Obține 4 Oferte de preț pentru Hidroizolatii.

157 Hidroizolatii sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Hidroizolatii

AMI House Design

AMI House Design

Solutii complete pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, materiale constructii, finisaje, instalatii electrice si sanitare, gradinarit.
Max Construct Home Srl

Max Construct Home Srl

Echipa profesionista cu experienta de peste 25 de ani executam hidroizolatii la terase, fundatii, balcoane, bai si infrastructura de sossele.
Imo Star Home

Imo Star Home

Suntem o companie complet independentă cu personal specializat, competent și eficient. Folosim doar materiale certificate, agrementate si de cea mai bună calitate pentru a va oferi cel mai bun serviciu pentru proiectul dumneavoastra de hidroizolatii. Oferim clienților noștri garanții de până la 12 de ani, în măsura în care se respectă recomandările și pachetul pe care îl propunem. Pentru mai multe infrormatii, nu ezitati sa ne contactati.
SASOIA 2003 SRL

SASOIA 2003 SRL

SASOIA 2003 va pune la dispozitie serviicile sale la standarde inalte de profionalism,utilizand materiale de calitate si cele mai noi tehnologii de lucru. - Stopare infiltratii de apa in subsolul cladirilor - Hidroizolatii terase - Hidroizolatii acoperisuri - Hidroizolatii peste panouri sandwich - Hidroizolatii peste gresie - Hidroizolatii peste tabla zincata - Hidroizolatii peste tabla galvanizata - Hidroizolatii peste tabla cutata www.sasoia2003.ro ; 0744344787
Daniel Dinache

Daniel Dinache

Execut lucrări de hidroozolatii membre a bituminoasa si pensulabil experienta de peste 15 ani in domeniu
Constantin Stanca

Constantin Stanca

Avem o experienta de peste 15 ani in colaborare cu Asociațiile de Propietari Lucrari cu materiale de calitate Si profesionalism cu garanții in termen 10/12 ani Plata in rate si fara avăns HIDROIZOLATIE/REPARAȚII ACOPÈRISURI Gresie faianță zugrăvit sanitare coloane bloc Rampe pentru peŕsoane cu Dizabilitati si balustrade
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Hidroizolatii  Înregistrare Pro - Gratuit