Top 10 Slefuire Parchet În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Slefuire Parchet.

CERE 4 OFERTE
Servicii Parchet

Servicii Parchet

Slefuire Parchet · Sector 4, București
Profesional Construct este o companie cu peste 10 ani de experienta in vanzarea si montarea parchetului parchetar de calitate. Suntem specializati in montarea parchetului masiv, bambus sau triplustratificat. Suntem in totalitate raspunzatori de intregul proces, incepand cu vanzarea, livrarea parchetului catre client pana la montarea acestuia, fara a mai apela catre alte firme. Din acesta cauza pastram un pret scazut la o calitate de top. Vindem cea mai buna calitate de parchet de pe piata, ava
PROFESIONAL CONSTRUCT

PROFESIONAL CONSTRUCT

Slefuire Parchet · Sector 6, București
Chiar daca suntem tineri, avem un palmares destul de variat, oferindu-le clientilor nostri siguranta, increderea si rafinamentul in tot ceea ce creem. Ne-am luat obligativitatea de a face ca serviciile pe care le oferim sa fie cat mai bune, sa colaboram cu cele mai de succes firme in vederea realizarii celor mai avansate tehnologii in materie de raschetat si sa lucram cu cele mai calitative produse , iar parchetul, scarile, pergolele, glafurile sa arate impecabil si sa dureze cat mai mult.
Bella Parchet

Bella Parchet

Slefuire Parchet · Sector 4, București
Suntem specialisti recunoscuti pe piata serviciilor prestate pe parchet masiv in Bucuresti si nu numai. Expertii Bella Parchet lucreaza de mai multi ani inclusiv in mari orase si tari europene. Cateva exemple de state in care activam ar fi Grecia, Italia si Monaco. Clientii din Bucuresti, judetul Ilfov si din toate orasele Romaniei pot apela cu incredere la serviciile noastre.
Servicii Parchet

Servicii Parchet

Slefuire Parchet · Sector 3, București
Colectivul nostru de angajati desi este tanar, are o experienta destul de mare in domeniu, fiind calificat în unitatile invatamantului de stat, la locul de munca, dar si prin intermediul cursurilor private agreate de Ministerul Educatiei si Invatamantului. 
Parchet Expert

Parchet Expert

Slefuire Parchet · Sector 1, București
Experienta acumulata de-alungul timpului, ne-a ajutat sa devenim specialisti – fapt care ne permite sa oferim clientilor atat o calitate deosebita a lucrarii cat si o garantie contractuala unica in piata : 10 ani pt. orcice serviciu oferit.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Slefuire Parchet după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Slefuire Parchet  Înregistrare Pro - Gratuit