Top 10 Reparații Termopane În București

Obține 3 Oferte de preț pentru Reparații Termopane.

CERE 3 OFERTE
SC VALIN SERV PROD SRL

SC VALIN SERV PROD SRL

Reparații Termopane · Sector 3, București
Reparatii Termopane *revizii tamplarie pvc ( ungere garnituri, gresare feronierie , reglare si recalare sticla ) *inlocuire feronierie defecta *Inlocuire garnituri *inlocuire maner simplu cu maner cu cheie *inlocuire sticla sparta , fisurata sau sticla care condenseaza la interiorul foilor *inlocuire sticla clara cu alt tip de sticla *inlocuire panel *reparatii rulouri exterioare *modificarea sistemului de deschidere a ferestrei sau a usii *modificare din simpla in dubla deschidere ( sistem osc
Rayu George

Rayu George

Reparații Termopane · Sector 5, București
Service Termopane este înfiinţat din anul 2005 şi este pregătit să răspundă oricând cu solicitarilor dumneavoastră . Profesioniştii noştri pentru tâmplarie din PVC / Aluminiu, sau Lemn straificat sunt permanent dotaţi cu mijloace de transport moderne, echipamente de lucru performante, toate acestea pentru ca munca prestată să fie una de calitate. Fiecare dintre echipele noastre au propriul lor transport, în acest mod orice lucrare se predă beneficiarului într-o singură zi.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Alexia D.
Reparații Termopane   29/09/2020

Lucrarea initiala a fost executata prompt , la o calitate superioara. Am suplimentat lucrarea si pentru plase de tantari (montajul a fost rapid & calitativ). Alin este o persoana cu mult bun simt si parolism. Multumesc:)

         
Marian S.
Reparații Termopane   25/05/2019

Foarte mult bun simt. Pret corect, chiar mai mic decat ma asteptam. Solutii stabilite impreuna. Lucrare utata la timp.

Dacă eşti un profesionist în Reparații Termopane  Înregistrare Pro - Gratuit