Top 10 Instalatori În Dâmbovița

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

CERE 4 OFERTE
Mugurel Baicu

Mugurel Baicu

Instalator · Titu, Dâmbovița
Experienta in instalatii din 2003 autorizat de principali producatori de c.t. wiessman ariston ferroli baxi
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Lucian M.
Instalator   29/03/2021

Am avut nevoie de o inlocuire a sistemului de prindere al unui corp sanitar in baie. A executat munca foarte prompt si din modul in care lucreaza se vede ca e un instalator priceput. Sunt multumit de cum a iesit lucrarea!

         
Mihaela N.
Instalator   21/03/2021

Profesioniști, au rezolvat problema in timp scurt si au lucrat eficient. Voi mai apela si pt proiecte viitoare.

         
Diana B.
Instalator   18/03/2021

Excelent! Am avut un wc incastrat în perete, recent montat de niște "meseriasi", folosit aproximativ o săptămâna, in care curgea apa continuu la nici o săptămânăde utilizare.. Am apelat la dl instalator Ionuț Vlaicu si: 1. A diagnosticat corect problema 2. A rezolvat totul rapid 3. A fost punctual 4. Cu mult bun simț 5. Si mai ales.. a respectat prețul aproximat în avans În caz ca vom mai avea nevoie, tot la dl Ionuț Vlaicu vom apela Recomand cu multă încredere !

         
Gutu E.
Instalator   03/03/2021

Recomand cu incredere. De la trimite solicitare pana la oferta au durat 10minute. Este un profesionist foarte prompt, am avut discutii si la ora 7 dimineata. As acorda nota 10+

         
Marius C.
Instalator   08/02/2021

Promptitudine,calitate,lucrul bine făcut și estetic ! Am fost multumit si de pretul cerut cu toate că au apărut mici dificultăți care nu anticipasem eu !! RECOMAND !!

         
Doina T.
Instalator   03/01/2021

Promptitudine - am lansat comanda și am fost rapid contactată telefonic, cerându-mi-se și alte detalii despre lucrarea solicitată. Profesionalism - S-a prezentat la locul defecțiuni cu toate sculele necesare, a văzut situația reală, a propus soluții și a trecut imediat la rezolvarea problemelor și a soluționat problemele în cel mai scurt timp și de foarte bună calitate. Și nu în ultimul rând - preț rezonabil. Personal sunt foarte mulțumită.

         
Vlad C.
Instalator   07/12/2020

Foarte prompt si comunicativ. A facut verificarile necesare si mi-a dat si sfaturi in legatura cu rezolvarea ulterioara a problemei. Voi mai apela la Ionut si in viitor.

         
Robert C.
Instalator   07/12/2020

Foarte buna comunicarea cu domnul Florin. A lucrat rapid și eficient. Suntem foarte multumiți de colaborare și cu siguranța îl vom alege tot pe dumnealui, dacă vom mai avea nevoie.

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit