Top 10 Firme de Curăţenie de Intretinere În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Curățenie de Intretinere.

CERE 4 OFERTE
Broclean

Broclean

Curățenie de Intretinere · Sector 2, București
Broclean prestează servicii de curăţenie de cea mai înaltă calitate, iar scopul echipei noastre este ca tu sa fii mulţumit pe deplin. Fie că este vorba de casă, afacerea sau maşina ta, varietatea și flexibilitatea serviciilor noastre ne permit să ne adaptăm nevoilor tale.
Cleaning Time

Cleaning Time

Curățenie de Intretinere · Sector 1, București
Servicii de curățenie cu echipamente și soluții profesionale. Am pus la punct un sistem foarte eficient, cu servicii calitative, bazate pe feedback-ul clienților și angajaților noștri. Am detaliat concret activitățile curățeniei la domiciliu și am transparentizat costurile. Acum este foarte simplu să comanzi pentru că știi cât costă, cât durează și ce activități sunt incluse, dar mai ales poți personaliza ședința de curățenie 100%. Alege serviciile potrivite pentru tine.
Upre Cleaning

Upre Cleaning

Curățenie de Intretinere · Sector 2, București
Oferim servicii de curatenie generala zilnice si lunare unice pentru a raspunde nevoilor tale. Mentine ordinea in proprietatea ta. Grabeste-te si suna-ne pentru a mentine ordinea pentru viitorii chiriasi. Cu serviciile de curatenie UPRE, nu veti da gresi niciodata. Firma de curatenie profesionala. Ne tratam clientii cu respect. Suntem o firma de curatenie specialista in curatarea proprietatilor rezidentiale si comerciale, dar nu ne limitam sa facem doar asta. Servicii curatenie Bucu
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Irina P.
Curățenie de Intretinere   04/02/2020

O echipa de profesioniști! Am fost foarte mulțumita de serviciul de curățenie, de profesionalismul si de promptitudinea echipei. Cu siguranță voi solicita din nou serviciile oferite de Broclean. Recomand cu încredere!

Curățenie de Intretinere după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie de Intretinere  Înregistrare Pro - Gratuit