Top 10 Instalator În Urlati, Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

CERE 4 OFERTE
Goerge Craciun

Goerge Craciun

Instalator · Ploiesti, Prahova
Seriozitate si am pachet de servici mai ample.construiesc si instalatii sanitare .electrice si centrale electrice si pe lemne.plus consiliere la toate instalatiile.plus montare mobila.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Elena D.
Instalator   25/11/2020

Am avut o problema cu robinetul de la cada din baie care nu se mi inchidea. Domnul a venit a doua zi dupa ce am acceptat lucrarea. Totul a mers rapid. Foarte politicos, prompt si punctual. Problema a fost rezolvata.

         
Violeta S.
Instalator   18/11/2020

În primul rând pot spune că este foarte serios in ceea ce face si promite,gaseste variante in ceea ce priveste proiectul,lucrarea,lucrează rapid,si preturi foarte bune. Recomand ,un meseriaș foarte bun.

         
Anca S.
Instalator   11/11/2020

Foarte punctual si serios. Daca a constatat ca problema a fost alta decat cea semnalata, a mers si a cumparat cele necesare pentru reparatie. Pret bun, de asemenea.

         
Alexandra T.
Instalator   28/10/2020

Foarte rapizi si prompti, profesioniști. Mi-au dat si sfaturi pe viitor, pentru a preveni alte asemenea situații.

         
Noemi K.
Instalator   26/10/2020

Recomand.Meticulos,cu pricepere ,remonanda materiale de calitate,verifica calitatea lucrarii efectuate.

         
Roxana D.
Instalator   17/10/2020

A lucrat foarte bine si destul de repede. A oferit mai multe solutii pentru rezolvarea problemei. Am putut sa programez lucrarea in weekend, ceea ce mi se pare un plus.

         
Maya T.
Instalator   03/10/2020

Mai rar asa oameni buni si decenti, care stiu sa-si evalueze realist munca. Punctul si onest. Altii mi-au cerut triplu ca pret, pentru acceasi lucrare. Probabil de asta nici nu au comenzi sau recenzii. Dl Marius aveti tot respectul si aprecierea mea. Un om rational si muncitor. A lucrat bine si curat. Felicitari! Sunteti un meserias adevarat! :)

         
George-daniel A.
Instalator   01/10/2020

Foarte amabil. Atitudine profesionala, iar lucrarea excelenta si prompta. Lucrari: Instalare masina de spalat vase + reparare calorifer. Recomand oricui cu cea mai mare placere!

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit