Top 10 Firme de Dezinfectie În București

Obține 3 Oferte de preț pentru Dezinfectie.

18 Firme de Dezinfectie sunt gata în București.

CERE 3 OFERTE
3Deratizare

3Deratizare

Dezinfectie · Sector 3, București
Avem o experiență bogată de peste 15 ani și clienți fideli cu care colaborăm încă de la începutul activitatii. Folosim cele mai bune soluții din domeniu chiar dacă uneori sunt puțin mai scumpe. Oferim un preț corect clientului și ne ocupăm până ce problema este rezolvată complet.
Daniela Leolea

Daniela Leolea

Dezinfectie · Sector 2, București
Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile. Ai nevoie de un asemenea serviciu? Echipa DeraForceClean iti sare in ajutor, folosind cele mai puternice substante antibacteriale si tehnologii de ultima generatie, te putem ajuta sa scapi in totalitate de daunatori. Oferim servicii pe toata raza orasului Bucure
TOP- CLEANING-DDD

TOP- CLEANING-DDD

Dezinfectie · Sector 3, București
TOP-CLEANING ofera servicii profesionale de Dezinsectie,Deratizare si Dezinfectie in toate sectoarele din Bucuresti precum si in toata tara.Oferta de pret este conforma uniu plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.Oferim constatare gratuita.
Kundalini Bucharest SRL

Kundalini Bucharest SRL

Dezinfectie · Sector 1, București
Dezinfectare si sterilizare cu Ozon (Ozonificare) importiva virusului Covid- SARS CoV + Biocid AOx- Clasa TP (Autorizatie A/.) *Acum cu program NON STOP* . Ozonul este un oxidant % biologic si este cel mai puternic si mai eficient dezinfectant de pe piata. Folosit in foarte multe industrii, de la cea medicala la cea alimentara si inclusiv la terapii si tratamente. Procesul de dezinfectare se face prin generarea de gaz (ozon), folosind echipamente de ultima generatie si este unul extrem d
Prevent Team

Prevent Team

Dezinfectie · Sector 1, București
Cele mai bune servicii de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție. Dezinfecție COVID-19 cu Nocospray, un dispozitiv de dezinfectare a suprafeței aeriene pentru tratarea încăperilor de la 10 la 1000m3. Spectrul complet dovedit de activitate (bactericid, fungicid, sporicid și virucid) este, de asemenea, eficient pe nCOV – Coronavirus. Personalul calificat și experimentat precum și produsele și echipamentele de ultima generație folosite pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție ne ajuta s
SC UMAR SRL

SC UMAR SRL

Dezinfectie · Sector 1, București
Oferim servicii de DDD (interior exterior) persoanelor fizice si juridice cu preturi corecte calculate in urma descrierii contextului in care se va savarsi lucrarea . Societatea noastra se obliga ca va folosi doar substante avizate de Ministerul Sanatatii si va folosi dozele recomandate de producatorii substantelor in vederea efectuarii serviciilor de dezinsectie in vederea prevenirii coronavirusului SARS-CoV-2.
Broclean

Broclean

Dezinfectie · Sector 2, București
SERVICII PROFESIONALE DE DEZINFECTIE⚠️ ❗️BROCLEAN ASIGURA SERVICII PROFESIONALE DE DEZINFECTIE CONTRA CORONAVIRUS NUMAI CU DEZINFECTANTI APROBATI DE MINISTERUL SANATATII❗️ • Scari de bloc • Spatii comerciale • Cladiri de birouri • Apartamente • Case/vile • Hale industriale • Spatii cu profil alimentar • Mijloace de transport in comun 0728228953 www.broclean.ro
Comprest Dinamic Serv

Comprest Dinamic Serv

Dezinfectie · Sector 3, București
Deratizare – Cod CPV - cf. Regulamentului (CE) nr./ Atat in interiorul obiectivelor, cat si in exteriorul acestora suprafetele luate in calcul sunt: suprafata tuturor constructiilor necesare de tratat (conform expertizei teritoriului; spatiile dintre constructii si o fasie de teren infestata in jurul constructiilor pe o latime de - m zona infestata in afara gardului ce delimiteaza incinta respectiv o banda de teren cu latimea de -m, care trebuie supusa deratizarii. Dezinsectie – Cod CPV - cf.
GyoCleaning

GyoCleaning

Dezinfectie · Sector 6, București
Dacă ai probleme de DDD și ai nevoie de o firmă de deratizare, dezinfecție sua dezinsecție în București, cheamă un expert în pest control și curățenie de la GyoCleaning acum. Aceste noi servicii oferite de compania noastră sunt executate la cele mai înalte standarde, și oferă garanția lucrului minuțios și cu efecte pe termen lung. Oferim metode sigure pentru sănătatea ta, a familiei și celor dragi, a vecinilor și trecătorilor involuntari, folosind tehnici și substanțe ecologice.
Solution Atac

Solution Atac

Dezinfectie · Sector 6, București
Serviciile Solution Atac vizeaza interventii rapide pentru combaterea daunatorilor cu efecte optime si remanente in timp: daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc. Oferim servicii complete de dezinsectie si deratizare dar si de dezinsectie dezinfectie sau dezinfectie deratizare.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Dezinfectie după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Dezinfectie  Înregistrare Pro - Gratuit