Top 10 Zugrăveli Interioare În Halchiu, Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

CERE 4 OFERTE
Emil Rusu

Emil Rusu

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Meseriași utam lucrări de constrctii și finisaje interioare și exterioare de orice fel.:gresie,faianță, parchet, rigips, zugraveala, glet, sape, izolați.Pentru oferte de preț și pentru detalii suplimentare. Nu ezitați sa ne contactați.
Gabriel  Androne

Gabriel Androne

Zugrăveli Interioare · Rasnov, Brașov
Zugrav profesionist,prestez servicii de calitate. Zugrăveli interioare și exterioare de calitate,glet grosier și de finisaj, zugrăveli decorative,stucco Veneziano, Marco Polo Luxury, recondiționare uși și ferestre din lemn(vopsit, lăcuit) , zugrăveli scări de bloc.Zugraveli exterioare (case, blocuri) izolație termică sistem Etics( placări polistiren). Accept lucrări în particular. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0738063436 Mulțumesc
UNIVERSAL ROMANIA

UNIVERSAL ROMANIA

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Tinem in mod deosebit sa schimbam cliseul meseriasului superficial, grabit si scump, care face lucrul de mantuiala.
Bejat viorel catalin pfa

Bejat viorel catalin pfa

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Executam lucrari de amenajari interioare si exterioare de orice tip ( gresie , faianta , tapet, lambriu , rigips, tencuieli , zugraveli, izolatii interioare si exterioare , parchet de orice tip, instalatii electrice complete , instalatii sanitare) Confectionam si montam usi si geamuri termopan ( profil Ramplast si Salamander , feronerie vorne) Reglaj termopane. Montam usi interioare si exterioare. Executam constructii din lemn si lucrari tamplarie ( foisoare , terase etc) Montam si recond
Ali Alex

Ali Alex

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Suntem o echipa formata din 3 baieti seriosi si ambitiosi ptr a multumii clientul in domeniile:zugraveli,placari rifips,parchetari ,faiantari,sape ,tencuieli decorative,stucco,placati polistiren etc
AB4ART PRO DECO PAINT EFFECTS SRL

AB4ART PRO DECO PAINT EFFECTS SRL

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Zugrav decorator,specializat in tehnici decorative, pictură în litere, tapet,personalizare mobilier,restaurare.
Cătălin Florin Manciu

Cătălin Florin Manciu

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Rog și ofer mare seriozitate, experienta de 22 de ani în domeniul construcțiilor, și mantenanta la hotel de 4 stelr
Adorian Ado

Adorian Ado

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Vrei sa zugravesti sa renovezi apartamentu NOI SANTEM SOLUTIA Servicile noastre sant unice in brasov Si includ mutare mobila .debarasat materiale si moluz .curatenie la finalizare .nu trebuie sa miscati un deget.nu ezitati sa ne sunati 0757320571.VA ROG NU LASATI MESAJE . Detali la telf .vizualizari plimbari 50 ron .cine este hotarat pentru efectuare lucrari noi santem disponibil 24/24
Nae Nicolas

Nae Nicolas

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Mă ocup de mici reparatii pereți, lavabil , glet și montaj parchet-laminat. Pentru detalii contactațima, zugrav tânăr cu experiență rog seriozitate, mulțumesc o zi buna.
Florin Munteanu

Florin Munteanu

Zugrăveli Interioare · Predeal, Brașov
Lavabilul îl aplic prin tehnologia airless pentru o acoperire uniforma și de profunzime .Respect munca și banii dumneavoastră , acopăr suprafețele înainte de a începe lucrarea și fac curat în urma mea. Va stau la dispoziție cu cea mai mare placere pentru informații suplimentare . Avantajele vopsirii cu un echipament airless: Un finisaj perfect obținut într-un timp foarte scurt, chiar și cu o vopsea de calitate scăzută sau medie. Îmbunătăţește aderența stratului de vopsea, şi prelungește durat
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mircea P.
Zugrav   03/11/2020

Domnul Surugiu a venit la o vizionare pentru o evaluare initiala, urmand ca apoi sa aduca echipa ce se va ocupa de executarea lucrarii. A intervenit de mai multe ori pentru desfasurarea fara intreruperi a lucrarii, atunci cand nu aveam disponibilitatea de a procura materialele necesare la timp. Comunicarea s-a desfasurat fara probleme, de multe ori oferindu-se sugestii si solutii de rezolvare a diferitelor situatii aparute de-a lungul lucrarii. Recomand cu toata increderea!

         
Nicoleta P.
Zugrav   02/11/2020

Recomand cu caldura. Termen de executie mai scurt decat cel estimat, promptitudine, seriozitate, calitate! Curatenie dupa finalizarea lucrarii. Merita 5 stele!

         
M B.
Zugrav   14/09/2020

Un foarte bun profesionist, mult bun simt, lucreaza foarte frumos , cu grija si lasa curat dupa ce lucreaza. A terminat lucrarea la timp. Multumim din suflet pentru ajutor.

         
Ela N.
Zugrav   10/09/2020

Am fost mulțumită de serviciile prestate. Domnul Dinu a fost punctual, a lucrat bine, repede și foarte îngrijit și la un preț rezonabil. O sa mai apelez când am nevoie.

         
Dani D.
Zugrav   05/09/2020

Recomand fără nici o ezitare. Stiam ca trebuie sa renovez apartamentul de la A la Z, deci stresul era maxim. Sperând la o tara ca afara, am apelat la acest site. Si marea surpriză a venit. Așa l-am cunoscut pe Mihai. Profesionist cu experiență, punctual, fin cunoscător în amenajări, om de spirit si de cuvant. Fără "șefule, daca nu mai pui ceva, plec".Sef de echipa bun, stie sa-si motiveze oamenii. Lucrări de calitate, incheiate la timp, atentie la detalii, liste precise de materiale, dar și sfaturi foarte utile. Scriu acest comentariu ca sa arat ca se poate. Avem o speranță. Cu Mihai, reamenajarea apartamentului (zugravire, indepartare scafe, refacere instalație electrică-sanitara, băile de la A la Z) devine joc de creație și imaginație nu coșmar. Si inca ceva. Întotdeauna se face cat mai rapid curățenie, ca sa nu apară pagube dar si sa te poti juca cu ideile de amenajare. Recomand cu încredere.

         
Andra B.
Zugrav   05/09/2020

Domnul Lecoiu este un adevarat profesionist care isi cunoste foarte bine domeniul de activitate si care iti ofera de la inceputul lucrarii informatiile de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere - de la costul materialelor, la calitatea diferitelor produse si potrivirea acestora la spatiul amenajat. Echipa dumnealui a lucrat foarte bine, extrem de prompt, cu seriozitate si a livrat exact ceea ce am cerut. Voi folosi cu incredere serviciile domnului Lecoiu si la lucrari viitoare.

         
Andrei S.
Zugrav   24/08/2020

Promt si eficient. A respectat toate cerintele si s-a incadrat in termentul estimat (chiar mai repede). Calitatea lucrarii este excelenta.

         
Bogdan A.
Zugrav   09/08/2020

Calitate foarte buna a executiei, lucrare executata foarte curat, seriozitate, promptitudine, pret corect. Recomand cu caldura.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit