Obține 4 Oferte de preț pentru Curatare Saltele.

155 Curatare Saltele sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Curatare Saltele

Top Mop Cleaning

Top Mop Cleaning

Curatare saltele, canapele, tapiterii etc utilizam exhipamente si produse profesionale. Garantam serviciile noastra . Experienta de 4 ani in domeniu.
Sebastian Varzaru

Sebastian Varzaru

Simplu , Rapid si Eficient. Programari si deplasare rapida. Curatare , igienizare si improspatare. Solutii profesionale care nu afecteaza tesatura. Procesul de curatare are loc prin metoda injectie-extractie cu aparat profesional Karcher. Uscare rapida 2 ore. In urma procesului de curatare suprafata va ramane usor umeda. Indepartarea petelor cat si revigorarea culorii.
Sc Medemy Cleaning Srl

Sc Medemy Cleaning Srl

[ ] SC. MEDEMY EDILCLEANING SRL. ofera servicii de curatenie generala, curatenie după constructor, de întreținere, spalare mochete,covoare,canapele,saltele,curățare geamuri si nu numai la preturi avantajoase. Folosim produse și utilaje profesionale si dispunem de un personal bine instruit. Suntem la dispozitia dvs zilnic la ☎️ 0721569702 🤝
Cleaningteam

Cleaningteam

Curatarea si spalarea canapelelor, saltelelor,scaunelor, se face cu un sistem profesioanal de injectie extractie.Cleaningteam detine pentru aceasta operatie cele mai noi tehnologii in domeniu.In urma procedeului de spalare se elimina toate impuritatile,microbii sau acarienii care sunt responsabili in cazul alergiilor Va asiguram de calitatea superioara a detergentilor si a echipamentelor de ultima generatie aflate in dotare. Detergentii respecta toate normele de mediu din UE sunt detergenti
Expertii Curateniei

Expertii Curateniei

Noi suntem Expertii Curateniei. Prestam servicii de curatare tapiterii auto, curatare canapele si fotolii, curatare covoare, curatare saltele dormit, curatenie profesionala. Folosim doar solutii de curatare profesionale 100% ecologice, echipamente Karcher, avem angajati calificati si de incredere. Lucram la orice adresa din Bucuresti si Ilfov. Lucram de Luni pana Duminica.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Curatare Saltele  Înregistrare Pro - Gratuit