Top 10 Firme de Dezinfectie În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Dezinfectie.

23 Firme de Dezinfectie sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
3Deratizare

3Deratizare

Dezinfectie · Sector 3, București
Avem o experiență bogată de peste 15 ani și clienți fideli cu care colaborăm încă de la începutul activitatii. Folosim cele mai bune soluții din domeniu chiar dacă uneori sunt puțin mai scumpe. Oferim un preț corect clientului și ne ocupăm până ce problema este rezolvată complet.
TOP- CLEANING-DDD

TOP- CLEANING-DDD

Dezinfectie · Sector 3, București
TOP-CLEANING ofera servicii profesionale de Dezinsectie,Deratizare si Dezinfectie in toate sectoarele din Bucuresti precum si in toata tara.Oferta de pret este conforma uniu plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.Oferim constatare gratuita.
Daniela Leolea

Daniela Leolea

Dezinfectie · Sector 2, București
Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile. Ai nevoie de un asemenea serviciu? Echipa DeraForceClean iti sare in ajutor, folosind cele mai puternice substante antibacteriale si tehnologii de ultima generatie, te putem ajuta sa scapi in totalitate de daunatori. Oferim servicii pe toata raza orasului Bucure
Paul Nedelcu

Paul Nedelcu

Dezinfectie · Sector 4, București
Dezinfectie profesionista cu aspiratorul de aburi Karcher SGV 8/5. Datorita performantelor aspiratorului se asigura 99% eliminarea tuturor bacteriilor inclusiv Covid.
Prevent Team

Prevent Team

Dezinfectie · Sector 1, București
Cele mai bune servicii de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție. Dezinfecție COVID-19 cu Nocospray, un dispozitiv de dezinfectare a suprafeței aeriene pentru tratarea încăperilor de la 10 la 1000m3. Spectrul complet dovedit de activitate (bactericid, fungicid, sporicid și virucid) este, de asemenea, eficient pe nCOV – Coronavirus. Personalul calificat și experimentat precum și produsele și echipamentele de ultima generație folosite pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție ne ajuta s
Broclean

Broclean

Dezinfectie · Sector 2, București
SERVICII PROFESIONALE DE DEZINFECTIE⚠️ ❗️BROCLEAN ASIGURA SERVICII PROFESIONALE DE DEZINFECTIE CONTRA CORONAVIRUS NUMAI CU DEZINFECTANTI APROBATI DE MINISTERUL SANATATII❗️ • Scari de bloc • Spatii comerciale • Cladiri de birouri • Apartamente • Case/vile • Hale industriale • Spatii cu profil alimentar • Mijloace de transport in comun 0728228953 www.broclean.ro
Compania DDD

Compania DDD

Dezinfectie · Sector 3, București
Compania DDD® - SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL este o societate cu capital privat 100% romanesc infiintata in 2011. Este prima firma din Romania ce detine singura certificare la nivel European conform CEPA Certified CEN EN 16.636. Prestam servicii DDD la nivel national. Pe langa serviciile standard de dezinsectie, dezinfectie si deratizare ce sunt prestate conform standardului European, Compania DDD presteaza si servicii Bio de combatere a daunatorilor ce se adreseaza atat persoanelor fizic
SC UMAR SRL

SC UMAR SRL

Dezinfectie · Sector 1, București
Oferim servicii de DDD (interior exterior) persoanelor fizice si juridice cu preturi corecte calculate in urma descrierii contextului in care se va savarsi lucrarea . Societatea noastra se obliga ca va folosi doar substante avizate de Ministerul Sanatatii si va folosi dozele recomandate de producatorii substantelor in vederea efectuarii serviciilor de dezinsectie in vederea prevenirii coronavirusului SARS-CoV-2.
3D Profesional

3D Profesional

Dezinfectie · Sector 1, București
Avem cea mai mare flota de nebulizatoare din Romania. Putem executa dezinfectia unor spatii mari intr-un timp foarte scurt. De asemenea dezinfectia halelor industriale, depozitelor, magazinelor mari, salilor de spectacole si de sport sunt posibile la parametrii medicali intr-un timp foarte scurt. Aceste nebulizatoare sunt automate, programabile si pot fi verificate de fiecare client daca se disperseza cantitatea de biocid prevazuta in protocolul de dezinfectie. Dezinfectam spatii de pana la 60.
Comprest Dinamic Serv

Comprest Dinamic Serv

Dezinfectie · Sector 1, București
Deratizare – Cod CPV - cf. Regulamentului (CE) nr./ Atat in interiorul obiectivelor, cat si in exteriorul acestora suprafetele luate in calcul sunt: suprafata tuturor constructiilor necesare de tratat (conform expertizei teritoriului; spatiile dintre constructii si o fasie de teren infestata in jurul constructiilor pe o latime de - m zona infestata in afara gardului ce delimiteaza incinta respectiv o banda de teren cu latimea de -m, care trebuie supusa deratizarii. Dezinsectie – Cod CPV - cf.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Dezinfectie  Înregistrare Pro - Gratuit