Obține 4 Oferte de preț pentru Slefuire Parchet.

152 Slefuire Parchet sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Slefuire Parchet

Servicii Parchet

Servicii Parchet

Profesional Construct este o companie cu peste 10 ani de experienta in vanzarea si montarea parchetului parchetar de calitate. Suntem specializati in montarea parchetului masiv, bambus sau triplustratificat. Suntem in totalitate raspunzatori de intregul proces, incepand cu vanzarea, livrarea parchetului catre client pana la montarea acestuia, fara a mai apela catre alte firme. Din acesta cauza pastram un pret scazut la o calitate de top. Vindem cea mai buna calitate de parchet de pe piata, ava
Start Project Solution

Start Project Solution

Oferim consultanta gratuita, servicii profesionale de inalta calitate, personal calificat si mai presus de toate, seriozitate. Factura, contract si garantie stipulata in functie de tipul lucrarii.
PROFESIONAL CONSTRUCT

PROFESIONAL CONSTRUCT

Chiar daca suntem tineri, avem un palmares destul de variat, oferindu-le clientilor nostri siguranta, increderea si rafinamentul in tot ceea ce creem. Ne-am luat obligativitatea de a face ca serviciile pe care le oferim sa fie cat mai bune, sa colaboram cu cele mai de succes firme in vederea realizarii celor mai avansate tehnologii in materie de raschetat si sa lucram cu cele mai calitative produse , iar parchetul, scarile, pergolele, glafurile sa arate impecabil si sa dureze cat mai mult.
Bella Parchet

Bella Parchet

Suntem specialisti recunoscuti pe piata serviciilor prestate pe parchet masiv in Bucuresti si nu numai. Expertii Bella Parchet lucreaza de mai multi ani inclusiv in mari orase si tari europene. Cateva exemple de state in care activam ar fi Grecia, Italia si Monaco. Clientii din Bucuresti, judetul Ilfov si din toate orasele Romaniei pot apela cu incredere la serviciile noastre.
Servicii Parchet

Servicii Parchet

Colectivul nostru de angajati desi este tanar, are o experienta destul de mare in domeniu, fiind calificat în unitatile invatamantului de stat, la locul de munca, dar si prin intermediul cursurilor private agreate de Ministerul Educatiei si Invatamantului. 
Parchet Expert

Parchet Expert

Experienta acumulata de-alungul timpului, ne-a ajutat sa devenim specialisti – fapt care ne permite sa oferim clientilor atat o calitate deosebita a lucrarii cat si o garantie contractuala unica in piata : 10 ani pt. orcice serviciu oferit.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Slefuire Parchet  Înregistrare Pro - Gratuit