B.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Bună ziua! Apreciez profesionalismul desăvârșit,promptitudinea . Pe viitor îmi doresc o nouă colaborare cu această firmă. Mulțumesc!


Curățenie la Domiciliu Prețuri Lângă Jilava
 
1 Decembrie Darasti-Ilfov Copaceni Sector 4 Magurele Sector 5 Popesti Leordeni Berceni Bragadiru Cornetu
Curățenie la Domiciliu Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit