Top 10 Electrician În Ploiesti, Prahova

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

28 Electricieni sunt gata în Ploiesti.

CERE 3 OFERTE
Valentin Ghiorghe

Valentin Ghiorghe

Electrician · Ploiesti, Prahova
Am experiență în domeniul instalațiilor electrice de peste 10 ani , execuție și proiectare pe teritoriul germaniei, la un nivel de ultima generație .
Mihai Dobre

Mihai Dobre

Electrician · Ploiesti, Prahova
Echipa noastră executa lucrări de instalați electrice cât și de intervenții la instalații 24/24, avem prețuri accesibile. Pentru mai multe detali nu ezitați sa ne contactați .
Mihail Daniel Micu

Mihail Daniel Micu

Electrician · Ploiesti, Prahova
Peste 25 de ani de experiență în domeniul industrial sau civil, la firme importante din România, U.K.,si Olanda
Atlas Intervolt

Atlas Intervolt

Electrician · Ploiesti, Prahova
Electrician autorizat se afla la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau. Executam non-stop lucrari de reparatii sau mentenanța la instalatii electrice, atat pentru persoane fizice cat si juridice. Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea utiei sau a interventiei .
Iliescu Alexandru

Iliescu Alexandru

Electrician · Ploiesti, Prahova
Proiectez/ ut lucrări de calitate foarte bune și într-un timp scurt la locuințe civile și rezidențiale la preturi convenabile,Ma deplasez atât ziua cât și noaptea pentru intervenții oricând ma suna Clientul. După terminarea fiecărei lucrări personal fac curățenie fără a fi obligat clientul sa curețe după mine. Lucrez cu scule foarte bune în stare impecabila
Ogbon Rezidential Electric

Ogbon Rezidential Electric

Electrician · Rafov, Prahova
Sunteți în căutarea unei firme ce realizează proiectarea și execuția instalațiilor electrice din domeniul rezidențial? Sau poate căutați doar un electrician autorizat ANRE care să vă ajute și să vă ofere cele mai noi informații din domeniul instalațiilor electrice? Apelând la serviciile noastre veți avea parte de profesioniști care execută instalațiile electrice respectând normativele aflate in vigoare, pun preț pe seriozitate și sunt gata să vă ajute cu cele mai bune sfaturi din domeniu.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Catalin E.
Electrician   17/06/2021

Recomand sa apelati cu incredere la acest domn electrician,care demonstreaza ca si in Romania mai exista profesionisti adevarati dedicati clientului. Catalin Enescu,un client multumit,17.06.2021

         
Raluca A.
Electrician   15/06/2021

A venit la timp, respectiv la 12.30 si in 10 minute mi-a instalat in baie ventilatorul cumparat de mine. Am acum o baie care, desi nu are aerisire directa, adica gemulet, este bine aerisita de catre noul ventilator romanesc, care m-a costat 60 de lei. Instalarea noului ventilator m-a costat 150 de lei. Atat este pretul pietei.

         
Raluca A.
Electrician   08/06/2021

A venit, a desfacut vechiul ventilator din baie, l-a curatat, l-a montat la loc. A functionat cateva luni bune, dar acum s-a stricat. Era primul ventilator de la baie, cel care l-am gasit montat cand am cumparat duplex-ul, nou nout, de la dezvoltator.

         
Anitului A.
Electrician   22/05/2021

Am apreciat disponibilitatea de care a dat dovada într-un scurt timp și modul în care mi-a explicat situația și mi-a oferit variante pt. Mai multe bugete,Un om serios și în opinia mea pasionat de munca pe care o prestează. Sunt mulțumită și îl am trecut în agenda ca electricianul la care voi apela de acum în colo. Recomand cu drag

         
Ionut C.
Electrician   12/05/2021

Mi-a facut o evaluare foarte buna a sistemului/panoului electrict, mi-a explicat foarte clar si concis care sunt problemele si cat de "grava" e fiecare problema in parte. Foarte profesionist, recomand cu incredere.

         
Claudia M.
Electrician   05/04/2021

Un domn foarte de treaba. Punctual , serios ,de incredere. Bun profesionist . Are in dotare toate sculele pentru a rezolva orice problema. Recomand cu drag. Foarte multumita de prestatie.

         
Monica C.
Electrician   30/03/2021

Foarte multumita de domnul Zorila.Ne-a verificat cu mult calm si profesionalism tabloul electric si toate prizele din casa. Ne-a oferit sfaturi foarte bune si a remediat cateva probleme descoperite. Recomand acest electrician si voi mai apela la dansul

         
Liviu P.
Electrician   14/03/2021

Bine pregatit, dotare foarte buna si punctual. Interventie la sistem automatizare poarta. Recomand cu incredere serviciile acestui domn.

Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit